Hivatalos Leírás

A büntető igazságszolgáltatás program kínál interdiszciplináris megközelítés a tanulmány a bűnözés, a bűnözés elméletek okozati összefüggés, és az értékelés a társadalmi válaszok is. Szakos hallgatók a büntető igazságszolgáltatás, hogy egy sor alapvető tanfolyamok, amelyek valamennyi fázisát három összetevője a büntető igazságszolgáltatási rendszer: bűnüldözés, a bíróságok, és a korrekciók. Tanfolyamok angol, a tudomány, a matematika, a társadalomtudományok és a bölcsészettudományok szerepelnek részeként az egyetem általános oktatási tananyag. Idegen nyelvi kurzusok van szükség annak érdekében, hogy felkészítse a tanulókat a munka és az élet egy etnikailag és kulturálisan sokszínű társadalomban.

A tananyag a Bachelor of Science in büntető igazságszolgáltatás felkészíti a diákokat, hogy megfeleljen a belépő szintű szabványok különféle büntető igazságszolgáltatási szervek, valamint a felvételi a végzős és a szakképző iskolában.

Az utolsó félévben az a végzős, mind Criminal Justice szakon a lehetőséget, hogy fokozzák a teljes tudományos tapasztalatok révén a tervezett és ellenőrzött program megfigyelés, tanulás, és a munka a kiválasztott büntető igazságszolgáltatási szervek. Ezt a lehetőséget kínált CJ 401-Field tapasztalat a büntető igazságszolgáltatás.

1 további kurzus South Carolina State University »

This course is Campus based
Start Date
szept. 2019
Duration
4 Év
Nappali
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő

szept. 2019