Hivatalos Leírás

Általános információk A program:

  • Tanítási nyelv: angol
  • Credit óraszám: 132
  • A vizsgálat időtartama: 4 év

Program leírás

Ez a program nyelvtanfolyamok nyelv, nyelvészet, irodalom, összehasonlító irodalom, fordítás és írás. Célja a különbséget az oktatás, a tudományos kutatás és a hallgatói szolgáltatások révén, amely magas szintű érettségi képzett hallgatók generációit, hogy rendelkeznek a tudomány, a tudás és a képesség, hogy megbirkózzon a modern fejlődés és a versenyt a helyi és regionális szinten.

Tanterv

A diákok kapnak egy Bachelor diploma angol nyelv és irodalom befejezésekor a következő tanfolyamok: A. University Követelmények (27 Kr. Hr.)

  • Kötelező tanfolyamok (12 Kr. Hr.)
  • Választható tárgyak (15 Kr. Hr.)

B. Kar Követelmények (21 Kr. Hr.) C. Department követelmények (84 Cr.Hr.)

  • Kötelező tanfolyamok (75 Cr.Hr.)

természetesen száma A kurzus címe Tanfolyam leírása
ENGL 101 Angol nyelvtan Ez természetesen fenntartja a kettős hangsúly fokozásáról tanulók aktív ismerete alapjait a szerkezet az angol nyelv és szakismeretekkel látják el őket kölcsönhatásba angol szövegeket. Míg során fizet kettős figyelmet a nyelvtani angol, megéri egyenlő figyelmet kiteszik a diákokat, hogy az angol nyelvű szöveg különböző témák és funkciók, ahol láthatjuk a struktúrák tanulnak használt megfelelő kontextusban.
ENGL 102 Olvasási készség A kurzus célja, hogy fokozza a tanulók olvasási és megértési képességek mert ki vannak téve az angol szövegek különböző témákban érdekes és releváns. Figyelmet kell fordítani a kritikus olvasási technikák és készségek, mint a gyorsolvasás, üzenetrögzítő szöveges kérdéseket, beleértve a tények, vélemények, következtetés, összehasonlítás, értékelés, hogy ítéletet és építése szöveges alapú kérdésekre, formák és felhasználása szókincs, intelligens találgatás szó vagyis a kontextus, a kohézió a szöveg és a mondat kapcsolatok, és az összefoglaló az ötletek.
ENGL 103 Bevezetés az irodalom Ez a kurzus egy gólya szintű tanfolyam, amely bevezeti a diákokat, hogy az irodalom és irodalmi szempontból, elemek, és műfajok. Emellett bevezeti a diákokat, hogy elemző és kritikai eszközöket, amelyek segítségével a diákok értékelik, megérteni és elemezni az irodalmi szövegek mellett a hallgatók nyelvi kommunikációs készség.
ENGL 104 Hallás és beszéd Ez a kurzus célja, hogy a képzés a hallgatók hallgat anyanyelvűek széles körű téma. A hallgatók lesz szükség, hogy figyelj, és vegye tudomásul veszi, figyelj, és töltse ki a munkalapot, és hallgatni, és megbeszéljük, vagy ötleteket az oktató vagy egymással. Ez is növeli a beszédkészség bevonásával a diákok a feladatok és tevékenységek, amelyek kiváltják a beszéd és az eszmecsere és nézetek.
ENGL 106 Bevezetés a kisjátékfilm Ez a kurzus egy gólya szintű tanfolyam, amely bevezeti a diákokat, hogy kisjátékfilm mint műfaj. Hangsúlyozza nagy írók és mozgások, és a különböző kisjátékfilm.
ENGL 203 Angol hangok és gyakorlat Ez a kurzus célja az, hogy a diákok, hogy a hangok és a fonetikus ábécé A standard angol kiejtés. A kurzus középpontjában a anyanyelvűek kiejtése a mai angol. A használata egy hangfelvétel van szükség ezen a kurzuson. Ez természetesen növeli a diákok beszédkészségét a különböző helyzetekben.
ENGL 204 Bekezdés írása A tanfolyam hangsúlyozza írásban a bekezdések szintjén. Módszerek a mondat kombinációja egy szekvenciát szállító egy központi gondolat vagy gondolat kerülnek bevezetésre, és alkalmazzuk a készítményben a leíró, összehasonlító, és magyarázó bekezdések.
ENGL 205 Esszé írás A második fogás az összetétele sorozat, angol 205 integrálja a bekezdés elveinek 204 be az írás egyszerűen szervezett esszék 300-400 szó. A különböző retorikai minták, mint a tézis, a téma mondat, kohéziós támogatás, összehasonlítás, és a kontrasztot, és a vita alkalmazunk.
ENGL 211 Felmérés a brit irodalom (1) Mielőtt a romantika Ez a kurzus egy másodéves szintű természetesen, amely bevezeti a diákokat, hogy a korai brit irodalom. Hangsúlyozza nagy írók, mozgások, elemek, időszakokra és műfajok brit irodalom előtt romantika.
ENGL 212 Felmérés a brit irodalom (2) Mivel a romantika Ez a kurzus egy másodéves szintű természetesen, hogy bevezeti a hallgatókat a brit irodalom, hiszen a romantika. Hangsúlyozza nagy írók, mozgások, elemek, időszakokra és műfajok brit irodalom, hiszen a romantika
ENGL 213 Felmérés az amerikai irodalom Ez a kurzus egy másodéves szintű természetesen, hogy bevezeti a diákokat, hogy az amerikai irodalomban. Áttekinti nagy írók, mozgások, elemek, időszakokra és műfajok amerikai irodalom a kezdetektől napjainkig.
ENGL 214 Világirodalom Ez a kurzus egy másodéves szintű természetesen, hogy bevezeti a hallgatókat a világirodalom - irodalom különböző részein a világ, a különböző műfajok és különböző időszakokban.
ENGL 220 angol fonetika Ez a kurzus célja, hogy tanítani a diákoknak, termelés és leírása angol szupraszegmentális jellemzők, mint például a szótag, a stressz, és az intonáció laboratóriumi gyakorlat.
ENGL 321 Bevezetés a nyelvészet Bevezetés a tudományos nyelv tanulmányozására és az elvek nyelvi leírás. A hallgatók megismerkednek az alapvető szempontjait nyelvtanulás, beleértve az alapokat a fonológia, morfológia, szintaxis, szemantika és.
ENGL 323 angol szintaxis Egy általános gyakorlati felmérést a feltételezéseket és technikai szintaktikai elmélet alkalmazott angol és egy leírást az angol szintaktikai szerkezetek. Ennek elméleti alapja különböző nyelvtani elméletek a modern nyelvészet fogják vizsgálni, különös tekintettel a transzformációs - generatív megközelítés.
ENGL 330 Írás Irodalom Ez a kurzus egy másodéves junior-szintű tanfolyam arra összpontosít, hogy elolvasása és elemzése az irodalmi szövegek, így a hallgatók írhat esszék irodalmi téma. Az az elképzelés, ez természetesen az, hogy a diákok képesek megközelíteni irodalmi szövegeket írtak róluk.
ENGL 331 Irodalomkritika Ez természetesen egy junior szintű tanfolyam, amely egy bevezető kitett kritikus feltételek és jargons részt irodalmi, kulturális és szöveges tanulmányokat. Azt vizsgálja néhány nagyobb írások, írók, kérdések, műszaki szókincs, és módszereket, amelyek tartalmazzák az úgynevezett kritikai elmélet.
ENGL 354 Bevezetés a Kulturális Tanulmányok
ENGL 406 Kutatási írása Ez a tanfolyam bemutatja a kutatási módszerek az irodalom és a nyelvészet, mint például az adatgyűjtés, kísérletek, felmérések, kritikai elemzése szövegek, és a nyelv leírását.
ENGL 422 angol Morfológia Ez a tanfolyam bemutatja az alapvető fogalmakat morfológiai elmélet hangsúlyt angol. Koncepciók közé tartozik a morféma, gyökér, szár, származtatott morféma, és ragozási morfémák
ENGL 424 Szemantika és pragmatika Ez a kurzus vizsgálja néhány alapvető megközelítések a tanulmány jelentését nyelvészet. Az elsődleges hangsúly a szó jelentését (lexikai szemantika). Sentential szemantika és a pragmatika kerül bevezetésre az idő megengedi.
ENGL 432 Tanulmányok a regény Ez a kurzus egy felső szintű tanfolyam, amely bevezeti a diákokat, hogy a regény, mint egy külön műfaj. Azt vizsgálja néhány főbb szerzők, mozdulatok, és különböző formái a regény.
ENGL 433 Tanulmányok Drama Ez a kurzus egy felső szintű kurzus, amely feltárja dráma, mint különálló műfaj. Azt vizsgálja, néhány nagy drámaírók, mozgások, és a különféle Drama.
ENGL 434 Tanulmányok Költészet Ez a kurzus egy felső szintű kurzus, amely feltárja Vers mint önálló műfaj. Azt vizsgálja, néhány nagy költők, mozgások, és a különféle költészet.
ENGL 460 Alkalmazott nyelvészet Ez természetesen vizsgálni az alkalmazások nyelvészeti elmélet a nyelvtanulás, tananyag tervezése, lexikográfia, nyelvi tervezés. A tanfolyam célja, hogy megismertesse a hallgatókkal a kutatási eszközök és alkalmazások elméleti nyelvészeti kutatások a különböző aspektusait a nyelvoktatási
  • Szabadon választható kurzusok (9 Cr.Hr.)
A. 6 óra hitel a diákok, válasszon az alábbi irodalom tanfolyamok


természetesen száma A kurzus címe Tanfolyam leírása
ENGL 340 Reneszánsztól restaurálása Ez természetesen egy junior szintű tanfolyam, amely feltárja az irodalmi szövegek és a kultúra reneszánsz és restaurálása. Azt is vizsgálja a különböző témák és szerzők kapcsolódó reneszánsz és restaurálása.
ENGL 341 Augustus a Romantic Ez természetesen egy junior szintű tanfolyam, amely feltárja a kultúra és az irodalmi szövegek nagy brit szerzők mind Augustus kor és romantikus kor.
ENGL 342 viktoriánus irodalom Ez természetesen egy junior szintű tanfolyam, amely bevezeti a diákokat, hogy a viktoriánus irodalmat. Azt vizsgálja az irodalmi hagyományok és írások kapcsolódó viktoriánus irodalmat.
ENGL 350 Mitológia Ez természetesen egy junior szintű tanfolyam, amely bemutatja a klasszikus mitológia a diákok és megmutatja, hogy a mítoszok, illetve a történetek az istenek, istennők, hősök és inspirálta az emberi kreativitás az ókortól napjainkig.
ENGL 353 Amerikai irodalom: kezdetek 1900
ENGL 451 Kortárs irodalom Ez a kurzus egy felső szintű kurzus, amely feltárja a kortárs irodalom a különböző műfajok. Azt vizsgálja az irodalmi hagyományok kapcsolódó különböző kultúrák, fajok, osztályok és írások a kortárs irodalom.
ENGL 452 Különleges téma a szakirodalomban Ez természetesen egy junior-vezető tanfolyam arra összpontosít, hogy egy speciális téma, szerző, műfaj, vagy egy irodalmi mozgalom, irányzat vagy iskola, egyebek között a professzor, válaszd kapcsolatos irodalmi tanulmányok.
ENGL 455 Posztkoloniális Irodalom Ez a kurzus egy felső szintű kurzus, amely feltárja a posztkolonializmus, posztkoloniális irodalom és a nagy irodalmi és kulturális hagyományok helyezkedik el történetét a gyarmatosítás, az imperializmus neokolonializmus és nacionalizmus.

természetesen száma A kurzus címe Tanfolyam leírása
ENGL 306 Részletes angol nyelvtan
ENGL 325 Története az angol nyelv Ez természetesen bemutatja a kronológiai vizsgálata írott történelem az angol nyelvet a kilencedik században a mai. Azt is előírja, egy részletes tanulmány a jelentős változások fonológiához lexikon (morfológia és szemantika), és szintaxis. Figyelem is adható a fogalom és gyakorlat a standard angol és a fejlesztés jelenlegi állapotát és nyelvjárások az USA-ban.
ENGL 326 szociolingvisztika Ez természetesen bemutatja a nyelv tanulmányozására annak társadalmi és kulturális összefüggések: a módszereket, amelyek a nyelvi variáció arra szolgál, hogy az tükrözze a társadalmi-kulturális értékek, és a képesség, hogy valaki a saját nyelv helyes szociálisan meghatározott helyzetekre. Nyelvjárások fontos eleme a kurzus.
ENGL 427 Pszicholingvisztikája A tanfolyam részletes és speciális tanulmány egy kiválasztott téma a nyelvi vagy nyelvészeti, amely megfelel a speciális igényeinek haladó diákok. Tartalom változik, áldozatul.
ENGL 428 Különleges Téma a nyelvi Ez a tanfolyam egy tanulmányt a szoros egymásra nyelv és a pszichológia. Ez magában foglalja a pszichológiai elveket, amelyek hátterében az emberi képességét, hogy megértse, termel, és érzékelni angol. A hangsúly a nyelv elsajátítása, a nyelv és az agy, a nyelv és a gondolkodás, nyelvi folyamatok és a kognitív fejlődés.
ENGL 461 TESOL Ez természetesen meg fogja vizsgálni az alapvető módszereit nyelvoktató hogy felkészítse a diákokat tanítani angol nyelven nyelvtani és egyéb nyelvtudás.
Program oktatási nyelve:
Angol

8 további kurzus Yarmouk University »

This course is Nappali bejárós
Start Date
szept. 2019
Duration
4 Év
Nappali
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő

szept. 2019

Location
Jelentkezési határidő
End Date