Hivatalos Leírás

Ezen a kurzuson meg fogja tanulni kezelni a legnagyobb tőke a társaság, az emberi tőke, tanulni technikákat, hogy az embereket, és így okoz, hogy tudják hozni a kívánt eredményt a szervezet.

Továbbá, megvizsgálja a legfontosabb eszközök és emberek folyamatokat. A végén azt is, ha úgy tetszik, a kezelése mellett a HR osztály több vállalat válik tanácsadó (a) emberi erőforrás és meg tudja nyitni a saját üzlet.

RH Manager, hogy hozzájáruljon az eléréséhez a stratégiai célok a vállalat, megfogalmazni szakmai teljesítés és a személyes elégedettséget a fő eszköz, a fejlesztő.

  • 02 év időtartamú
  • Nappal és éjszaka

MUNKAPIACI

A jelenlegi piaci helyzet megköveteli, hogy a magas versenyképesség indexek szervezetekkel. A komplexitás brazil munkajog, a gyorsulás forgalom miatt a belépési Y generáció a piacon, és a könyörtelen törekvés a termelékenység, a tények, hogy erősítse meg a piac kiterjedése. A kontextus, amely lehetővé teszi a nő a humán erőforrás menedzser, különösen a közép- és nagyvállalatok, állami vagy magántulajdonban lévő szolgáltató. A napi felbukkanó új cégek és annak fontosságát, fejlesztése a humán tőke eléréséhez stratégiai célok garantálják elfoglaltsága tanácsadó szolgáltatások, speciális tanácsadás.

Mivel az első félévben lehetőség van a tapasztalatok gyűjtése révén fizetett gyakornoki ösztöndíjak között R $ 180 és R 724 $, kínálta az intézmény és tagvállalatai a színpad közepén. Miután végzett kezdő fizetések felülmúlni R $ 2,500. Az egész karrier átlagkereset meghaladja R $ 9,000. Tanulás St. Louis, hogy megelőzve az időt és célja a jövőben a sok eredményt.

SALARY HAVI átlagos tartománya

Kezdeti R $ 1.100,00 Teljes R $ 4,000.00

SZAKÉRTŐI

Megértése az üzleti világ, hogy végezzen az emberi tőke folyamatait szervezetek fő tevékenysége a humán erőforrás menedzser.

Szakképzési St. Louis is lehetővé teszi a teljesítmény számos területen, a humán erőforrás tervezés a fejvadászat szolgáltatásokat. Toborzás és kiválasztás; képzés és fejlesztés; építés bérpolitikákat; biztonsági, higiéniai és egészségvédelmi Ügynökség és a konfliktuskezelés néhány funkcióját, hogy ezek a szakemberek is játszani.

Képes megérteni és megfogalmazni a különböző területeken az üzleti adminisztráció, HR menedzser járhat bármilyen szinten a szervezet, stratégiák kidolgozása a javítása a csapat eredményeit, továbbá a tanácsadói és tanácsadó szolgáltatásokat. Azt is követni a tudományos karrierjét, már, gondoltam, hogy egy kutató, tanár, vagy oktató? A terület hatalmas, és a választás az Öné!

Program oktatási nyelve:
Portuguese (Brazil)

18 további kurzus Grupo Tiradentes »

This course is Nappali bejárós
Start Date
márc. 2020
Duration
2 Év
Nappali
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
márc. 2020
Jelentkezési határidő

márc. 2020

Location
Jelentkezési határidő
End Date