Hivatalos Leírás

Az univerzum szakmai megbízások szervezetek összeegyeztetni a társaság érdekeit azokkal, akik dolgoznak is. Elmúlt években egyedülálló a társadalmi-gazdasági történelem Pernambuco, figyelembe véve a generált sor kezdeményezések már végrehajtott, vagy a közepén a tárgyalások és a tervezés.

RH MANAGER, hogy hozzájáruljon az eléréséhez a stratégiai célok a vállalat, megfogalmazni szakmai teljesítés és a személyes elégedettséget a fő eszköz, a fejlesztő.

munkaerőpiac

A jelenlegi piaci helyzet megköveteli, hogy a magas versenyképesség indexek szervezetekkel. A komplexitás brazil munkajog, a gyorsulás forgalom miatt a bejegyzés "Y generáció" a piacon, és a könyörtelen törekvés a termelékenység, a tények, hogy erősítse meg a piac kiterjedése. A kontextus, amely lehetővé teszi a nő a humán erőforrás menedzser, különösen a közép- és nagyvállalatok, állami vagy magántulajdonban lévő szolgáltató. A napi felbukkanó új cégek, valamint annak fontosságát, fejlesztése a humán tőke eléréséhez stratégiai célok biztosítja elfoglaltsága tanácsadó szolgáltatások, speciális tanácsadás.

játéktér

Megértése az üzleti világ, hogy végezzen az emberi tőke folyamatait szervezetek fő tevékenysége a humán erőforrás menedzser.

Szakképzés FACIPE is lehetővé teszi a teljesítmény számos területen, a humán erőforrás tervezés a fejvadászat szolgáltatásokat. Toborzás és kiválasztás; képzés és fejlesztés; építés bérpolitikákat; biztonsági, higiéniai és egészségvédelmi Ügynökség; konfliktusok megoldására; néhány funkciót, hogy ezek a szakemberek is játszani.

Képes megérteni és megfogalmazni a különböző területeken az üzleti adminisztráció, HR menedzser járhat bármilyen szinten a szervezet, stratégiák kidolgozása a javítása a csapat eredményeit, továbbá a tanácsadói és tanácsadó szolgáltatásokat. Azt is követni a tudományos karrierjét, már, gondoltam, hogy egy kutató, tanár, vagy oktató? A terület hatalmas, és a választás az Öné!

GÓL

általános:

Szakemberek képzése, amely ötvözi a képzettségüket a kritikus tudatosság, figyelembe véve a trendeket irányadó a tudás területén a tudásmenedzsment az emberi erőforrások, a megszerzése specifikus szaktudás kialakítva, és különösen az építőiparban a vállalkozói szellem amely a növekedés és a társadalmi fejlődés és előkészíti, a tágabb értelemben vett, az emberi lény életét.

specifikus:

• A vonat vezetők külön hangsúlyt helyezve a vállalkozói képes: Plan, felügyeli, irányítja és ellenőrzése emberi erőforrás menedzsment szolgáltatásokat. • kreatívan kezelni a különböző szervezeti és társadalmi kontextusban; foglalkozik innovatív irányítási modellek, a működési kapacitás kedvező környezetben, ösztönözve és bővülő lehetőséget teremt az új vállalkozások, amelyek befolyásolják a társadalmi előrehaladás, amelyek főleg az igényeinek Pernambuco közösség. • A hallgatók az építési elméleti és fogalmi tudást és annak alkalmazása a marketing kapcsolatok, amelyekre a vállalat. • Adjon technológiai eszközöket, amelyek biztosítják az alapvető intézkedések és eljárások összhangban vannak az igények a humánerőforrás-menedzsment; építeni szellemi bázis, csuklós politikai és technikai szakmai autonómia lehetőségeit és hatékony feladatai teljesítése során a piacon. • Felkészülés a polgárok számára az etikus magatartás és a kritikus és kreatív gondolkodás, és a feldolgozás ügynök a professzionális piac és a társadalom; ösztönzi a tanulót, hogy a könyörtelen törekvés a tudás, amely egy professzionális, amely jellemzi folyamatosan frissítjük információk.

Program oktatási nyelve:
Portuguese (Brazil)

18 további kurzus Grupo Tiradentes »

This course is Nappali bejárós
Start Date
márc. 2020
Duration
4 félév
Nappali
Price
- R $ 240,50 * * A 35% -os kedvezmény a részletekben az 1. félidő állnak 20% kedvezmény + 15% előre, hogy a fizetés a 15. hónap futamidő.
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
márc. 2020
Jelentkezési határidő

márc. 2020

Location
Jelentkezési határidő
End Date