Hivatalos Leírás

Mintegy osztály

A diákok elismerte, hogy ez a négy éves alapképzés azok MF-4 pontot YGS. A tanszék építészet van szükség egy erős tartalmi ismeretek a matematika, a geometria és a reálkamat képzőművészet és a filozófia. Kurzusok négy különböző területeken, mint például az építészeti tervezés és az építési információk, építészettörténet, a környezetvédelmi ellenőrzés és építési technológiák, a projekt építési és kezelési kínálnak a diákok alapos. A hallgatók létrehozni és bemutatni a projekt ezzel a tudással a laboratóriumok és műhelyek minden félévben. Ez azt jelenti, hogy a diákok aktívan részt vesznek az oktatási folyamatban. Ennek célja, hogy a hallgatók a készségek, mint a tervezés mindenféle építési, tervezése helyeken, termelő a tárgyakat, amelyek a felhasználóknak szükségük van, a műszaki képzésben tervezésében és koordinálásában az építési folyamatok, valamint a készségek önfejlesztés alapuló művészet és kultúra, valamint készségek problémamegoldás a munkát.

Foglalkoztatási lehetőségek

Építőipar a húzóágazat az ország gazdaságában a többi ágazat, hogy érinti. Az építészek helyszíneket választanak, és nem egy megvalósíthatósági tanulmányt az ingatlanbefektetési társaságok; rendelhető minden szakaszában tervezés, költséggazdálkodás, továbbá a termelés széles értelemben; koordinálja az összes tudományág, a folyamat, amelynek során a tervezett termék; végezzen elkötelezettség kérdések, helyszíni ellenőrzés, és konzultációs szolgáltatások; eladni, és nem marketing építőanyagok; dolgozni, mint akadémikusok akadémiai környezetben; dolgoznak szervezet és kiadói üzleti építészet és a művészet területein. Építészek működhet az állami intézmények, mint például a Kulturális Minisztérium és Idegenforgalmi, a Környezetvédelmi Minisztérium és Urbanisztikai Fejlesztési Minisztérium, az önkormányzatok, valamint a magánszektor kötelezettségvállalását, tervezése, ingatlan javulást a cégek, és ők is nyitott a saját üzleti és a munka szabadúszóként. A növekvő trend a dzsentrifikáció, új foglalkoztatási területeket hoztak létre az építészek.

Mintegy Tanfolyamok

Tananyag a tanszék építészet tanfolyamokat, hogy adja meg a tájékoztatást, hogy lehet használni minden szakaszában a szakmai életben. Alapjai tervezése, számítógépes tervezés, épület-információ, struktúra információt, technológiák az építészet, építészeti tervezés, építőipari anyagok, építészeti terv, épület felmérés, védelem- helyreállítás, rendezési jogot, építészeti építkezés az alapvető tanfolyamok a tanszék. Számos választható kurzusok a konkrét területeket kínálnak a hallgatók is.

Bevitel

  • On-Campus: szeptember és február minden évben
  • Online: egész évben, diák bele minden hónapban az év
Program oktatási nyelve:
Török

4 további kurzus Nisantasi University »

This course is On-line, Nappali bejárós
Start Date
szept. 2019
feb. 2020
Duration
4 Év
Nappali
Price
6,300 EUR
On-Campus: € 6300; Online: 5300 €
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő
Start Date
feb. 2020
Jelentkezési határidő
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő

szept. 2019

Location
Jelentkezési határidő
End Date
Location
Jelentkezési határidő
End Date

feb. 2020

Location
Jelentkezési határidő
End Date