Read the Official Description

HSU Athletic Training elkötelezett a fejlődés a jövőben atlétikai képzés szakemberek keresztül atlétikai képzés szak. Meggyőződésünk, hogy a meleg és hívogató campus annak elkötelezett szakemberek a hallgatók egyedi és kifizetődő lehetőségeket növekedni személyesen és szakmailag atlétikai edzők keresztül "oktatás hit által megvilágosított." Azt javasoljuk, hogy vizsgálja meg a sok lehetőség van, hogy HSU Athletic képzés ajánlat.

ATS egészségügyi szakemberek, akik együttműködnek az orvosokkal, hogy optimalizálja aktivitás és részvétel a betegek és az ügyfelek. AT-k találhatók bárhol vannak aktív emberek.

Atlétikai képzés gyakorolják atlétikai edzők, egészségügyi szakemberek, akik együttműködnek az orvosok, hogy optimalizálja aktivitás és részvétel a betegek és az ügyfelek. Atlétikai képzés magában foglalja a megelőzés, diagnózis, és a beavatkozás a sürgősségi, akut és krónikus betegségben szenvedő érintő funkcionális korlátozások, valamint a fogyatékosság. (Www.nata.org)

Athletic képzés Oktatás Küldetés

A Hardin-Simmons Egyetem atlétikai program (AT) lehetőséget ad a szakmai előkészítés és a növekedés az atlétikai képzés a hallgatók és a személyzet tagjai, kombinációja révén a formális és informális oktatás mellett strukturált gyakorlati tapasztalatok keresztény környezetben. Mind az osztályban, és a különböző klinikai környezetben nyújt kiváló környezetet atlétikai képzés a hallgatók számára az erőforrások és tapasztalatok szükségesek, hogy megfeleljen az egyéni igények válni credentialed atlétikai edzők, tartása irodalom, eszközök és technikák jelenlegi technológiai és tudományos trendek atlétikai képzés közösség.

Tárgyilagosan, az AT célja egy pozitív megítélést atlétikai képzés hallgatói, tanuló-sportoló, a szülők, adminisztrátorok, orvosok, a közösség és régió fenntartásával a szakmai és etikai környezet biztosítása atlétikai képzés hallgatói készítik, hogy egy sikeres atlétikai képzés szakmai érettségi után. Ez a készítmény tartalmaznia kell nem csak a tudás és készségek, de az értékek, az etika és a hatékony kritikai-gondolkodás és döntéshozó készségek.

A külön kar a HSU AT arra törekszünk, hogy a vezetők minden területen az atlétikai képzés. Ezek a célok és a filozófia lesz az alap, amelyre az egész program támogatott. Az atlétikai képzés kar fogja vetíteni a kép egy jól képzett, szorgalmas, integritás-alapú, és együttérző szakmai használata közben etika, a szakszerűség és a jó ítélőképesség, központosító a jól-lét az atlétikai képzés hallgatói irányítani a magatartásformának.

Annak biztosítása érdekében, kiválóság atlétikai képzés oktatás, a gyakori ellenőrzést kell lefolytatni, amelynek célja a fejlődő erős és vezetői tulajdonságok, valamint javítja az egyéni gyengeségek, minden diák és az AT oktatók. Ezek az értékelések, valamint credentialing vizsgálati eredmények és az első éves egyetemi és munkáltatói felmérések, közvetlenül fokozza az AT. Ez az elkötelezettség a folyamatos értékelési program erősségei és gyengeségei lehetővé teszi szükséges javítások, amelyek erősíteni az AT.

Program Célok és célkitűzések

 • Ahhoz, hogy a diákok azzal az óhajjal, hogy részt vegyen egy kis keresztény egyetem lehetőséget keresni egy főiskolai diplomát atlétikai képzés, amely felkészíti őket arra, hogy a legszélesebb körű atlétikai képzési szolgáltatások, beleértve a sérülések megelőzése, az elismerés, értékelés, a kezelés és a rehabilitáció, mind a két osztályban és a klinikai tapasztalatok.
 • Ahhoz, hogy a atlétikai képzés a hallgatók a tudás, készségek, értékek és képességek, hogy sikeresen összes követelményének állami engedélyeztetést és BOC minősítést.
 • Ahhoz, hogy eredményesen felkészíteni a diákokat, hogy belépjen az atlétikai képzés szakma a választott beállítást, így fokozhatja az egészségügyi ellátás a megelőzés, diagnózis és beavatkozás sürgős, akut és krónikus betegségben.
 • Elősegítése atlétikai képzés, mint egy szövetséges egészségügyi szakma, valamint, hogy pozitívan befolyásolja a közvélemény az atlétikai képzés és szerepe a globális egészségügy közösség.

Akkreditációs

Az első hitelesített / engedélyezett atlétikai edző jött Hardin-Simmons 1982-ben és az atlétikai képzés hagyomány HSU született. Tól 1986-1999, Hardin-Simmons volt egy erős internship- alapú atlétikai képzés. 1999-ben, Hsu kezdte kínál nagy vezető, hogy a Bachelor of Science Behavior (BBS) fokozatot Athletic Training. Az AT programot eredetileg által akkreditált Akkreditációs Bizottság az Allied Health Education Programs (CAAHEP) 2005-ben. Az AT programot ment reaccreditation a 2009-2010-es tanévben, és jelenleg által akkreditált Akkreditációs Bizottság Athletic képzés Oktatás (CAATE) keresztül 2019-2020. Atlétikai képzés a hallgatók, akik sikeresen befejezik az AT mértékben jogosult a Texas State Athletic Training engedélyeztetést vizsga által kínált a Texas State Department Health Services / tanácsadó testület Athletic Oktatók és a fellebbezési Certification, Inc. (BOC) vizsga. A sikeres befejezése ezen credentialing vizsgálatok nyújt az atlétikai képzés végzős Texas engedélyeztetést és a nemzeti képesítési atlétikai edző.

Felvételi

Érkező diákok meg kell felelnie az AT felvételi követelményei az alábbiakban. Diákok, akik át HSU is meg kell felelniük ezeknek a követelményeknek is el kell ismerni a programba. Az igazgató Athletic képzés Oktatás felülvizsgálja az átadás hallgató átirat annak meghatározására, hogy át tanfolyamok és hitelek ülésezik fokú követelményeknek. Kérjük, olvassa el a teljes AT Transfer feltételek itt.

Teljes AT Felvételi kritériumok a következők:

 • Befejezését legalább 12 félév óra
 • Előfeltétele természetesen:
 • ATTR 1310 - Bevezetés a Athletic Training (Grade B vagy magasabb)
 • Ajánlott, de nem kötelező tanfolyam:
 • BIOL 2410 - Essentials emberi anatómia és élettan
 • Összességében GPA legalább 2,5 az összes többi tanfolyam
 • Igazolása jelenlegi elsősegély és újraélesztés a Professional megmentője tanúsítványokat (is szerzett ATTR 1310)

Student kiválasztási kritériumokat is alapul, a következő:

Pontos befejezése AT felvételi kérelem

 • Befejezése AT Felvételi Kérdőív
 • Ajánlólevél korábbi felügyelő atlétikai edzők / edzők / szövetséges egészségügyi / orvosi szakemberek (használatra előírt formában).
 • Aláírt műszaki szabványok dokumentum (itt található).
 • Teljesítményértékelés által biztosított szakmai felügyeletek során ütemezett megfigyelés tapasztalatait. Ez magában foglalja a munkamorál, a pontosság, ragaszkodás politika (dress code, titoktartás stb), a szakszerűség, stb
 • Személyes interjú AT programot kar, tanárai és / vagy jelenlegi AT diákok

Minden alkalmazás tulajdonába Hsu és fenntartják a hallgató az alkalmazás fájlt. A pályázati anyagok felül, a program igazgatója, hogy biztosítsa a minimális átvételi követelmények teljesülnek, és feltéve, hogy más kari. A tanulók érdeklődése és a jövőbeni célok tekinthetők, valamint erős és gyenge pontjait figyelembe venni, a tanulók oktatási folyamat és az esetleges jövőbeli atlétikai képzés karrierjét. Miután megvizsgálta a pályázati anyagot, a hallgató alkalmazás pontszám kiszámítása kihasználva a Kérelmező értékelése munkalap és az AT igazgató hoz döntést, a hallgató számára elfogadható a programba.

Ha a hallgató megfelel a kritériumoknak, és bemutatja jellemzőit jelzi sikert az atlétikai képzés szakma, ő elfogadott. Ha több képzett jelöltek, mint ahány pozíciókat a programban, a jelöltek rang szerinti sorrendben tudományos feljegyzések és személyes képességekkel az alkalmazás ponttábla.

Ha egy diák ígéretesnek tűnik a siker a területen, de van egy aggodalomra okot adó terület, vagy nem teljesen találkozott egy szempont, a hallgató felvehető ideiglenesen. A hallgató kell javítania a hiányosság egy kölcsönösen egyeztetett ideig (általában egy szemeszter).

Fenntartani a jó állás az AT, a diákok kell fenntartani minimum GPA és egyéb követelmények az alábbiak:

 • 2.5 legkisebb teljes GPA
 • 3.0 minimum GPA ATTR tanfolyamok
 • Kielégítő progresszió klinikai ismeretek, a professzionalizmus és az éves gyakorlati értékeléseket (lásd a megfelelő területen tapasztalattal óravázlat)
 • Szakmai előadás során megadott vezető éve (credit megadott ATTR 4121)
 • Benyújtott BOC vizsga (credit megadott ATTR 4121)

Atlétikai képzés felvett hallgatók a program elkezdi szedni haladó munka során az atlétikai képzés és beiratkozott minden félévben a klinikai / terepi tapasztalatok a klinikai oktatók NCAA- szponzorált sportolás HSU, valamint a klinikai / területen tapasztalatait

 • Abilene Sports Medicine & Ortopédia
 • Texas Midwest Surgery Center, Texas Sport & Spine
 • D1 Elite Fizikoterápia
 • Chad Ezzell, MD (alapellátás / sportorvos) iroda
 • Abilene-Cooper High School.
Program taught in:
Angol

See 8 more programs offered by Hardin-Simmons University »

This course is Campus based
Start Date
szept. 2019
Duration
Price
12,615 USD
By locations
By date
Start Date
szept. 2019
Application deadline

szept. 2019