Bachelor az építészetben

Effat University

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

Bachelor az építészetben

Effat University

Építészet ered azonos eredetű, mint a többi általános megnyilvánulása az anyagi kultúra. Ugyanakkor a tárgyak kijelölt építészet rendelkeznek skálán, állandóságot és a mindent átható befolyása között egyedülálló emberi törekvések. Ezek a tulajdonságok ad a fegyelem kulturális előtérbe, hogy néhány más szakmák élvezni.

A tanulmány az építészet érintett a komplex, interdiszciplináris kérdések. Egyes kérdésekben elsősorban az egyéni és praktikus: az alapvető emberi igény a menedéket, és a vágy, hogy feltalál hatékony, megfelelő formáinak a mintákat a mindennapi élet.

Építészet is szolgál a magasabb célt, amely kifejezi az élő értékeit a kultúra. Ez ad formáját, a rend és az arány az emberi tevékenység. Az a gyakorlat, építészet mai megkí hozzájárulások a különböző területeken. Következésképpen, a tanulmány építészet Effat Egyetem vizsgálja alapelveit és alkalmazásait a technológia, művészet, humán, műszaki, fizikai és társadalomtudományok, üzleti és menedzsment.

A Bachelor of Science fokozatot Architecture mértékben célja a diákok keres szakmai karrier az építészetben. A tananyag célja, hogy megfeleljen a követelményeknek, hogy felkészítse a végzős szakmai gyakorlat Szaúd-Arábiában és az egész régióban.

Látomás

Az Építészeti Főosztály elfogadja kontextuális megközelítés, amely biztosítja a fenntarthatóságot, a bennszülött kultúra gyökerezik a helyi identitás alkalmazása mellett kortárs építészeti elméletek és technológiák. Kar és a diákok törekszik, hogy megfeleljen a kereslet a nemzet folyamatos városi, az ipari és a gazdasági növekedés égisze alatt az iszlám kultúra integrációja révén a tervezés, a kutatás és a gyakorlat a tantervben.

Küldetés

Az Építészeti Főosztály elkötelezett a tudományos kiválóság, ami valóban fontos az ország szükségleteit, valamint az érettségi magasan képzett női építészek, akik kreatív, innovatív, és kifejező saját összefüggésben. Kar és a diákok az Építészeti Főosztály holisztikus gondolkodók, saját tudatos és résztvevők szolgálja a közösség a kutatása és fejlesztése a városi környezet. Osztoznak tanulási tapasztalatok, hogy dolgozzon, hogy értik az érzékeny ügyfél és a felhasználói igények kiegyensúlyozott értelmes architektúra.

Állásajánlatok

Pályakezdő program készül a pályára gyakorló építészek vagy a magánszektorban, vagy állami ügynökségek. Diplomások jól képzett elvégzésére több építészeti feladatokat a kezdetektől a programozó-a találkozik a felhasználók és a környezeti korlátok, a fejlesztés összehangolt készlet kivitelezési dokumentáció.

Pályakezdő Architecture nagyobb is képzett, hogy folytassa tanulmányait a posztgraduális szinten rangos egyetemeken tengerentúlon.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol
Időtartam és Ár
This course is Nappali bejárós
Start Date
Kezdet
szept. 2019
Duration
Időtartam
4 Év
Nappali
Locations
Szaúd-Arábia - Jeddah, Makkah Province
Kezdet : szept. 2019
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Dates
szept. 2019
Szaúd-Arábia - Jeddah, Makkah Province
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt