Hivatalos Leírás

A Tanszék Alkalmazott Matematika és statisztika egy egységesített otthon a matematikai tudományok. Ez most az egyetlen ilyen átfogó matematikai tudományok osztálya között amerikai egyetemeken. Ez 20 főállású oktatók plusz 15 járuléka kari elsődleges találkozók más Stony Brook egységei vagy a szövetségi és ipari kutató laboratóriumok.

Oktatás: Ez több mint 220 végzős diák tanul az MS és Ph.D. szintek számokat:

  1. számítási alkalmazott matematika
  2. számítógépes biológia
  3. operációkutatás / kvantitatív pénzügyek
  4. statisztika

Ez díjak mintegy 20 PhD és 55 MS'sa évben.

Az osztály is rendkívül sikeres egyetemi jelentős, mintegy 110 végzős BS'sa évben közel 5% -a Stony Brook BS. Évtizedek Stony Brook már diplomát egy nagyobb százalékban Bachelor fok matematika-többnyire Applied Math-- mint bármely más amerikai állami egyetem.

Kutatás: Alkalmazott Matematika és statisztika kari munka számos fontos problémát, a tervezéstől a jobb gyógyszerek az AIDS a hatékonyságának felmérése nevelőszülőkhöz programokat segítő FAA útvonal repülőgépek körül időjárási rendszerek tervezése fúziós reaktorok. Mögöttes előfeltétele az összes kutatás, hogy a problémákat a meghajtó a matematika, nem volt többé szükség elméletek kereső alkalmazás. Szinte az összes kutatási projektekben együttműködéseket kar más tudományágak. Minden kar külső finanszírozási tanulmányaikat, átlagosan 150.000 $ egy év után professzor.

A közelmúltban felruházott ajándéka Frey családi Szék Quantitative Finance, az osztály bővíti kutatási és doktori képzés ezen a területen.

Kutatási területek

Statisztika: - Biostatisztika, bioinformatika, az agy képelemző - Statisztikai genetikai epidemiológia, hosszirányban alkalmazott adatelemzési - Pénzügyi ökonometria, macroeconometrics Computational Applied Mathematics (CAM): - számítógépes tudomány, számítógépes fizika, számítógépes gyógyszer - szuperszámítógépes, végeselem módszerek, multigrid megoldók elöl követés - számítógépes áramlástani, turbulencia, porózus közegben Quantitative Finance: - empirikus pénzügy, pénzügyi ökonometria, piaci és hitelkockázat kezelése - Eszköz felelősség modellezés, nagyfrekvenciás elemzés, a kockázatelemzés és optimalizálás Operációkutatás: - Számítógépes geometria - optimalizálás, intelligens rácsok, energiagazdálkodás, közlekedési rendszerek - elemzés, optimalizálás, és ellenőrzése sztochasztikus és determinisztikus rendszerek Computational Biology: - Computational Glycobiology; biokémiai hálózat modellezése - a kábítószer-tervezés célzó AIDS, a mellrák, a botulizmus, fájdalom - Protein tervezés, szerkezet előrejelzése; ligand dokkoló - Computational immunológia, evolutionaly rendszerek biológia

Program oktatási nyelve:
Angol

4 további kurzus SUNY Korea »

This course is Nappali bejárós
Start Date
márc. 2020
Duration
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
márc. 2020
Jelentkezési határidő

márc. 2020

Location
Jelentkezési határidő
End Date