A BABS programcsomag felvértezi a hallgatók kritikai gondolkodás és a kortárs akció-központú oktatás a legfontosabb üzleti funkciók és a sor alapvető készségeket, amelyek szükségesek ahhoz, hogy sikeresek az igényes és folyamatosan változó üzleti világban.

A program felépítése oly módon, amely minden tanuló számára a lehetőséget, hogy tanulmányozza a speciális kitüntetéses diplomát Business Studies. Három speciális útvonal díjat lehetőségeket ajánlja fel a befejezése a kitüntetéses diploma Business.

Ezek út tanulmányi lehetőségek a következők: - Bachelor of Arts (kitüntetéses) Business Studies - (szakosodott Marketing) - Bachelor of Arts (kitüntetéses) Business Studies - (szakosodott Pénzügyi és Számviteli) - Bachelor of Arts (kitüntetéses) Business Studies - (szakosodott Menedzsment és HR) Fontos minden tanulónak a lehetőséget, hogy hangsúlyozzák a választott tanulmányi ahogy haladnak az első, a második és a harmadik évben a tanulmányok ezzel az üzleti tudományok fokozatot. Egyének ezért nagy rugalmasságot a választott üzleti tanulmányok tantárgyak és a tervezés fejlesztése saját egyéni egyetemi üzleti oktatás. Ahogy haladnak keresztül a program minden hallgató képes arra, hogy megalapozott döntéseket hozzanak egyre személyesebb területeken az üzleti érdek és az üzleti szakértelem és képes megfelelnek ezeknek a kiválasztási üzleti tanulmányok tantárgyak és a szakmai karrierjük szándékait.

További utak specialistája tanulmány pedig rendszeresen hozzá a program keretén annak érdekében, hogy megfeleljen a jövő igényeinek különböző típusú üzleti szervezetek és az adott karrier igényeit diákjaink.

Bevezetés

Azt tervezték, hogy a Bachelor of Arts (Hons) Business Studies program, hogy minden hallgató egy átfogó üzleti oktatás, amely fontos a jelen és a jövő igényeinek a folyamatosan változó üzleti környezetben.

Ezt szem előtt tartva a program középpontjában a biztosító minden hallgató egy szilárd megértése és ismerete aktuális üzleti elméletek, ötletek, elképzelések, problémák, gyakorlatok és funkciókat, amelyek lehetővé teszik számukra, hogy megalapozni a szakmai karrier az üzleti világban, vagy azok a jövőbeni akadémiai karrierjét posztgraduális szinten.

E célok elérése érdekében, nagy hangsúlyt helyeznek a mi tanítás: - A fontossága igényeinek kielégítésére az egyes tanulók, - On közvetlenül támogató minden diák saját tanulási követelmények és a fejlődő üzleti ismeretek, - a fejlődő minden diák képes tanulni azokat a területeket, Az üzleti kívánnak fejleszteni a karrier.

A legfontosabb szempontok, ismeretek, kreatív gondolkodás, kritikus megkérdőjelezését, a probléma azonosítása, a problémamegoldás, és a működési funkciók az üzleti tanulmányokat ezért tanítják meg a jól támasztó és élvezetes oktatási környezet, amelyben a diákokat: - - Tanított a kis létszámú osztályok - egyéni bemutató támogatást elemzi tanítói - képesek megosztani a tudást, amely hozta a tanítás által tapasztalt szakember üzletemberek - Biztos, hogy hasznot húzzanak a kiterjedt nemzetközi oktatási tapasztalat, szakértelem és kiválóság akadémiai oktatók, akik tanítják Írország, Európa, az Egyesült Államok, Kanada, Nagy-Britannia és a Távol-Keleten.

Programme Delivery Pattern

A program szállított két félév minden évben.

Minden félévben általában tizenkét hetes időtartamú. Assessment megkövetelhetö kívül a tizenkét hetes tanítási időszakban. Teljes munkaidős regisztrált hallgatók általában várhatóan részt vesz a nappali szállítási határidőket.

Részmunkaidős diákok általában kötelesek részt venni az esti szállítási körülbelül három este minden héten. Részmunkaidős diákok is kötelesek részt venni szombat oktatóprogramok és szemináriumok meghatározott időpontokban az év során, és akkor is kötelesek részt venni a meghatározott nyaralás műhelyek. Részmunkaidős diákok is megszervezheti a részvételt minta Kar és szívesen részt venni napközben szállítás a teljes munkaidőben program, ahol ez megkönnyíti a hozzáférést a programhoz tanítás.

Elismerő szerv

QQI (Minőség és képesítési Írország, az új integrált hivatal helyett FETAC, HETAC, NQAI és olyan funkcióit IUQB). Szint: 8.

MgSzH Code

IC004

Természetesen Start Date

Szeptember 2014

Tanmenet

A első tanév

Első év - A közös Alapprogram

Minden első éves hallgatók tanulmányi legfontosabb közös moduláris program. A tanítás a két félév első évben biztosít a hallgatók átfogó bevezetés az üzleti tanulmányok és célja, hogy minden diák, hogy a megértés és a tudás szükséges a hatékony működéshez minden modern üzleti környezetben. Az első évben alapvető közös programot tantárgyak és modulok címei az alábbiakban olvashatók.

1. szakasz

Core Tantárgyak: - számviteli és pénzügyi - gazdasági - Business Law - Az adatok elemzése és statisztikák - Marketing - Menedzsment - HRM - Business Communications és az IKT - Vállalati kultúra

Második tanév

Stage 2

Core Tantárgyak

  • Stratégiai HRM - Supply Chain Management and Value - Tudásmenedzsment - Vezetői számvitel - Business Research Methods - Pénzügyi Számviteli - Corporate Finance - Stratégiai Marketing Management - Market Research - Szervezeti magatartás - Applied Economics - Kortárs kérdések Menedzsment

Harmadik tanév

Amellett, hogy a közös törzsanyag modulok utolsó éves hallgatók is egyetértenek a mentorokkal a szakmai témákról arról, hogy szeretne tanulni, hogy milyen mértékben. Ezeket tanulmányozta az utolsó évben

3. szakasz

Core Tantárgyak

  • Üzleti feltételek - Change Management - Business projekt számviteli Stream: - Adózás - Pénzügyi Beszámolási - Audit & Assurance Marketing Stream: - Szolgáltatások Marketing - Brand Management - Direct Marketing Management / HR Stream: - Operations Management - ügyvezető HR és IT Entrepreneurship

Assessment Részletek

A kiértékelést az egyensúlyt a folyamatos értékelés (ek), és véget a modul vizsgálat.

Folyamatos értékelés tipikusan a hallgató, hogy nyújtson be egy vagy két esszé típusú feladatok. A jel feladatokat hozzájárul a végén modul végső. Feladatok alkotják meghatározott részének a modul jelek és ez általában 50% az első évben, de növelheti a második és harmadik évében a program.

Minden egyes modul értékelik végén a félév, amelyben a modul vizsgálták. Ez biztosítja, hogy a tanulás terén volt tapasztalható a frissen él az emlékezetükben a hallgató, és hogy ha újra leül van szükség, ezeket is kellően dokumentált, és felkészült a hallgató.

Írásos visszajelzést adnak a diákoknak a saját teljesítmény értékelése, és a bemutató útmutatást mód támogatására tanulmányi teljesítmény.

Re-sit lehetőségeket is tervezett végén a tanév vagy azt követően az első félévben minden évben a program, attól függően, hogy egyéni körülmények és a Kar politika.

Amit ajánlunk

Választható tantárgyak

A BA (Hons) Business Studies program lehetővé teszi minden hallgató, hogy fejlesszék üzleti tanulmány érdeklődési területeket és szakértelemmel, amint azok üzleti ismeretek minden egyes szakaszában a kurzus.

Minden diák kap rendszeres és részletes tudományos bemutató útmutatást egyes tantárgyak, amelyek úgy döntenek, hogy tanulmányozza, ahogy haladnak át a kurzus: A diákok kapnak különösen tanácsot: - A tantárgyi választék - Felkészülés a pályaválasztás - A fejlesztés bizonyos területeken a érdeke és az üzleti szakértelem - Egyéni tanulmányi teljesítmény és a fejlesztési

Megismerése Business Studies and Business Karrier

A tanári kar úgy tudja, hogy a diákok, akik úgy döntenek, hogy tanulmányozza az üzleti tanulmányok programok gyakran bizonytalanok, hogy mely üzleti tantárgyak és karrier területén kívánja fejleszteni, amíg nem tapasztaljuk végzettséggel programot.

Azt is tudjuk, hogy a készségek és szakértelem szükséges az egyén számára, hogy sikeres legyen, és hogy munkához jussanak a modern üzleti környezet és a szakmai világban is rendkívül nagy kihívásnak, és hogy a hallgatók szert részletes megértsük ezeket idején elköltött tanul egy egyetemi kurzus.

A design a BA (Hons) Business Studies program ezért biztosítja, hogy minden diákot tanított: - az alapvető üzleti készségek és ismeretek létrehozásához szükséges a karrier - speciális területek üzleti tanulmányok, amelyek biztosítják, hogy a diákok képesek legyenek rugalmasak és versenyképesek A munkaerő-piaci, illetve azok alkalmazásának be posztgraduális tanulmány.

  • Üzleti témák, amelyek képesek gondosan illeszkedik a jövőbeni igényeket és a jövő minden diák, mert sikeresen haladnak előre minden évben a kurzus.

Tanítás és tanulás

A tanítás és a tanulás összpontosít: - Az a bizonyos hang és szilárd alapot az üzleti ismeretek tantárgyak minden diákunk - Az egyes oktatási fejlődés és a szakmai karrier törekvéseit az egyes tanulók - mely tanítási kiválóság és az akadémiai támogatást, amely megfelel az igényeinek minden egyes egyetemi - A hallgatók számára a képességét, hogy tájékozott és hozzáértő választás fejlesztése során általános vagy speciális üzleti készségek

Konferencia Hetek

A kiválóság a mi egyetemi tanári csapat és a szakmai üzleti tapasztalat támasztja alá egy szabályos sorozata Konferencia Weeks, amelyek szerepelnek a tanítási évben. Az első héten a második félévben minden évben, minden diák részt vegyen a konferencián Week, amely áll egy sor tanítási előadások, amelyek által szállított országosan és nemzetközileg elismert üzletemberek, újságírók, tanárok más intézmények, tervezők, újságírók és mások, akik Van egy elkötelezettség az oktatás a diákok és a szakmai előmenetel.

A témák a mi Konferencia héttel kapcsolódnak a tanítás, amely zajlik a fennmaradó félévben. A diákok tudják, hogy értékes kapcsolatokat szakemberek a karrierépítés, a kutatás és a projekt fejlesztési célokra.

Előadóként

Van egy rendszeres programokkal országosan és nemzetközileg elismert meghívott előadók és speciális tanulmányutak, hogy a helyi, regionális és nemzetközi vállalatok és szervezetek.

Osztálylétszámok, előadások és oktatóanyagok

A diákok tanítják a kis osztályok és minden diákot támogatott egész folyamán egy megnevezett egyetemi tanár. Akadémiai tutorok találkozni diákok rendszeresen ütemezett alapján, és az egyéni tanulmányi segítségnyújtás és tanácsadás.

A fő program tartalma keresztül tanított előadások és minden előadást tartalmaz ideje kérdések és válaszok, hogy a diákok képesek visszajelzést kapjanak az előadás, hogy kérdéseket tegyenek fel, és erősítse meg, hogy megértsék a felvetett.

Előadások által támogatott egyéni és csoportos oktató és szemináriumi alapú csoportos megbeszélések. Ezek lehetőséget nyújtanak részletesebb tárgyalását és az egyéni tanácsadást és támogatást kell adni a tanulmányi program tartalmát.

A harmadik tanév minden diákot osztottak a tutor, aki útmutatást ad a tervezési, vállalkozás és egymást, hogy a disszertáció. Az értekezés által vállalt minden diák, mint az egyéni kutatási projekt, amely képes arra, hogy kapcsolatban áll a karrier intensions, üzleti esettanulmány, vagy egy elméleti tanulmány.

A harmadik évben a diákok vállalják továbbá a hallgatói csapat projekt, amely magában foglalja a teljes Business Enterprise szimuláció. Ez összefüggésben lehet a fejlődő üzleti szakértelem minden diák, és úgy tervezték, hogy biztosítsák számukra a munkatapasztalat együtt egy üzleti környezet megoldása valós üzleti problémákat.

Tanítás és tanulás és az információs technológia támogatása - Moodle, Informatikai és Könyvtári Szolgáltatások

A tanítás és a tanulás, amely zajlik a hivatalos felszólító osztályok által támogatott interaktív informatikai alapú Moodle platform, amely átfogó támogatást nyújtani.

A program létesítmények között első osztályú, és széles körű hozzáférhetősége számítástechnikai laborok / műhelyek és első osztályú könyvtári gyűjtemények, valamint hozzáférés a könyvtári és informatikai támogatása.

Munkavállalási lehetőségek

Foglalkoztatási lehetőségeinek a BA (Hons) Business tanulmányokat végzettek kiválóak, mint a mi program egy általános vállalkozási ismeretek, valamint a lehetőséget, hogy dolgozzon ki speciális szakértelmet. Diplomások közül választhatnak a sokféle pályára az állami és a magánszektor belföldön és külföldön egyaránt. Diplomások a mi BA (Hons) lesz teljesen felszerelt, hogy folytassa a széles körű tanított és a kutatás posztgraduális programokat.

Követelményei

A pályázóknak rendelkezniük kell legalább 2 Higher C3S és 4 középszinten D3s (mely tartalmazza a matematika) vagy azzal egyenértékű.

Alatti diákok 23 január 1. lépésének évében kell alkalmazni az MgSzH részére IC004 Bachelor of Arts (Business Studies) Minden más alkalmazások közvetlenül kell a felvételi iroda.

Érett Diák pályázók, akik több mint 23 éves korig január 1-jével az év beléptetés nevezhet rá a program, mint az érett diákok.

Program oktatási nyelve:
  • Angol

2 további kurzus Independent College Dublin »

Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
Duration
2 félév
Részidős oktatás
Nappali
Helyszínek szerint
Dátum szerint