Bachelor a szoftverfejlesztés (BSE)

Általános információk

Program leírás

Szoftverfejlesztés szisztematikus és fegyelmezett megközelítést a fejlődő szoftver. Ez vonatkozik mind a számítógép-tudomány és a mérnöki elvek és gyakorlatok létrehozásával, működésével és karbantartásával kapcsolatban.

A Bachelor of Software Engineering (BSE) célja, hogy a minőségi, világszínvonalú diplomások ebben a gyorsan fejlődő tudományág. A mértéke már kifejezetten válaszul ipari kereslet, hogy készítsen végzős szoftver mérnökök szoftver rendszerek projekt képesség. Diplomások, akik tudjuk ajánlani készségek ezeken a területeken a kereslet az üzleti és a kormányzati szervezetek érintett szoftverfejlesztéssel. Pályakezdő lesz kész a pályára minden iparágban, mint szoftvermérnök, alkalmazások fejlesztői, programozás Szakemberek és rendszerek Analyst. USP kínálja a mértéke Bachelor of Software Engineering. Ez egy négy éves szakmai fokozat.

Bachelor of Net-központú számítástechnika és Bachelor of Software Engineering ideiglenesen akkreditált az ausztrál Számítógép-tudományi Társaság. Pályakezdő ezek a programok lesznek tagságra jogosult az ausztrál Számítógép-tudományi Társaság és megadják a Certified Technológus (CT) utáni névleges. Ők lesznek pályázhatnak elismerés Certified Professional (CP) öt év után a megfelelő szakmai tapasztalat ICT.

A Bachelor of Net-központú számítástechnika és Bachelor of Software Engineering fok
Négy év programokat tartalmazó huszonnégy tanfolyamok, nyolc 100-szinten, nyolc 200-szinten, hat 300-szinten, majd további egy év, amely két 400-szintű képzés és egy ipari elhelyezést projekt.

Software_security-265130_960_720

Különleges Felvételi követelmények:

El kell ismerni, hogy a Bachelor of Net-központú számítástechnika és Bachelor of Software Engineering személy köteles: a) a szenátus elismert formája 7 vagy azzal egyenértékű vizsgálat telt angol és matematika; vagy b) befejezte a USP Alapítvány Program legalább C + tanfolyamok MAF11, MAF12, a pass CSF12 és legalább C LLF11.

Diákok kell sikeresen befejezni a követelményeknek az első három évben, mielőtt a 4. évben a BNC és a BSE programokat.

Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

The University of the South Pacific (USP) is the premier provider of tertiary education in the Pacific region and an international centre of excellence for teaching, research consulting and training o ... Tovább

The University of the South Pacific (USP) is the premier provider of tertiary education in the Pacific region and an international centre of excellence for teaching, research consulting and training on all aspects of Pacific culture, environment and human resource development needs. Kevesebb