A hároméves franciaországi Lille-i alapképzésben a diákok magas színvonalú oktatást nyújtanak a munkaerőpiac legértékesebb területein, és felkészülnek arra, hogy a munkaerőt kezdjék be.

A program célja a diákok érdekelt vezetés és a nemzetközi üzleti. Tanítani fogják, hogy projekteket irányítanak a nemzetközi szervezetek számára, és komplex üzleti környezetben működjenek etikailag felelős és fenntartható módon. A program jelentős része a személyes fejlődésnek szentelt, ahol a hallgatók vezetői készségeket és kulcskompetenciákat építenek szakemberekké, akik hatékonyan hozzájárulnak a multikulturális csapatok teljesítményéhez.

A Bachelor in International Business program 6 félévből áll, beleértve az egyetemi partnerek közötti cserét (69 országban 285). A 3 hónapos progresszív munkatapasztalattal rendelkező 3 gyakornoki időszak azt jelenti, hogy a hallgatók szakmai kapcsolatokat és tapasztalatokat szereznek.

A főiskolák harmadik évében a diákok lehetőséget kapnak arra, hogy választani tudják a választani olyan területeken, mint a marketing, a pénzügyi beszámolás és elemzés, a nemzetközi tárgyalások, a tőkepiacok és a nemzetközi projektmenedzsment.

Miért válassza a IÉSEG-et?

  • A top 10 francia üzleti iskola
  • EQUIS, AACSB és AMBA akkreditáció
  • A IÉSEG világszerte a Financial Times "Master in Management" rangsorában szerepel
  • A "Conférence de Grande Écoles" tagjai, amelyek a legjobb francia iskolák
  • Lille egy diákbarát város, Londonra (1 óra 20 perc), Párizsban (1 óra) és Brüsszelben (30 perc)

Felvételi eljárás A pályázati eljárás az egyes hallgatók weboldalán elérhető internetes alkalmazásán és a szükséges dokumentumok áttekintésén alapul. A gördülő felvételt októbertől érdemes ösztöndíjak nyújtják, 25% -os oktatási mentesség formájában évente.

Alkalmazási ellenőrzőlista: Online jelentkezési lap - Középiskolai átiratok és oklevél (szükség esetén hivatalosan lefordítva) - Angol nyelvvizsga (IELTS, TOEFL IBT, TOEIC) szükség esetén - Középiskolai tanfolyam (általános tanfolyamleírás) - CV / 80 € jelentkezési díj

A pályázati határidők: május végén a nem uniós polgárok június végéig uniós polgárok

Program oktatási nyelve:
  • Angol
Utoljára frissítve November 19, 2018
Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
szept. 2019
Duration
3 Év
Nappali
Price
9,925 EUR
2018-2019
Deadline
Kérj Információt
End of May for Non EU Students and End of June for EU Students
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 2019
End Date
Május 31, 2021
Jelentkezési határidő
Kérj Információt
End of May for Non EU Students and End of June for EU Students

szept. 2019

Location
Jelentkezési határidő
Kérj Információt
End of May for Non EU Students and End of June for EU Students
End Date
Május 31, 2021