Bachelor bibliai és teológiai tanulmányok

North Park University

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

Bachelor bibliai és teológiai tanulmányok

North Park University

Bachelor of bibliai és teológiai tanulmányok

Miért érdemes bibliai és teológiai tanulmányok?

Ennek bibliai és teológiai tanulmányok szak, akkor használja a részletes bibliaóra, teológiai feltárása, és a történelem az egyház, hogy elmélyítse tudását és gyakorlatát a hit. Majd szert a kritikus gondolkodás készségek és nézze meg a valós következményeit mit tanulni. Mint egy diplomás, akkor folytassa az élet a minisztérium vagy a tudományos körök, vagy kövesse a telefonálás a közszolgálati vagy üzleti.

Miért North Park?

Gyere tanulmány a Biblia és teológia professzorok különböző hagyományokat a keresztény hit és a diákok körében, akik keresztények és nem keresztények. Fogsz tanulni, és vegyenek részt a Biblia és a teológia révén keretében North Park városi, multikulturális környezetben, ahol lehetőséged van arra, hogy dolgozzon ki egy globális perspektíva a keresztény hitet. Akkor lehet megtámadni, hogy elmélyítse a hitet, bővítse tudását, és növekszik a szenvedély szolgálni Istent és másokat.

Karrier a bibliai és teológiai tanulmányok

  • Minisztérium
  • Egyetemi tanár
  • Szerző
  • Misszionárius
  • Nonprofit igazgatója

Alumni Diplomás iskolák

A diákok gyakran folytathatják tanulmányaikat posztgraduális programok North Park Teológiai Szeminárium és Észak Park iskolák Business és a nonprofit menedzsment vagy oktatás. Alumni is követett fok, többek között Fuller Teológiai Szeminárium, Duke Divinity School, Garrett-Evangélikus Teológiai Szeminárium és Bethel Szeminárium.

Diák Profil

"Írok, és végre beszélt-szó költészet", mondja a bibliai és teológiai tanulmányok főbb Deima Thompson C'13, Aki jelenleg a kar egy projekten lefordítani a kiválasztott bibliai rész a költészet. "Észak-Park adott nekem egy helyet, hogy használja a tehetségét."

Érdekes Osztályok

A kurzus címe: "A görög-római világban a Szent Pál és Szent János," a diákok a lehetőséget arra, hogy egy tanulmányút révén a régészeti lelőhelyek Görögországban és Törökországban, az ókori régiók Akhája és Kis-Ázsiában. Akkor vizsgálja meg első kézből a társadalmi, politikai, földrajzi és vallási összefüggésben az Újszövetségben.

Hit a gyakorlatban

University minisztériumok programok, mint a városi Outreach és a globális kap North Park résztvevő hallgatók szolgáltatás-learning kezdeményezések és önkéntes lehetőségeket szerte a városban és az egész világon. Ezek a tapasztalatok kéz-a-kézben osztályok, mint a Justice bibliai és gyakorlati teológia, segítve a hallgatók vegyenek részt a Bibliát a szociális igazságosság.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol
Időtartam és Ár
This course is Nappali bejárós
Start Date
Kezdet
szept. 2019
Duration
Időtartam
Nappali
Locations
Amerikai Egyesült Államok - Chicago, Illinois
Kezdet : szept. 2019
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Dates
szept. 2019
Amerikai Egyesült Államok - Chicago, Illinois
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt