Hivatalos Leírás

Belsőépítészet felöleli a kidolgozása és megvalósítása átfogó tervek beltéri környezetben az építészet. a Bachelor of Interior Design (BID) programot készít dinamikus, kreatív egyének, akik keresik karrierjük hivatásos belsőépítészek. A négyéves tananyag célja, hogy elérje vagy meghaladja létrehozott nemzetközi akkreditációs feltételeknek, és előkészíti a végzős szakmai belsőépítészeti gyakorlat az Egyesült Arab Emírségek és az egész régióban.

A belsőépítész rendelkeznie kell egy széles rétegét ismeretek és készségek kapcsolatos műszaki alkalmazásokhoz anyagok, koordináció építési rendszerek és integráció a dísztárgyak. Belsőépítészek rendszerint részeként a tervező csapat, amely magában foglalhatja az építészek, a strukturális és gépészmérnök, grafikus vagy környezeti tervezők és más speciális tanácsadók.

A magasan képzett oktatók, kiváló lehetőségek és átfogó, modern tanterv biztosítja, hogy a diplomások jól felkészült a munkaerőpiacon nem csak az országon belül, hanem azon kívül is. Minden diák a College of Architecture, Art és Design ki kell töltenie az egyéves alapjait programot, mielőtt nyomuló azok főbb tanulmányi. Ezzel a programmal, a diákok dolgozzon ki egy alapvető gyakorlati és kritikus megértését tervezési elveket.

Mit kínálunk?

A Department of Architecture két szakon: egy öt éves Bachelor of Architecture és négyéves Bachelor of Interior Design. A Bachelor of Architecture program az első program a maga nemében Észak-Amerikán kívüli adható akkreditáció a Nemzeti Építészeti Akkreditáló Testület (NAAB) az Egyesült Államokban.

Mindkét program a design-orientált tanterv alapján a legfrissebb információkat és gyakorlatokat. Míg a legtöbb építészeti és rokon tudományok a régión belül elfoglalják al-osztályok mérnöki iskolák, az építészeti és belsőépítészeti programok AUS belül helyezkednek el a College of Architecture, Art and Design, amely specializálódott ezeken a területeken.

Kik az építészeti és belsőépítészeti diákok?

Mi vonzza a sokszínű, soknyelvű hallgatói szervezet egyedi kulturális háttérrel és minőségi tudományos történetét. A hallgatók tanulmányi munkáját is elismerték a nemzetközi versenyeken, és rendszeresen publikál folyóiratokban, mint bemutató a kemény munka és a kiválóság.

Hol a diplomások a vége?

Mivel az első kezdési ciklusa BArch szak 2003 tavaszán, már végzett több mint 250 építészek és belsőépítészek. Department öregdiák már elismert nemzetközi versenyeken, dolgozik világszerte működő építészeti cégek és elfogadtam a tekintélyes tudományos intézmények Európában és Észak-Amerikában, mint a Harvard Egyetem, a Columbia Egyetem, az MIT, a Architectural Association (London) és még sokan mások.

Program oktatási nyelve:
Angol

25 további kurzus American University of Sharjah »

This course is Campus based
Start Date
szept. 2019
Duration
4 Év
Nappali
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő

szept. 2019