Hivatalos Leírás

A végzős az első fokú alkalmazott számítástechnika Persze, kivéve a széles körű ismeretekkel a matematika, elnyeri az elméleti és módszertani ismereteket a központi Informatikai ismeretek és gyakorlati készségek számítógépek építészet, operációs rendszerek, logikai rendszerek, algoritmusok és a programnyelv volt. Továbbá, tudás mérése, adatrögzítés, feldolgozását és továbbítását az információs és diagnosztikai rendszerek szerepel a programban. Ő is tudomásuk van arról, információs és kommunikációs hálózatok, meg fogja érteni módszerek modellezése és szimulációs rendszerek és folyamatok. Kiválasztása a számos választható kurzusok az egész terület az információs technológia, valamint a kérelmeket az érintett területen a hallgató a lehetőséget, hogy összpontosítson a tervezés és kihasználni módszereket és eszközöket, informatikai problémák megoldása érdekében különböző alkalmazási területeken .

Előadás ideje:

Tudományos tevékenység kezdődik október első és fut több mint két félév / év három évre.

Vizsgálata a diákok történik télen, nyáron és ősszel ülésén.

A diákok kapnak egy hét szabadság az első és a második félév, és a nyári vakáció.

A hallgatók a második tanév van speciális gyakorlat (képzés) végén a nyári vizsga ülés (3 hét), és a 3. év, két hét kidolgozásához bachelor értekezés.

Program oktatási nyelve:
Angol
This course is Nappali bejárós
Start Date
szept. 2019
Duration
6 félév
Nappali
Price
- Román és az EU / EEA diák: első tanév 2000 RON, 2econd és harmadik tanév: 2200 RON / év. Külföldi diákok: 324 EUR / hó
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő

szept. 2019

Location
Jelentkezési határidő
End Date