Bachelor (BFA) film

Általános információk

Program leírás

BFAFilm

A mozgókép a mai vezető kommunikációs forma. Ezért a megértés a művészeti és kézműves filmkészítés fontosabb, mint valaha.

Tedd Films - Make Them Matter

A film Program CCA, mastering alapjait még csak a kezdet. Segítünk túllépjünk egyezmény úttörő a történetmesélés és a művészet a filmkészítés - a nagy képernyőn, a kis képernyőn, és azon túl. A BFA Film készít, és inspirál, hogy lesz egy kreatív látnok a jövőben.

Hozd létre a jövő a filmkészítés

Akkor, hogy sok film a CCA-re az első félévben keresztül a végső vezető projekt. Majd vitatható élvonalbeli módszereket, ötleteket. Megtapasztalhatja az élet, mint egy művész a dinamikus kreatív közösség, a San Francisco Bay Area. CCA interdiszciplináris környezet lehetővé teszi, hogy működjön együtt a hallgatók más programok, mint a fényképezés, Festmény / rajz, írás és irodalom, hogy innovatív módon teszi és a tanulás.

Neves Kar, Vendég művészek & Oktatók

Társelnökök Oscar-díjas rendező, Rob Epstein és filmes / zeneszerző Brook Hinton, a Film Program szakértői kar dolgozó alkotók és a média művészek jövőjének a mozi és a médiaművészet. Interdiszciplináris művészek, mint Jeanne C. Finley és Lynn Marie Kirby, hogy a sokféle gyakorlat, hogy az ellátások a diákok. A program is vonzza világszínvonalú látogató művészek és előadók, köztük maverick filmipar vezetők, akik vegyenek részt a diákok egyedülálló mesterkurzusok. Korábbi látogató szerepel Gus Van Sant és John Waters.

Tanulási eredmények

A követelmények, véleménye, és a tananyag CCA Film program célja, hogy a végzős hallgatók sikeres elérése érdekében a következő program tanulási eredmények:

 • Gondolkodjon általánosabban a film mint médium (beleértve a film-alapú telepítés, a teljesítmény, és az új média), figyelembe véve a narratív és nem narratív mód készítés és különböző kontextusokban, kiállítás terjesztés és a párbeszéd.
 • Alkalmazza a narratíva és a mesemondás fogalmak és dinamikáját, ha megfelelő critiquing, elemzések és a fikciós és nem-fikciós munka.
 • Térni a szokásos, hagyományos, és kényelmes mód a gondolkodás, és hogy olyan módon, amely lehetővé teszi az új felfedezések, az innováció és a folyamatos növekedés a gyakorlatban.
 • Készíts filmet az elejétől a végéig, akár önmagában, akár egy csoport részeként erőfeszítés.
 • Alkalmazza átfogó ismeretekkel a mozi története és elmélete a problémamegoldás és a kreatív döntéseket a saját munkáját, és megvitatása a mások munkáját.
 • Használni az eszközöket a mozi, beleértve a termelési és utómunka berendezések, kísérletezni új eljárások, módszerek és esztétikai lehetőségeket, valamint hogy végre a gyakorlatban szabványos munkát a saját és mások projektek elfogadható műszaki létesítmény.
 • Végezze kutatás segítségével a különböző módszerek, a mélysége és terjedelme megvalósításához szükséges munka a lehető legteljesebb fejlesztése.
 • Készítsen munkát mutat jellegzetes hangja és / vagy azon belül a további fejlesztése a mozgó kép és a hang művészetek.

Szakmai

CCA Film diákok a lehetőséget, hogy a gyakornok vezető film és a média művészeti szervezetek itt a Bay Area:

 • Frameline termel a Nemzetközi Leszbikus, Meleg, Biszexuális, Transznemű és Filmfesztivál
 • San Francisco Film Society (SFFS) termel a San Francisco Nemzetközi Filmfesztivál
 • SoMArts
 • beszédes képek

Továbbá, film diákok gyakran gyakornok szakmai San Francisco Bay Area alkotók és művészek, akik gyakran közvetlenül filmek és kiállítások.

BFAfilm101
Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

Founded in 1907 by Frederick Meyer, a German cabinetmaker, whose vision was shaped by the Arts and Crafts movement, California College of the Arts (CCA) is noted for the interdisciplinarity and breadt ... Tovább

Founded in 1907 by Frederick Meyer, a German cabinetmaker, whose vision was shaped by the Arts and Crafts movement, California College of the Arts (CCA) is noted for the interdisciplinarity and breadth of its programs. California College of the Arts educates students to shape culture and society through the practice and critical study of art, architecture, design, and writing. Benefitting from its San Francisco Bay Area location, the college prepares students for lifelong creative work by cultivating innovation, community engagement, and social and environmental responsibility. Kevesebb
San Francisco , Oakland + 1 Több Kevesebb