Hivatalos Leírás

Bachelor of Science in Marine Science-Biology

A Marine Science Biology fok egyik meghatározó fok The University of Tampa és a sarkalatos kétszakos a Department of Biology. Rajz az általános biológiai elvek és nagyon különleges tengeri kapcsolatos kérdések, a tanulmányok keretében jelentős anyagi kitettség biológiai, kémiai és fizikai szempontból a tengeri tudomány. Tanfolyamok irányulnak tapasztalati tanulás, gazdag laboratóriumi tapasztalatok, hétvégi kirándulások a távoli helyekre, mint a Florida Keys, és még a nemzetközi utazási tanfolyamok.

Sőt, majdnem a fele a biológia kar végzett vizsgálatot a tengeri élőlények vagy rendszer, amely számtalan lehetőséget a hallgatók kutatási és más valós tapasztalatok. Végzett hallgatók ilyen fokú rendkívül jól felkészült, hogy belépjen a munkaerőpiacra, illetve folytatni posztgraduális képzés bármely adott területen a tengeri tudományok, az alapkutatástól az alkalmazott.

Mert ez az egyik UT legkiemelkedőbb fok, a hatalmas tömb létesítmények és berendezések rendelkezésre áll a kar és a diákok számára természetesen a munka, tapasztalati tanulás, és a tanárok által vezetett kutatás. A Marine Science Field Station egyaránt egy nedves-labor és száraz-lab, valamint közvetlen hozzáférést biztosít a Tampa Bay. Együtt kenuk, kajakok, és egyéb berendezések, négy különböző motoros kutatóhajó állnak az állomáson, beleértve a 17 méteres külső csónak utánfutón, két gyönyörű Grady White csónakok (21 láb középkonzol és 27 láb, zárt íj), és a BIOS, egy 44 láb hosszú, kényelmes, stabil, SCUBA-ready kutatás hajó.

Ez egy kissé előírt szak nélkül adott tanulmányi területen, vagy a "koncentráció", ahonnan a diákok választhatnak kurzusok. Ugyanakkor a diákok képesek felvenni a sokféle tanfolyamok egészítik ki a diploma vagy személyre szabott, hogy a sajátos igények.

Bachelor of Science in Marine Science-kémia Degree

A Marine Science-kémia fokos volt a döntő eleme a Department of Biology több évtizede, és a tehetséges oktatói a Department of Chemistry and Physics kínál egy erős alapot a kémia. Ez a szigorú duplán nagy ötvözi a legjobb a két program, amely számtalan lehetőséget a kezdő tengeri tudós vagy oceanographer. Az ilyen mértékű felhívja a tengereken kérdéseket és meghatározott elvek kémia, hogy a végzős rendkívül előírt tanulmányok, hogy nyitja meg kapuit, egyetemi programok és a foglalkoztatás a kormány és az ipar számára egyaránt.

A tanulmányok ebben a programban keretében jelentős anyagi kitettség a kémiai és fizikai szempontból a tengeri biológia. Biológia kurzusok irányulnak tapasztalati tanulás, gazdag laboratóriumi tapasztalatok, hétvégi kirándulások a távoli helyeken, mint a Florida Keys, és még a nemzetközi utazási tanfolyamok. Kémia laborok ez számos gyakorlati lehetőségeket is. Sőt, majdnem a fele a biológia kar végzett vizsgálatot a tengeri élőlények vagy rendszereket, és az összes kémia oktatói aktív kutatók, hogy a hallgatók számos lehetőséget nyújt a hallgatók kutatási és más valós tapasztalatok.

Mert ez az egyik UT legkiemelkedőbb fok, a hatalmas tömb létesítmények és berendezések állnak rendelkezésre kar és a diákok számára természetesen a munka, tapasztalati tanulás, és a tanárok által vezetett kutatás. A Marine Science Field Station egyaránt egy nedves-labor és száraz-lab, közvetlen hozzáférést biztosít a Tampa Bay és kenuk, kajakok, és négy különböző motoros kutatóhajó, beleértve a BIOS, egy 44 méteres SCUBA-ready kutatás hajó. A Department of Chemistry and Physics is otthont state-of-the-art berendezések hogy laboratóriumaiban és létesítmények.

