Hivatalos Leírás

İstanbul Şehir University, School of Islamic Studies célja, hogy felkészítse a hallgatók ismereteket és készségeket, amelyek lehetővé teszik számukra, hogy egy alapos megértése a vallás és a civilizáció az iszlám, valamint a szorosabb megértés a mai világban.

A School of Iszlám Tanulmányok, Amely megkapta az első diák a 2012-2013 tanévben kínál több irányított és több fakultatív program, amely kiterjeszti a Tafseer (exegézis a Korán), történeti szociológia muszlim társadalmakban, hadísz (hagyományok a Próféta) a modern iszlám gondolat. Az iskola nem csak megnyitja kapuit a nagy örökség, az iszlám civilizáció a diákok, hanem lehetővé teszi számukra, hogy felfedezzék a filozófia és a tudat, hogy gyártják a modern világban. A tetején kínál a jelenlegi tananyag iskolák teológia az állami egyetemeken Törökország, School of Islamic Studies kínál tanfolyamokat, amelyek célja, hogy a hallgatók a kapcsolatot a történelem és a klasszikus iszlám tanulmányok.

a 3Languages-One School programja A School of iszlám tanulmányok fogja használni arab, török ​​és angol nyelven, hatékonyan, mint médium kommunikációs és oktatási kurzusok; és a diákok képesek lesznek előállítani a tudományos munkákat, és vegyenek részt a nemzetközi tudományos élet e három nyelven. A diákok az Iszlám Tanulmányok Egyetemi program egy főiskolai élet tanulmány egy olyan nemzetközileg foglalkozó egyetemi tananyag, tanulói tevékenységek, az erős kar tagjai és víziók, amelyek célja a kiválóság iszlám tanulmányok. Amellett, diplomát Iszlám Tanulmányok a diákok is lehetőség beiratkozni programok kisebb fok és / vagy kettős szakok a társadalomtudományok területén.

Program oktatási nyelve:
Angol
Arab

11 további kurzus Istanbul Sehir University »

This course is Nappali bejárós
Start Date
szept. 2019
Duration
4 Év
Nappali
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő

szept. 2019

Location
Jelentkezési határidő
End Date