Szeretnek utazni? A mosoly szerves része vagy? Barátságos és segítőkész? Mint mások segítése? Szeretem a kihívások? Ha a válasz igenlő - Turizmus és Hotel Business program Pontosan az Ön számára!

Ez egy multidiszciplináris kutatási terület a céllal, hogy előkészítsék az embereket a szakértelem, az elkötelezettség és készségek menedzsment, a marketing, és a műveletek pozíciókat a bővülő ipar, amely az élelmiszer, szállás, és a turisztikai szolgáltatások az emberek otthonról. Mivel a tanulmányi, idegenforgalmi és szálloda Business interdiszciplináris. Ez merít számos alapvető elvek, hogy az alapvető ismereteket és készségeket, amelyek szükségesek, hogy teljesíti a különböző követelményeket támaszt a magánszemélyek a vezetői pozíciókat a vendéglátó iparban.

Egy exkluzív tanulmányi program az amerikai tudományos erőforrások

ISLB lett a partnere az amerikai Hotel & Szállás Oktatási Intézet (AHLEI) Global Akadémiai Program. Érettségi után idegenforgalmi és szálloda Business diákok szerezni Hospitality Management diplomát American Hotel és Szállás Oktatási Intézet mellett Professional Bachelor diploma International School of Law and Business. Emellett összesen 12 Professional tanúsítványok különböző vendéglátóipari területeken nyújtott ISLB idegenforgalmi és szálloda Business diákok AHLEI sikeres elvégzése után vizsgák.

A American Hotel & Szállás Oktatási Intézet kiterjeszti hírnevét szerte a világon, hogy az igényeknek a tanulási intézmények és szervezetek hotel révén több mint 90 engedéllyel leányvállalatok 54 országban. Ez továbbra is a világ egyik vezető szolgáltatója az oktatási és képzési erőforrások és a premier forrása a szakmai minősítés a vendéglátás és szállás ipar világszerte.

Körülbelül American Hotel & Szállás Oktatási Intézet

Alapítva 1953-ban, az Oktatási Intézet, az egyik legszebb nonprofit tagja előnyeit az amerikai Hotel & Szállás Szövetség, a premier forrás szolgáltat minőségi vendéglátás oktatás, a képzés és a szakmai minősítés, hogy igényeit szolgálja vendéglátás iskolák és az ipar világszerte.

Szakmai tanúsítás a Művelődési Intézet a végső különbséget a szakmai kiválóság a vendéglátó iparban. Az Oktatási Intézet igazolja és ellenőrzi kompetenciák együtt az egyetemi és ipari szakemberek több mint 20 pozíciót a vendéglátóipari ágazat; kijelölésére frontvonal a vezérigazgató, köztük a tekintélyes CHA - a Tanúsított Hotel Administrator.

Milyen előnyökkel AHLEI szakmai minősítések hozni?

  • Különbséget a kiválóság,
  • A szabvány a globális ipar,
  • Elismervény készségek és kompetenciák a sikerhez szükséges a konkrét helyzetben.

A díj és idő megtakarítás utat folytatja tanulmányait Svájcban

Befejezése után Két idegenforgalmi és szálloda üzleti diplomát adó képzések, Mi szállítjuk a lehetőséget, hogy folytassa a tanulmányait Svájcban Lucerne Business and Hotel Business School (BHMS) és kérhetnek második diplomát az UK Robert Gordon University. A program egy díjat és időtakarékos út keresztül BHMS is egy MBA diploma Hospitality Management a City University of Seattle Svájcban.

Állásajánlatok

Diplomások alkalmazni a foglalkoztatásra éttermek, szállodák, kaszinók, klubok, és a szerződés vendéglátás. Lehetőségek vannak a kórházi és iskolai ételkínálat, kaszinók, klubok, a kormány ételkínálat, üdülők, gyorsétterem franchise, kongresszusi központok, légitársaságok, utazásszervezők és utazási irodák. A sokféle munkahelyek és karrierlehetőségek vannak a területen. Friss diplomás tipikusan indul, mint a tanulók vagy a helyettesek az élelmiszer, szállás és utazási műveletek és a haladás vezetői pozíciókat, mert tapasztalatszerzés. Speciális területeken, mint például hotel értékesítési, marketing, személyügyi, és franchise-rendszerben is ad munkát a diplomások.

ISLB diplomások kapnak a szakmai alapképzési diploma, amely megfelel a hatodik szint litván képesítések leírása, a hatodik szinten az Európai Képesítési Keretrendszer és az első ciklusban az Európai Felsőoktatási Képesítési Keretrendszer.

Program oktatási nyelve:
Angol

4 további kurzus International School of Law and Business »

Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
szept. 2019
Duration
3 Év
Nappali
Price
2,800 EUR
évente, a diákok EU, FÁK és Grúzia. A nem EU, FÁK és a grúz diákok: 3500 €.
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő

szept. 2019

Location
Jelentkezési határidő
End Date