Ez egy kissé előírt szak nélkül adott tanulmányi területen, vagy a "koncentráció", ahonnan a diákok választhatnak kurzusok. Ugyanakkor a diákok képesek felvenni a sokféle tanfolyamok biológia, a tengeri tudományok, és a kémia, hogy kerek ki a diploma vagy személyre szabott, hogy a sajátos igények.

Egyetemi Nemzetközi Felvételi

A beiratkozott hallgatók több mint 100 ország, UT büszkén tartja a diákok a világ minden tájáról a gólya vagy átutalással felvételi. Proof of angol nyelvtudás szükséges. (Ez alól a nemzetközi diákok a Commonwealth karibi, Bermuda, Kanada, Egyesült Királyság, Írország, Ausztrália és Új-Zéland.)

Diákok kell alkalmazni keresztül UT online alkalmazás. Annak érdekében, hogy vizsgálja felül a hallgató alkalmazás, a University kell kapnia a következő:

 • Hivatalos átiratát minden középiskola tanfolyam és fokozatok angol nyelvre lefordítva ("Hivatalos" azt jelenti, hogy meg kell kérnie az iskolai küldeni átiratok közvetlenül a UT felvételi iroda. Ha ez nem lehetséges, másolatát elküldi igazolt az iskolád, mint "hiteles másolat" az eredetik után másolása. Egy hivatalos az iskolában kell aláírni a dokumentumot, mint "másolata eredeti.")
 • Esszé az angol nyelven írt
 • Az ajánlás írta egy tanácsadó, tanár vagy igazgató.

A pályázóknak be kell nyújtaniuk az alábbi lehetőségek közül:

 • TOEFL: minimális elfogadható pontszám 550 vagy 213 (számítógépes), vagy 79 (Internet-alapú) vizsga.
 • IELTS: International English Language Testing System - extraszűz 6,5.
 • CPE: Igazolás az angol nyelv ismeretét - minőségű "C" vagy annál jobb
 • Pearson Test of English (PTE): minimális pontszám 58.
 • A sikeres befejezése az angol 112 tanúsítvány által kínált ELS Language Centers kíséri ajánlólevelet a rendszergazdák és a 500 szavas angol bemutatkozás.

A nemzetközi diákok, akik megfelelnek a felvételi követelményeket, de szükség van további angol nyelvi képzés való belépés előtt, mint a teljes munkaidőben fokos diák beiratkozik egy több ESL programok.

A nemzetközi diákok is igazolnia kell a rendelkezésre álló források fedezésére első tanév, és minden ezt követő évben. Rendkívüli új belépő hallgatók kiváló tanulmányi eredmény kapni részleges ösztöndíjak ($ ​​4,000- $ 7,000 tanévenként), amely magában foglalja csak egy kis része a teljes költség. A diákok dolgoznak az egyetemen akár heti 20 órát.

Amikor felvételi a University és a kielégítő teljesítése a pénzügyi kimutatásban egy I-20 nyomtatványt kell küldeni kérelmezők UT a felvételi irodában. A pályázóknak meg kell tennie a I-20 nyomtatványt, egy példányát az elfogadásról levél és pénzügyi kimutatás a legközelebbi amerikai nagykövetség vagy konzulátus. Miután egy interjúban, a nagykövetség vagy konzulátus fogja eldönteni, hogy egy F-1 tanuló vízum adható ki. Be az Egyesült Államokban, a diákok kell ezt a vízum az útlevelében, és az I-20 nyomtatványt. A diákok nem léphet be az országba egy turista vízum szándékát, hogy tanulmányozza az USA-ban

A személyzet a Hivatal Nemzetközi Programok segíti a hallgatók érkezés előtti információk, orientáció és tanácsadás a tudományos, társadalmi, kulturális és foglalkoztatási ügyekben.

Átlagos költsége a teljes idejű egyetemi hallgatók számára 2013-2014 tanévben (ősszel és tavasszal).

 • Tandíj (12-18 óra hitel szemeszterenként): 23.990 $
 • Kötelező díjak (kötelező): 1782 $
 • Szállást és ellátást (kétágyas szoba, 15 étkezés hetente): 9388 $
 • Összesen: 35.160 $
Program oktatási nyelve:
Angol

6 további kurzus University of Tampa College of Natural and Health Sciences »

This course is Nappali bejárós
Start Date
szept. 2019
Duration
4 Év
Nappali
Price
35,160 USD
évente
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő

szept. 2019