Hivatalos Leírás

Kémia Program EMU

EMU kémia és biokémia programok szilárd alapot nyújt a négy fő területen a kémia: szerves, analitikai, fizikai és biológiai kémia.

Példák kutatások a kémia hallgatók és oktatók EMU változatosak, de van két dolog közös: teremtés ellátás és a kémia a közjó. Diákok, akik a projekt több mint egy nyári általában látni egészen a befejezéséig, és megosszák eredményeket a tudományos folyóiratokban.

Az elmúlt 10 évben több mint 90% -a GMU diákok, akik elvégezték EMU előtti orvosi programot fogadtak el az orvosi egyetemre, míg az országos átlag 49%.

Globálisan tisztában tudósok

A kis Christian bölcsészettudományi főiskola oktatja a diákokat, hogy szolgálja, és vezet a globális környezetben, hangsúlyozva a fenntarthatóság, a béketeremtés és a közösség. Minden EMU tanuló vesz részt a kultúrák tanulmány, legyen az egy szemesztert külföldön, egy három hetes nyári élmény, vagy egy szakmai keresztül Washington közösségi Tudós Központ DC Global figyelmet a sikerhez az üzleti életben, az orvosi gyakorlatban és az iparban .

EMU küldetése magában kutatók képzésének munkát küldetések, állami vagy közösségi egészségügyi, orvosi ellátás és az oktatás a fejlődő országokban, és rosszul lefedett területeken Észak-Amerikában.

EMUchem

State-of-the-art berendezések

A kémia tanszék széles választékát kínálja a jelenlegi műszerekkel, többek között:

 • Atomabszorpciós Spectrocopy
 • Nukleáris mágneses rezonancia spektroszkópia (NMR)
 • Nagy teljesítményű folyadékkromatográfia (HPLC)
 • Gáz-folyadék kromatográfia
 • Infravörös spektroszkópia (Fourier Transform) (FTIR)
 • Az ultraibolya-látható spektroszkópia
 • A fluoreszcencia spektroszkópia
 • Gázkromatográfia-spektroszkópia

PROGRAMOK

Kémia Major

EMU kémia tananyag célja, hogy szilárd alapot a főbb területei kémia - szerves, szervetlen, analitikai, fizikai és biológiai kémia.

További cél, hogy a lehetőséget a kutatási tapasztalat a szakos hallgatója a kémia.

Így EMU kémia nyújt széleskörű kémiai háttér alkalmas lépésének sokféle karrier beállítások- ipari műanyag vegyész gyógyászati ​​technician- és szilárd előkészítés tanulmány a posztgraduális szinten a kémia, biokémia, vagy rokon területen.

Kémia oktatás

Másodlagos tudomány pedagógusok közül néhány a legkeresettebb szakemberek a munkaerőpiacon ma. EMU program kémia középfokú oktatási engedélyeztetést felkészíti a diákokat, hogy mind jól felkészült vegyészek, és a kiemelkedő pedagógusok.

EMU Oktatási Minisztérium nagy becsben tartják, mint az egyik legjobb az állam.

A diákok ebben a programban vesz a követelményeket, a rendszeres kémia szak, valamint hogy több osztály az oktatásban. Az ő vezető évben, a diákok nem egy teljes félév hallgatói tanítás egyik közeli iskolai körzetek.

BIOKÉMIA

Néhány a legdrámaibb tudományos fejlődés az utóbbi években már a tudásunkat a biokémia az élő szervezetekre. Például a fenomenális A molekuláris biológia nyitottak ajtót, hogy széles körű biológiai és mezőgazdasági alkalmazásokat, amelyek nem voltak elképzelt több évtizeddel ezelőtt, míg ugyanakkor bemutató egy sor bioetikai aggályokat.

Az osztályok a kémia és a biológia együttműködnek mely a diákok a lehetőséget, koncentráló tanulmány ebben a dinamikus területen a szakon biokémia. Ez szigorú program arra irányul, hogy a hallgatók alapvető ismereteket a molekuláris alapját a biológiai folyamatokat.

Hallgatók magában foglaló tanfolyam kombinációja kémia és a biológia tanfolyamok, amelynek végén egy két féléves fejlett biokémia sorozat, és többek között egy kutatólaboratórium tapasztalat.

Friss diplomások GMU biokémia program beiratkozott az orvosi iskolákban vagy doktori programok, vagy dolgozik a gyógyszeriparban.

Állásajánlatok

EMU nyújt széles háttér a sokféle karrier lehetőség, amit a kémiai, illetve biokémiai nagy és szilárd előkészítés tanulmány a posztgraduális szinten.

EMU kémia és biokémia diplomások most részt vesz a különböző tevékenységek:

 • neurokémiai kutatások
 • Egyetemen tanít tudomány
 • Nyitva az orvosi gyakorlatban
 • Közösségi egészségügyi dolgozó Közép-Amerikában
 • Gyógyszergyártás
 • Környezeti minőség-ellenőrzés
 • Malária kutatás Tanzániában
 • biotechnológia

A diákok, akik érdeklődnek a kémia és a karrier az egészségügyben is jelentős akár kémiai vagy biokémiai és beiratkozik a pre-professzionális egészségügyi tudományok programban. A fő kémiai, illetve biokémiai tudja indítani a karrier sok irányban. Míg néhány ilyen karrier lehetőségeket is szükség posztgraduális tanulmányok, sokan azonnal hozzáférhetővé, miután elvégezte a GMU-hoz.

Program oktatási nyelve:
Angol

9 további kurzus Eastern Mennonite University »

This course is Nappali bejárós
Start Date
szept. 2019
Duration
4 Év
Nappali
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő