Bachelor - a média

Miguel Torga Institute of Higher Education (ISMT)

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

Bachelor - a média

Miguel Torga Institute of Higher Education (ISMT)

A diploma Social közlemény célja, hogy a vonat egyének képesek tevékenységet végző a média területén, különösen az újságírás és audiovizuális. A végzős kell szereznie különleges képességekkel - fedett tudományos alapú, speciális, kiegészítő és opcionális ebben a tanterv - dolgozni kommunikációs cégek, eltérő pozíciójú a kommunikáció szerkezete jelenti a területeken a tájékoztatás, előállítás és irányát. Az is cél ennek a mértéke való összhang megteremtésére helyi és országos média és kommunikációs vállalat, annak érdekében, hogy hatékony megközelítés professzionális valóság és a bejegyzés "termékek" által kidolgozott hallgatók a gyakorlati tudományág.

KARRIER

Sajtó, rádió, televízió, online újságírás, Photojournalism, Television Production és irány, forgatókönyvírás, a Kép és kommunikációs iroda.

Belépési követelmények - A szobalány PORTUGÁL ISMT

NEMZETKÖZI hallgató ISMT - Melyek a belépés feltételei?

Lehet alkalmazni, hogy a versenyt a nemzetközi hallgatók, akik: 1) képesítéssel, amely az országban, ahol azt előállították, nekik a jogot, hogy álljon fel és a felsőoktatáshoz való hozzáférés ebben az országban. Ez megköveteli, hogy a bemutató dokumentum a képesítés megnevezése, amely a végső értékelésnél, érvényesíti az illetékes hatóság az adott ország 2) oklevéllel portugál középfokú vagy azzal egyenértékű diplomát. Az utóbbi esetben követelmény a dokumentum bemutatása egyenértékűségét nem portugál természetesen a portugál oktatási rendszer, amely a végső értékelésnél

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Portugál
Időtartam és Ár
This course is Nappali bejárós
Start Date
Kezdet
okt. 2019
Duration
Időtartam
6 félév
Nappali
Locations
Portugália - Coimbra, Coimbra District
Kezdet : okt. 2019
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Dates
okt. 2019
Portugália - Coimbra, Coimbra District
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt