Bachelor Alkalmazott Tudományok Számítógép Mérnökség

University of Toronto

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

Bachelor Alkalmazott Tudományok Számítógép Mérnökség

University of Toronto

Bachelor of Applied Science in Computer Engineering

Számítástechnika által kínált a Bölcsészettudományi Kar és Tudomány a University of Toronto. Ez elsősorban az programozásakor oldalán számítógépek, valamint számítási elmélet, numerikus analízis és a mesterséges intelligencia. Számítógépes tervezés által kínált Kar Applied Science & Engineering at U T, ami azt jelenti, hogy egy mérnök, ha diplomás. Számítógép mérnök hallgatók megtanulják a hardver és a szoftver a számítógép. Tanulmányozzák számítógépes architektúrák és számítógépek hogyan lehet használni az iparban, az orvostudomány és más rendszerek, mint a kommunikáció, vagy árutovábbítási rendszerek. Ők választhat számos tanulmányi területen, beleértve, fotonika, energetikai rendszerek, elektromágnesesség, a kommunikációs hálózatok, nano mérnöki, orvosbiológiai mérnöki, hogy csak néhányat említsünk.

A számítógépes tervezés program U a T lehetővé teszi a diákok, hogy összpontosítson a tanulmányok területén a számítógépek, hogy a legtöbb érdekli őket. A Kar Alkalmazott Science & Engineering egy kis kar a University of Toronto. Mint ilyen, a diákok megismerjék egymást nagyon jól. Részt vesznek az azonos osztályban, együtt dolgoznak a laboratóriumban és hozzon létre tervezési projektek társaik mérnökhallgatók.

Mit Computer Engineers csinálni?

Egyik újabb mérnöki, számítógépes mérnökök dolgoznak a társadalom minden szektorában és az ipar. Általuk tervezett ellenőrzési rendszerének automatizált gyártósorokon, hozzon létre szoftver digitális Telefonközpont rendszerek, terv és felügyeli a telepítés egy helyi hálózat (LAN), valamint új operációs rendszerek az ügyfelek speciális igényeinek.

Három lehetőség van belül számítógépes tervezés közül lehet választani: kommunikációs hálózatok, szoftverfejlesztés vagy hardver tervezés. Néhány diák inkább, hogy az összes ilyen terület a tanulmányi program. A választás az Ön számára.

Elektromos és számítógépes mérnök dolgozik a különböző területeken, beleértve a biológiai mérnöki, az űrkutatásban, és szellemi alkotások joga. Sok található az üzleti világban, ahol a tecnology és a problémamegoldás, az idő-menedzsment, a kommunikáció és a csapatépítő képességek nagyra értékelik. Mindkettő megtalálható a banki és pénzügyi szektorban, kommunikációs, energiaszektor és az IT-vállalkozások.

Felvételi

Az alaptanfolyam követelmények minden U T egyetemi Engineering programok a következők: 12. évfolyam fizika, kémia, angol, fejlett funkciókat és fogkő-vektorok; Egy másik évfolyam 12 U vagy M persze. A diákok kevesebb, mint négy éve egy angol nyelvű országban idején a érettségi fogják kérni, hogy igazolni az angol nyelvtudás.

Tanórán kívüli tevékenységek szintén fontosak, és a pályázóknak felsorolni azokat a Student Profile forma, amelyet kitöltött online során a felvételi ciklus. Ezek a tevékenységek ténylegesen Növelje az átlagos felvételi és ösztöndíjak. Automatikusan venni az A bejárati ösztöndíjat, ha alkalmazni a U of T Engineering. Nem kell alkalmazni őket.

Toronto (St. George) campus

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol
Időtartam és Ár
This course is Nappali bejárós
Start Date
Kezdet
szept. 2019
Duration
Időtartam
Nappali
Locations
Kanada - Toronto, Ontario
Kezdet : szept. 2019
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Dates
szept. 2019
Kanada - Toronto, Ontario
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt