Bachelor a biokémiai

Messiah College

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

Bachelor a biokémiai

Messiah College

Biokémia a Messiah College-ban

A Messiah College biokémiai végzettsége számos izgalmas karriert, például gyógyszert, gyógyszertárakat, szövetségi egészségügyi területeket, törvényszéki tudományokat, laboratóriumi munkát, kutatást és többet készít. Ha egy ilyen területen szeretne pályafutást tanúsítani, akkor a Messiah College biokémiai szakembere jó illik a főiskolai tapasztalatodhoz.

Az Amerikai Kémiai Társaság által jóváhagyott programként a tanszék szigorú oktatást kínál a kémia és a biokémia minden tudományterületén, amely tudományos szakemberként való előkészítéshez szükséges szellemi, kísérleti és kommunikációs készségeket kínál.

Biokémia főbb megkülönböztető jegyei

A Messiah College biokémiai vezetőjeként Ön képes lesz arra, hogy:

  • Kutatási zöld kémia, fehérjetervezés, természetes termékek kémia, folyadékkristály kémiája, anyagszintézis és fitoremediáció.
  • Csatlakozzon az Orvosi Tudatosító Társasághoz (pre-medical club), a Sigma Zeta-hoz (a nemzeti tudomány és a matematika tiszteletére a társadalomhoz), vagy az Amerikai Vegyi Társaság Messiah College diákszövetségéhez.
  • Tanulmány olyan kiemelkedő keresztény tanári tagokkal, akik nem csak magasan képzettek akadémián, hanem kiterjedt tapasztalattal rendelkeznek a területükön.
  • Vegyen részt olyan tanfolyamokon, amelyek sikeresen felkészítenek arra, hogy folytassanak orvosi iskolát
  • Laboratóriumi asszisztensként, oktatóként vagy kiegészítő osztályvezetőként dolgozhat az osztályon.
  • Részvétel a Tudományos, Mérnöki és Egészségügyi Tavaszi Kutatási Szimpóziumon.
  • Egészségbiztosítási szakma, amely orvosi, fogorvosi, gyógyszertári és állatgyógyászati ​​programokat ajánl.

Karrier lehetőségek a biokémiai szakok számára

A biokémiai program végzős hallgatói felkészültek arra, hogy karrierjüket tovább folytassák:

  • Orvos
  • Kémiai elemző
  • Szövetséges egészségügyi szakember
  • Kutató
  • Labor technikus
  • GYÓGYSZERÉSZ
  • törvényszéki tudós
  • Egyetemi tanár

Szakmai gyakorlat és kutatási lehetőségek a biokémiai szakok számára

A biokémiai és kémiai fõiskolák jól versenyeznek a nyári kutatási programokon, mind az egyetemen, mind az egyetemen. Néhány közülük:

  • A Messiás Steinbrecher Nyári Kutatási Programja
  • Pennsylvania State Hershey Medical Center programjai
  • Nyári REU (Egyetemi kutatói tapasztalatok) programok. A közelmúltban tanult diákokat a Grúzi Egyetem, a North Texas Egyetem, az MIT, a Johns Hopkins és a Strausburg Egyetem franciaországi programjaiban fogadták el.
  • Számos Messiah College kémiai és biokémiai szakos hallgató van a Chemical Solutions, Ltd.-ben, Harrisburgban, PA-ban.

A diploma lehetőségek biokémiai szempontból

Biokémiai okleveleként három biokémiai fokozat közül választhat. A Bachelor of Science fokozat ACS tanúsítás a legszigorúbb. Ez magában foglalja a bevezető kurzusokat minden területén a kémia, és magában foglalja az egyetemi kutatást, mint a szükséges részét a tanfolyam. Ez a legjobb választás az Ön számára, ha karrierjét a laboratóriumban vagy a kutatásban kívánja folytatni. A Bachelor of Science diploma jó választás, ha szeretné folytatni a karrierjét a laboratóriumi vagy az egészségügyi területen. Nem tartalmaz egy szükséges kutatási komponenst. A biokémiai Bachelor of Arts fokozat megköveteli a legalacsonyabb főbb krediteket, és több választási lehetőséget tartalmaz, mint bármelyik BS fokozat. A BA diploma jó választás, ha érdekli az egészségügyi szakmákban való karrier, mivel több időt hagy a kollégiumi, a főiskolai egyetemeken kívüli nagyobb vagy önkéntes tevékenységek folytatására, melyek mindegyike fokozza az orvosi egyetem vagy más egészségügy iránti kérelmét szakma program

A biokémia is nagyszerű választás, ha érdekli a forensikus tudományban végzett munka. A törvényszéki tudomány gondos elemző laboratóriumi munkát igényel mind a kémia, mind a genetika területén. A büntető igazságszolgáltatási kiskorúak hozzáadása, miközben itt van a Messiah Collegeben, különösen jó előkészítés a forensikus tudomány fokozatos tanulmányozására.

Kutatási lehetőségek és gyakorlati tanulás

A Messiah College biokémiai tanulmánya során szinte minden biokémiai szakos hallgató részt vesz az egyetemi kutatásban. Választhat projekteket az összes tudományi részlegből, szorosan együttműködve a kari taggal, és még az első év kezdetén is elkezdheti ezeket a projekteket. Lehetősége van arra is, hogy a kutatói egyetemeken nyári kutatási lehetőségeket folytasson, a Messiah College tanszékének egy erős ajánlólevelével.

Lehetőség van a biokémiai hallgatóknak arra, hogy laboratóriumi asszisztensekként, oktatóként vagy kiegészítő oktatási vezetőként működjenek az osztályon.

Erős hangsúlyt fektetünk a laboratóriumi készségek fejlesztésére és az analitikai műszerek használatára a program során, ami különösen vonzóvá teheti az ipari munkáltatókat. Számos álláspont áll rendelkezésre a vegyészek és biokémikusok számára.

ösztöndíjak

A Messiah College számos ösztöndíjat kínál, köztük a Provost és a College Honors Programs ösztöndíjakat, amelyek mindegyike különböző tudományos követelményekkel és határidőkkel rendelkezik. Minden pályázati anyagot január 15-ig kell megkapnunk a legmagasabb ösztöndíj megfontolásért.

A nemzetközi állampolgárok eseti alapon kaphatnak további pénzügyi támogatást a Nemzetközi Student Scholarship Application (ISSA) által nyújtott információk felhasználásával. Az ISSA-űrlapra mutató linket a diákok e-mailben elküldjük a felvételi döntési levélhez. Ez azt jelenti, minél hamarabb indul be a felvételi eljárás, annál hamarabb pályázhatnak pénzügyi támogatásra, és megkapják a csomagot.

Az akadémiai ösztöndíjak és pénzügyi segélyek levonása után a nemzetközi diákok évente 20 000 és 30 000 dollárt fizetnek négy évre. Az amerikai nagykövetség megtagadja a diákok vízumkérelmét, ha a hallgató nem tudja igazolni a támogató pénzügyi dokumentumokat, hogy kifizesse ezt az összeget a főiskolai kiadásokért. Ez egy kormányzati szabály, nem pedig főiskolai szabály.

Az év során bármikor elfogadhatjuk az alkalmazásodat, a hivatalos átiratodat és a tesztpontot. Meg kell választania, hogy melyik kifejezést írja be. Minden egyes tanévben két bevétel érkezik - augusztus végén az őszi időszakra és január végén a tavaszi időszakra.

A diploma megszerzése után

Amikor végzett, akkor készen áll arra, hogy folytassa tanulmányait a posztgraduális iskolában, az orvostudományi iskolában vagy egy másik szövetséges egészségügyi területen, vagy azonnal lépjen be egy laboratóriumba.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol
Időtartam és Ár
This course is Nappali bejárós
Start Date
Kezdet
szept. 2019
Duration
Időtartam
4 Év
Nappali
Price
ár
30,000 USD
Information
Deadline
Kérj Információt
Applications have no deadline or due date
Locations
Amerikai Egyesült Államok - Mechanicsburg, Pennsylvania
Kezdet : szept. 2019
Jelentkezési határidő Kérj Információt
Applications have no deadline or due date
A befejezés dátuma Kérj Információt
Dates
szept. 2019
Amerikai Egyesült Államok - Mechanicsburg, Pennsylvania
Jelentkezési határidő Kérj Információt
Applications have no deadline or due date
A befejezés dátuma Kérj Információt