Bachelor adminisztráció

Grupo Tiradentes

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

Bachelor adminisztráció

Grupo Tiradentes

UNIT TANFOLYAM havi értékek 35% (20% + 15%) *

  • Sárga ház R $ 259,35
  • MAGDALENE (reggel) R $ 356,85
  • MAGDALENE (NIGHT) R $ 369,85

A jelenlegi társadalmi helyzet változásokat hozott a különböző területeken az emberi tevékenység. A technológiai fejlődés és a globalizáció megköveteli szakemberek egyre felkészülve egy versenyképesebb piacon.

Navigálni a viharos tengeren egy gazdaság, egyre több és több globalizálódó igényel előkészített és értelme prediktív rendszergazdák. Ez a rendszergazda, hogy egy hozzáértő menedzser nem csak a globális változások, hanem az emberek, akik kezelni, ösztönzők, ügyelve, hogy az igényeiknek, így úgy érzi, fontos, mint a munkavállalók és az emberek.

Munkaerőpiac

Az adminisztrátor egyre nagyobb szükség van a munkaerőpiacon, a lehetőségek valóságos területén a köz- és a magánszektor. Brazíliában 2005-ig rögzítésre kerültek a kereskedelem együtt mintegy 8.915.890 (8.915.000, nyolcszázkilencvenkilenc férfi) cégek.

Hangsúlyozzuk, hogy még ha egy jelentős ajánlatot diplomát programok egyértelmű különbség van szükség a vállalatok és a találkozó ennek a követelménynek.

mező

A forgatókönyv a gazdasági globalizáció, a szervezetek igyekeznek naponta, hogy növeljék a versenyképességet.

A rendszergazda, Keystone az üzleti, meg kell eljárni a stratégiai tervezés a vállalat, elemezve forgatókönyvek és építési stratégiák, hogy a legjobb eredményeket; marketing, annak érdekében, hogy helyezze el a jelet, és lehetővé teszik jövedelmező kapcsolatokat; pénzügyi menedzsment, a likviditás biztosításában, az intézmény értékelése hitelügyletek, és feltérképezi a beruházások forrásainak és kezelése a piaci kockázatokat; A humánerőforrás-menedzsment, a fejlődő karriertervezés, toborzás, kiválasztás, értékelés és képzést, amely felhatalmazza csapatok; vagy terek, mint például a logisztika, üzemeltetés, értékesítés, külkereskedelem, információs rendszerek, stb

Amellett, hogy a kialakulóban lévő feladatok kezelését, mint a kreativitás és az innováció, a vállalatirányítás és a fenntartható gazdálkodás. Szakmai képzés FACIPE, lehetővé teszi a teljesítmény számos területen, akár a mikro-, kis-, közepes vagy nagy; az állami, magán vagy harmadik szektorban. Ha Ön vállalkozó, akkor nyissa meg az üzleti és tervezi, hogy a kurzus során. A tanácsadók is megvan a garantált piaci helyet. Azt is követni a tudományos karrierjét, úgy gondolták, hogy egy tanár vagy tanító? A választás az Öné!

Általános cél:

Szakemberek képzése, amely ötvözi a képzettségüket a kritikus tudatosság, figyelembe véve a trendeket irányadó a tudás a menedzsment ismeretek a területek megszerzésére irányuló specifikus szaktudás keletkezett, és különösen az építőiparban a vállalkozói szellem, amely képes generálni a növekedés és a társadalmi fejlődés és előkészíti, a tágabb értelemben vett, az emberi lény életre.

Specifikus cél:

• A vonat vezetők külön hangsúlyt helyezve a vállalkozói képes: Plan, felügyeli, irányítja és szabályozza a beadása szolgáltatások általában; • kreatívan kezelni a különböző szervezeti és társadalmi kontextusban; Kezelése innovatív irányítási modellek, a működési kapacitás kedvező környezetben, ösztönözve és bővülő lehetőséget teremt az új vállalkozások, amelyek befolyásolják a társadalmi előrehaladás, amelyek főleg az igényeinek Pernambuco közösség; • A hallgatók az építési elméleti és fogalmi tudást és annak alkalmazása a marketing kapcsolatok, amelyekre a vállalatok számára; • Adjon technológiai eszközöket, amelyek biztosítják az alapvető intézkedések és eljárások összhangban vannak az igények marketing; Építsd szellemi bázis, csuklós politikai és technikai szakmai autonómia lehetőségeit és hatékony feladatai teljesítése során a piacon; Polgárainak felkészítése az etikus magatartás és a kritikus és kreatív gondolkodás, és a feldolgozás ügynök a professzionális piac és a társadalom; • Ösztönözni kell a hallgató a könyörtelen törekvés a tudás, amely egy professzionális, amely jellemzi folyamatosan frissítjük információk.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Portuguese (Brazil)
Időtartam és Ár
This course is Nappali bejárós
Start Date
Kezdet
márc. 2019
Duration
Időtartam
8 félév
Nappali
Price
ár
- * A 35% -os kedvezmény a részletekben az 1. félidő állnak 20% kedvezmény + 15% előre, hogy a kifizetés az esedékesség napján. Érték Magdalene Management (AM - R $ 356,85) Management Madalena (Night - R $ 369,85).
Locations
Brazília - Aracaju, State of Sergipe
Kezdet : márc. 2019
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Dates
márc. 2019
Brazília - Aracaju, State of Sergipe
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt