Bachelor Angol nyelvű tanulmányok

Metropolitan University Prague

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

Bachelor Angol nyelvű tanulmányok

Metropolitan University Prague

A Bachelor's Degree tanulmányi program Angol nyelvű tanulmányok egy interdiszciplináris tanterv, amelynek végzettje lesz szakemberek a tanulmányi területen. Ezeknek az országoknak a történelmi, politikai, társadalmi, gazdasági és kulturális összefüggéseire vonatkozó ismereteik alapján a tanulmányi program végzősei képesek lesznek elemezni a szakterületükhöz kapcsolódó jelenségeket, levonni a következtetéseket, megkülönböztetni a problémákat és megoldásokat találni. Az oktatás nyelve angol.

Angol nyelvű tanulmányok végzettek képesek dolgozni a közigazgatás; nevezetesen a kulturális és külügyi minisztériumok, valamint az EU intézményeiben. A megszerzett szakterület lehetővé teszi a diplomások számára a média, a kormányzati intézmények, a magánvállalatok és a diplomáciai képviseletek számára a cseh és külföldi diplomáciai munkát. Szakmai karrierjüket is folytathatják nonprofit szervezetek és jótékonysági szervezetek.

Tanulmányaik során a diákok megvitatják az egyes angol nyelvű országok történelmének és fejlődésének szélesebb kulturális kontextusát. A fő prioritás az angol nyelv kiváló ismerete, valamint az angol nyelvű országok politikai, kulturális és gazdasági története.

Az alap tananyag felkészíti a tanulókat arra, hogy megbirkózzanak a nemzetközi mobilitás növekvő igényeivel és az oktatás, a kutatás és a kultúra szorosabb együttműködésével. A nglophone tanulmányok képesek lesznek hozzájárulni a kölcsönös megértés, a tisztelet és a tolerancia a különböző etnikumok és a kulturális sokszínűség. A diákok elmélyítik tudásukat a történelemről, a képzőművészetről, a zenéről, a filmről és a színházról, valamint az angol nyelvű országok irodalmáról.

A diplomások speciális nyelvtudással, szociolingvisztikával, pragmatikával, interkulturalizmussal és az angol nyelv rendszerének elsajátításával rendelkeznek. Angolul folyékonyan tudnak kommunikálni, és megismerik az angol nyelvű országok kulturális valóságát, történelmét és kultúráját.

Felvételi követelmények


A főiskolai tanulmányi program felvételi követelményei a középfokú oktatás sikeres befejezése, beleértve a megfelelő érettségi vizsga ("maturitní zkouška", GCSE vagy azzal egyenértékű) és az angol nyelvű felvételi vizsga. A megfelelő angol nyelvű kezdeti szintnek legalább az aB2-nek kell megfelelnie a fogadó készségek elsajátításában és az AB1-ben a termelési képességek, nyelvtan és szókincs elsajátításában (a Közös Európai Nyelvi Referenciakeret szerint).

  • A nyelvvizsga megvizsgálja a pályázó nyelvi készségeit, szókészletét és a nyelvtani pontosságot. Az egyetemi rektor az írásbeli nyelvvizsgára vonatkozó felmentést megadhatja, feltéve, hogy a kérelmező a kérelemhez csatolja az államnyelvi vizsga vagy más nemzetközileg elismert angol nyelvvizsga (TOEFL, TOEIC, Cambridge Tanúsítvány - FCE, CAE, CPE).
  • Az írásbeli vizsga az alapvető tények ismeretét az angol nyelvű országokban vizsgálja.
  • A szóbeli interjú megvizsgálja a kérelmező azon képességét, hogy az angol nyelvet használja az értelmes kommunikáció eléréséhez, különös tekintettel a kiejtésre és a beszédkészségre.

A tanulmány befejezése

A végleges állami vizsgálat a következő részekből áll:

  • az angol nyelvű országok történelmét és kultúráját
  • Angol nyelvű irodalom (angol nyelvű irodalom)
  • angol nyelvvizsga
  • Bachelor'sDissertation


Részmunkaidős tanulmányok

A tanulmány részmunkaidős formája az MUP ben intenzív csoportos üléseken valósul meg, amelyet félévenként félévenként kizárólag péntek délután és szombaton tartanak. Ezenkívül a hallgatóknak lehetősége van arra, hogy az előadókkal egyéni konzultációkat szervezzenek az irodai órák alatt. MUP elektronikus rendszerei tanulmányi anyagokat tesz közzé, azaz a tanfolyamokat és az öntanuláshoz szükséges további információkat. MUP a legfejlettebb tanulási módszereket használja, beleértve az e-learningt is, és lehetővé teszi a diákok számára, hogy különféle elektronikus adatbázisokat (pl. JSTOR, EBSCO) hozzáférjenek további díjak nélkül.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol


Utoljára frissítve May 8, 2018
Időtartam és Ár
This course is Nappali bejárós
Start Date
Kezdet
okt. 2019
Duration
Időtartam
6 félév
Részidős
Nappali
Price
ár
2,213 EUR
naptári évenként teljes munkaidőben
Locations
Csehország - Prague, Prague
Kezdet : okt. 2019
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Dates
okt. 2019
Csehország - Prague, Prague
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt