Hivatalos Leírás

BFAFilm

A mozgókép a mai vezető kommunikációs forma. Ezért a megértés a művészeti és kézműves filmkészítés fontosabb, mint valaha.

Tedd Films - Make Them Matter

A film Program CCA, mastering alapjait még csak a kezdet. Segítünk túllépjünk egyezmény úttörő a történetmesélés és a művészet a filmkészítés - a nagy képernyőn, a kis képernyőn, és azon túl. A BFA Film készít, és inspirál, hogy lesz egy kreatív látnok a jövőben.

Hozd létre a jövő a filmkészítés

Akkor, hogy sok film a CCA-re az első félévben keresztül a végső vezető projekt. Majd vitatható élvonalbeli módszereket, ötleteket. Megtapasztalhatja az élet, mint egy művész a dinamikus kreatív közösség, a San Francisco Bay Area. CCA interdiszciplináris környezet lehetővé teszi, hogy működjön együtt a hallgatók más programok, mint a fényképezés, Festmény / rajz, írás és irodalom, hogy innovatív módon teszi és a tanulás.

Neves Kar, Vendég művészek & Oktatók

Társelnökök Oscar-díjas rendező, Rob Epstein és filmes / zeneszerző Brook Hinton, a Film Program szakértői kar dolgozó alkotók és a média művészek jövőjének a mozi és a médiaművészet. Interdiszciplináris művészek, mint Jeanne C. Finley és Lynn Marie Kirby, hogy a sokféle gyakorlat, hogy az ellátások a diákok. A program is vonzza világszínvonalú látogató művészek és előadók, köztük maverick filmipar vezetők, akik vegyenek részt a diákok egyedülálló mesterkurzusok. Korábbi látogató szerepel Gus Van Sant és John Waters.

Tanulási eredmények

A követelmények, véleménye, és a tananyag CCA Film program célja, hogy a végzős hallgatók sikeres elérése érdekében a következő program tanulási eredmények:

 • Gondolkodjon általánosabban a film mint médium (beleértve a film-alapú telepítés, a teljesítmény, és az új média), figyelembe véve a narratív és nem narratív mód készítés és különböző kontextusokban, kiállítás terjesztés és a párbeszéd.
 • Alkalmazza a narratíva és a mesemondás fogalmak és dinamikáját, ha megfelelő critiquing, elemzések és a fikciós és nem-fikciós munka.
 • Térni a szokásos, hagyományos, és kényelmes mód a gondolkodás, és hogy olyan módon, amely lehetővé teszi az új felfedezések, az innováció és a folyamatos növekedés a gyakorlatban.
 • Készíts filmet az elejétől a végéig, akár önmagában, akár egy csoport részeként erőfeszítés.
 • Alkalmazza átfogó ismeretekkel a mozi története és elmélete a problémamegoldás és a kreatív döntéseket a saját munkáját, és megvitatása a mások munkáját.
 • Használni az eszközöket a mozi, beleértve a termelési és utómunka berendezések, kísérletezni új eljárások, módszerek és esztétikai lehetőségeket, valamint hogy végre a gyakorlatban szabványos munkát a saját és mások projektek elfogadható műszaki létesítmény.
 • Végezze kutatás segítségével a különböző módszerek, a mélysége és terjedelme megvalósításához szükséges munka a lehető legteljesebb fejlesztése.
 • Készítsen munkát mutat jellegzetes hangja és / vagy azon belül a további fejlesztése a mozgó kép és a hang művészetek.

Szakmai

CCA Film diákok a lehetőséget, hogy a gyakornok vezető film és a média művészeti szervezetek itt a Bay Area:

 • Frameline termel a Nemzetközi Leszbikus, Meleg, Biszexuális, Transznemű és Filmfesztivál
 • San Francisco Film Society (SFFS) termel a San Francisco Nemzetközi Filmfesztivál
 • SoMArts
 • beszédes képek

Továbbá, film diákok gyakran gyakornok szakmai San Francisco Bay Area alkotók és művészek, akik gyakran közvetlenül filmek és kiállítások.

BFAfilm101
Program oktatási nyelve:
Angol
This course is Campus based
Start Date
Duration
4 Év
Nappali
Price
44,976 USD
Nappali tanévenként
Deadline
Helyszínek szerint
Dátum szerint