Bachelor angol nyelv és irodalom

University of Ostrava

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

Bachelor angol nyelv és irodalom

University of Ostrava

Az egyetlen jelentősebb Bsc "angol nyelv és irodalom" célja, hogy összekapcsolja az elméleti komponens a gyakorlati alkalmazása a tudás és készségek; A cél az, hogy felkészítse a hallgatókat az emelt szintű nyelvi kompetencia (KER C1 szint - "gyakorlott felhasználó"), és annak érdekében, hogy képesek legyenek önállóan dolgoznak feladatok angol nyelven alapján a megszerzett ismeretek és készségek révén tanulmányok.

A blokk a kötelező tanfolyamok célja, hogy fejlessze a hallgatók integrált és kiegyensúlyozott nyelvi kompetencia és szakértelem minden kulcsfontosságú területein angol tanulmányok: javítja a tanulók angol nyelvi kommunikatív kompetencia, biztosítva számukra betekintést a szerkezet és rendszerek az angol nyelv, és a fejlődő szilárd ismeretekkel rendelkeznek a irodalmak és kultúrák az angol nyelvű országokban.

Az összes fent említett területeken a diákok arra ösztönzik, hogy ne csak új ismeretek szerzésére, hanem elsősorban elemezni és kreatívan alkalmazni ezt a tudást. A blokk félig választható kurzusok (azaz egy sor kurzusok a diákok választhatnak, hogy töltsük fel a szükséges számú kredit) lehetővé teszi a hallgatók, hogy fokozzák a kompetencia megszerzésével speciális ismeretek nyelvi és kulturális szempontból a területen. A különféle kompetenciákat, együtt a lehetőséget a diákoknak, hogy fejlesszék és bővítsék a konkrét területeken a tudás és tapasztalataikra alapozva, növeli a diplomások rugalmasság a munkaerőpiacon.

Befejezése a Bachelor diploma lehetővé teszi a hallgatók, hogy folytassa a két lehetséges út: hogy folytassák tanulmányaikat a "angol nyelv és irodalom" mesterképzésre, vagy belépni a munkaerőpiacra közvetlenül.

Diplomás profil és karrier lehetőségek:

Diplomások jártas felhasználók az angol nyelv (KER - C1 szint) egyaránt beszélt és írott kommunikáció. Diplomások jártas minden szempontból a modern angol - kiejtés, nyelvtan, szókincs és stilisztika; képesek, hogy vegyenek részt a kultúrák közötti kommunikáció különböző műfajok függően szituációs kontextus. Pályakezdő tisztában vannak a történetét és fejlődését a modern brit és amerikai irodalom; rendelkeznek jó ismerete kultúrájának angol nyelvű országokban, elsősorban a kultúra az Egyesült Királyságban és az Egyesült Államokban. Attól függően, hogy a választott speciális szemináriumokon, diplomások is jártas az üzleti levelezés vagy a használt terminológia a turizmus. A végzettek képesek dolgozni a kortárs források új információk és ismeretek, használja őket hatékonyan gyakorlati alkalmazások és / vagy további oktatás.

Felvételi követelmények

A felvételi vizsga angol írásbeli vizsgát; jelentkezőknek igazolniuk kell a minimális bemeneti kompetencia szintje B2 ( "független felhasználó" szerint a Közös Európai Referenciakeret).

A vizsgálat ellenőrzi jelöltek nyelvi kompetencia, szövegértés és a tudás a kultúra, a történelem és az irodalom az angol nyelvű országokban. A pályázóknak várhatóan rendelkeznek az érdeklődés a tanulmányi és tisztában lenni a történelem és a jelenlegi helyzet az angol nyelvű országokban.

A jelentkezők elérni maximum 100 pont a felvételi vizsgát. A kérdések száma és típusa feladatok vizsgálata változhat évről évre, de a teljes pontszám (100) mindig ugyanaz marad.

Pont nem kerülnek levonásra a helytelen válaszokat. Ha a jelölt úgy dönt, két vagy több válasz lehetőség, amelyek közül az egyik hibás, a válasz egészének úgy kell tekinteni, hogy helytelen. Minden pályázónak meg kell tennie a felvételi vizsgát. Pontokat nem jár nyelvvizsga vagy annak elismeréseként, más körülmények.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol
Időtartam és Ár
This course is Nappali bejárós
Start Date
Kezdet
szept. 2019
Duration
Időtartam
3 Év
Nappali
Locations
Csehország - Ostrava, Moravian-Silesian Region
Kezdet : szept. 2019
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Dates
szept. 2019
Csehország - Ostrava, Moravian-Silesian Region
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt