Bachelor (hons) számviteli által akkreditált CPA Ausztrália

Universiti Tun Abdul Razak (UNIRAZAK)

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

Bachelor (hons) számviteli által akkreditált CPA Ausztrália

Universiti Tun Abdul Razak (UNIRAZAK)

UNIRAZAK Waikato EGYÜTTMŰKÖDÉS

logologo

UNIRAZAK számviteli diákok élvezik a külföldön tanuló gyakorolt ​​negatív hatások nélkül vagy a következménye, hogy sikeresen befejezte a beágyazott CPA (Ausztrália) szakmai vizsgák.

Ez egy twinning program, amelyben UNIRAZAK diákok, hogy folytassa két év számviteli program UNIRAZAK és 12 hónapig Waikato.

Ennek alapja egy tudományosan robusztus felépítése 2.0 + 1.0 és újabb 1.0 (4 év). Ez a struktúra lehetővé teszi a UNIRAZAK jelölt, hogy fokozzák a tanulási nemzetközi tanulmány akár 3 félév anélkül, hogy veszélyeztetné a integritását UNIRAZAK egyedülálló beágyazott CPA szakmai vizsga szerkezetét.

Befejezése után a harmadik évben a Waikato Egyetemen a hallgató nyeri el Bachelor of Business Analysis (Pénzügyi) szakon a számviteli diplomát kínálnak a Waikato Management School (WMS).

Ez egy kettős szak, ahol a hallgatók kapnak két fokkal - Bachelor of Business Analysis (Pénzügyi) által odaítélt Egyetem Waikato és Bachelor Számviteli végzettségüket UNIRAZAK. E kettős szak a diákok, hogy folytassa a kezdeti 2 éves képzést UNIRAZAK, a 3. évben Waikato és egy extra utolsó évben UNIRAZAK, ahol a diákok felkészüljenek a CPA Ausztrália szakmai vizsgák.

Felvételi a hitel Waikato Bachelor fok akkor kerül sor, hogy UNIRAZAK diákok, akik az első két évben a UNIRAZAK Bachelor of Accounting diploma, legalább CGPA 3.0 és újabb.

Ezen felül a diákok meg kell felelnie az angol nyelvű felvételi követelményeket a Waikato nyújtva bizonyítékot az angol nyelvtudás, formájában egy IELTS vagy TOEFL vizsgaeredmények.

A University of Waikato informális Waikato Egyetem, egy átfogó egyetemi Hamilton, Új-Zélandon. Ez az egyik új-zélandi legmodernebb és innovatív egyetem, amely a gyönyörű folyó város Hamilton, műholdas campus Tauranga. Már több mint 12.500 diák, beleértve közel 2000 nemzetközi diák több mint 70 országban.

Intézményi akkreditáció vagy Elismerés:

 • Oktatási Minisztérium, Új-Zéland
 • Szövetség előzetes kollégiumi iskolák Business (AACSB International)
 • Szövetsége MBA (AMBA)
 • Európai Alapítvány Management Development (EFMD-EQUIS)
Waikato

UNIRAZAK MACQUARIE Study Abroad PROGRAM

logo1

UNIRAZAK számviteli diákok egy egyedülálló lehetőség, hogy javítsák a fogalmai a számviteli, valamint az angol, amikor kihasználják a világszínvonalú külföldi tanulmányi programot a Macquarie Egyetemen Ausztráliában. Ők élvezik a tanul Ausztráliában és javítva előkészületek befejezése beágyazott CPA (Ausztrália) kurzusok az utolsó évben UNIRAZAK.

Ez egy twinning program, amelyben UNIRAZAK diák folytatja az első két évben a számviteli program UNIRAZAK majd egy évet a Macquarie Egyetem Sydney Ausztrália.

Ennek alapja egy tudományosan robusztus felépítése 2,0 + 1,0 + 1,0 (4 év). Ez a struktúra lehetővé teszi a UNIRAZAK jelölt, hogy fokozzák a tanulási nemzetközi tanulmány akár 3 félév anélkül, hogy veszélyeztetné a integritását UNIRAZAK egyedülálló beágyazott CPA szakmai vizsga szerkezetét.

Felvételi a hitel Macquarie University akkor kerül sor, hogy UNIRAZAK diákok, akik az első két évben a UNIRAZAK Bachelor of Accounting diploma, legalább CGPA 3.0 és újabb.

Ezen felül a diákok meg kell felelnie az angol nyelvű felvételi követelményeket a Macquarie nyújtva bizonyítékot az angol nyelvtudás, formájában egy IELTS vagy TOEFL vizsgaeredmények.

ausztráliai

Miért vizsgálatot számviteli

A kereslet a szakemberek a pénzügyi és számviteli egy minden idők legnagyobb a globalizáció korában. Az egyének, akik kapnak a legtöbbet ebből az a hallgatókat a szakmai ismeretek és készségek által megadott CPA Ausztrália. UNIRAZAK ennek a követelménynek ajánlani a Bachelor of Accounting (Hons.), Amely előírja, hogy a múló szakmai színvonalának szegmensében CPA Ausztrália CPA program az utolsó évben. Ez a program megfelel a friss diplomás, mint a pénzügyi és számviteli szakértő, aki igazolja, nemzetközileg elismert szakmai szervezet.

Objektív

 • Szükségleteire reagálni az ország magasabb szintű könyvelők, könyvvizsgálók, pénzügyi vezetők. Pályakezdő program általában talál elhelyezését a helyi és nemzetközi CPA Ausztrália vállalkozások; Ipari vállalatok és kormányzati szervek.
 • A diákok, hogy bizonyítani kompetenciák fejlesztése, mérés, elemzés, validálása és kommunikáció a pénzügyi és egyéb információk.
 • Fejlessze a hallgatók a megfelelő elemző és kritikai gondolkodás, a szóbeli és írásbeli kommunikációs készség, amely lényeges a tanulmányi területen.
 • A hallgatók az egyedi szempontjait a globális számviteli és üzleti kérdések.
 • A hallgatók az új fejlesztések az információs technológia fontos a leendő helyzetbe azok várhatóan vállalni a világon a munka területén a számviteli, könyvvizsgálati és pénzügyi.
 • A hallgatók olyan tevékenységekkel, amelyek segítenek nekik csapatban dolgozni / csoport.
 • Hogy az oktatási háttér diákoknak, hogy megfeleljen az oktatási követelmények különböző számviteli minősítő vizsgák.
 • Biztosítani kell a tananyag megfelel az érdekelt felek, és fenntartja a nemzetközi szabványok terén, és hozzájárul a szakma fejlődése.
 • Előmozdítása kar vagy az iskola kompetencia a szakmai fejlesztési programok, hogy segítsen nekik vegyület a szolgáltatás, hogy a közösség.
bachelor201

Belépési követelmények

4 éves program

 • Pass SPM / SPMV / O-Level 5 kredit, köztük erősen kredit Bahasa Melayu, angol és matematika vagy azzal egyenértékű képesítést, ÉS
 • Pass STPM / A-Level 2 megbízók; vagy
 • Pass Beiratkozás, Foundation vagy Pre-egyetem; vagy
 • Pass Unified Vizsgálati Tanúsítvány (UEC) a 5BS beleértve az angol; vagy
 • Rendelkeznek Diploma által elismert MQA / malajziai kormány; vagy
 • Más egyenértékű képesítést elismert MQA / malajziai kormány.

5 év Program (Beleértve Alapítvány Businesss és menedzsment)

 • Pass SPM / SPMV / O-Level 5 kredit, köztük erősen kredit Bahasa Melayu, angol és matematika vagy azzal egyenértékű képesítést.

Angol nyelvismereti követelmények

Nemzetközi diákok

 • TOEFL 550 / IELTS zenekar 4.5 / Pre-U vagy Secondary Education vállalt angol közegben.
 • (Diákok nem TOEFL és IELTS kell tölteniük, és adja át egy intenzív angol program által kínált a University)
 • Az érvényességi idő a TOEFL és IELTS két (2) éven belül a díjat.

MALAYSIAN DIÁKOK

 • Malajziai diákok, akik jelentkezni Universiti Tun Abdul Razak alapképzési programok rendelkeznie kell legalább Band 4 saját Malajzia Egyetem Angol teszt (MUET).
 • (A diákok nélkül minimum MUET pontszám ki kell tölteniük, és adja át egy intenzív angol program által kínált Egyetem).

Megjegyzés: További díjak kerülnek bevezetésre az intenzív angol program alapján a tanulók elhelyezését szinten, ráadásul az adott program díjakat.

Karrier Opportnity

Karrier lehetőségek közé: General Manager, pénzügyi kontroller, pénzügyi vezérigazgató, vezérigazgató, pénzügyi Service Executive / menedzser, Junior auditor, vezető könyvvizsgáló, Audit Partner, és pénzügyi tervezés szakmai / szakember.

Díjak

Egyetemi Díjstruktúra helyi diákok

Egyetemi Díjstruktúra Nemzetközi Diákok

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
 • Angol
Időtartam és Ár
This course is Nappali bejárós
Start Date
Kezdet
feb. 2019
Június 2019
Duration
Időtartam
4 - 5 Év
Nappali
Locations
Malajzia - Kuala Lumpur, Federal Territory of Kuala Lumpur
Kezdet : feb. 2019
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Kezdet : Június 2019
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Kezdet : szept. 2019
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Dates
feb. 2019
Malajzia - Kuala Lumpur, Federal Territory of Kuala Lumpur
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Június 2019
Malajzia - Kuala Lumpur, Federal Territory of Kuala Lumpur
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
szept. 2019
Malajzia - Kuala Lumpur, Federal Territory of Kuala Lumpur
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt