Bachelor Alkalmazott Számítási

Allegheny College

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

Bachelor Alkalmazott Számítási

Allegheny College

Bachelor Alkalmazott számítástechnika

A tudomány a számítástechnika messze túlmutat a hardver és szoftver kérdéseket. Allegheny által alkalmazott számítási kiadók megérteni az elméletek és fogalmak mögött a technológiát, és ott szinte nincs határa a módszereket, amelyek ezt a széles körű ismereteket lehet igazítani.

A program célja, hogy szilárd alapot az elvek a fegyelem együtt gyakorlati tapasztalat szoftver rendszerek tervezése, megvalósítása és elemzése. Ez kezdődik a szélességi Bevezetés a számítástechnika, beleértve a programozási és adatszerkezetek kíséretében témák különböző programozási nyelvek, operációs rendszerek, és algoritmusok elemzése.

A bevezető kurzus követi egy sor "törzsanyag" kifejezetten megragadni a lényegét a fegyelem, mivel kapcsolódik a hangsúly az adott programot. A diákok majd válasszon a rendelkezésre álló fejlett tanfolyamok és alkalmazások kurzusok, hogy tervezzen egy programot kielégítésére speciális igényeinek.

A kidolgozásában elért főbb program egy junior éves kutatás és a projekt módszer természetesen követi a vezető dolgozat vagy projekt.

  • Dupla és hallgatói által tervezett szakok állnak rendelkezésre, és ösztönözni

Major Alkalmazott számítástechnika

48 félév óra számítástechnika, beleértve: a három alapvető tanfolyamok (Bevezetés a Computer Science I. és II Diszkrét matematika); négy fő tanfolyamok (Computer Organization, programozási nyelvek, algoritmusok elemzése, valamint Software Design); egy haladó tanfolyamot Computer Architecture, Compiler Design, vagy operációs rendszerek; Egy alkalmazás során az ember-számítógép interakció, adatbázisok, hálózatok, vagy a mesterséges intelligencia; egy szakmai szeminárium és gyakorlat; valamint a gazdaság és a matematika egységet.

Karrier adatok

  • College-széles, 95 százaléka Allegheny Diplomások, akik keresnek munkahelyet találjanak munkát öt hónapon belül kezdetét.
  • A legnépszerűbb területek a fejlett fok: egyetemi / főiskolai tanári / kutatási, alkalmazási tanácsadó, rendszermérnök, a kutatás számítógépes tudós
Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol
Időtartam és Ár
This course is Nappali bejárós
Start Date
Kezdet
szept. 2018
Duration
Időtartam
Nappali
Locations
Amerikai Egyesült Államok - Meadville, Pennsylvania
Kezdet : szept. 2018
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Dates
szept. 2018
Amerikai Egyesült Államok - Meadville, Pennsylvania
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt