A siker számos összetevővel rendelkezik. Ha üzleti sikerre vágyik, készen kell álljon arra, hogy nagyszerű gondolkodásra képes legyen, és képes legyen átfogó folyamatok megértésére, valamint elemzési, szervezeti és vezetői készségeire az üzleti eredmények elérése érdekében.
Ez elképzelhetetlen az élvonalbeli ismeretek és a hatékony irányítási és kommunikációs tréning nélkül. Tanfolyamaink felkészítik a hallgatóinkat, hogy megfeleljenek az elképzelhető üzleti kihívásoknak, hiszen a közgazdasági hallgatók alapos megismerése mellett megtanulják, hogyan készítsenek erőteljes előadásokat, kezeljék az üzleti tárgyalásokat, rendezzenek eseményeket és írhassanak sajtóközleményeket. Megtanítjuk Önt, hogyan kell versenyezni a sikeres szakmai környezetben, hogyan lehet győztes stratégiákat kialakítani és hogyan valósíthatja meg üzleti céljait.

A PROGRAMOT AZ EGYÉNEK SZEMPONTJÁBÓL:

A kreatív, jó problémamegoldó és kommunikációs készségekkel rendelkezik, amelyek érdeklődnek a szervezés és az összetett folyamatok iránt, túlmutatnak a professzionalizmuson és a céljukat.

TÖRZSANYAG:

Mikro- és makroökonómia; A marketing alapelvei; Üzleti gazdaságtan; Bevezetés az e-üzletbe; Vállalati pénzügyek; Számvitel; Menedzsment és szervezet; Humán erőforrás menedzsment; Logisztika; Döntéselmélet és módszertan (ERP rendszerek); Projektmenedzsment; Stratégiai tervezés; Controlling; Üzleti informatika;

szakirányok:

• Pénzügyi menedzsment
• Kereskedelem és marketing menedzsment

A specializáció csak akkor indítható el, ha legalább 15 diák akar csatlakozni a specializációhoz.

MI A PROGRAMunk EGYEDÜL?

• Az iparági esettanulmányok elemzésével demonstráljuk az üzleti legjobb gyakorlatokat.
• Diákjainknak lehetősége van szimulált üzleti környezetük gyakorlására.
• A Fiatal Vállalkozók Szövetséggel való stratégiai partnerségünk lehetőséget biztosít a hallgatók számára a hálózatépítés és a szakmai tapasztalatszerzés lehetőségére.

Szeretne 2 fokot kapni? Mindössze 3,5 év alatt kap egy üzleti Adminisztráció és menedzsment BA diplomát Metropolitan, valamint egy nemzetközi reklám vagy nemzetközi üzleti BA diploma a Coventry Egyetemen.

KARRIER KILÁTÁSOK:

• vállalkozásvezető
• üzleti kommunikátorok
• környezetvédelmi vezető
• az EU gazdasági kapcsolatok szakértője
• start-up vállalkozások menedzsere

A bizonyítványban meghatározott képesítés:

Közgazdász az üzleti adminisztráció és menedzsment

A METU megadott CIMA tanúsítványok:

METU magában foglalja a CIMA (Chartered Institute of Management Accountants) igazolásának első lépését minden angol nyelvű vállalkozás számára

A modulok tanulói a következők:

BA1 Az üzleti gazdaságtan alapjai

BA2 A vezetői számvitel alapjai

BA3 A pénzügyi számvitel alapjai

BA4 Etikai alapelvek, vállalatirányítás és üzleti jog

"Tíz évet töltöttem egyetemi főiskolán, majd egy magyarországi multinacionális vállalat közép-európai elnök-vezérigazgatója lettem. Három évig voltam a Business Administration és Management program BA vezetője. Nyilvánvalóan tisztában vagyok azzal, hogy milyen szakértők keresnek a munkaerőpiacon, és sikerült olyan programot biztosítanunk, amely versenyképes végzettséggel rendelkező diplomásokot képez, hogy sikeresek legyenek a nemzetközi üzleti életben is. "

Kiss Pál István Ph.D., CSc egyetemi docens, Közép-Európa, Friesland korábbi regionális vezérigazgatója

"A Metropolitan hallgatója szemmel látható, mivel a nemzetközi környezetben való tanulásra vonatkozó elvárásaimat túllépik. Ez egy olyan élmény, amely egy aktív tanulói környezet részévé válik, ahol élénk és érdeklődő osztálytermeink vannak, ahol a kurzus nagy jelentőséggel bír az életkészségek és karrier célok szempontjából. Az előadások nagyon részletesek és a szemináriumok interaktívak. Az előadások szakirányú szakemberek, rendszeres és gyors konstruktív visszajelzést nyújtanak, és folyamatosan hozzáférhetőek és segítőkészek. A Metropolitan idejében kifejlesztettem analitikus, számítástechnikai és kommunikációs készségeimet is. "

George Nnaemeka Okoye, üzleti hallgatók és menedzserünk hallgatója

Program oktatási nyelve:
Angol

11 további kurzus Budapest Metropolitan University »

Utoljára frissítve February 11, 2019
Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
Duration
7 félév
Nappali
Price
2,375 EUR
félévenként a nem uniós diákok számára; 1750 € / félév az EU diákjai számára
Deadline
Kérj Információt
for Non-EU students; 01.08.2019 for EU students
Kérj Információt
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
Jelentkezési határidő
Kérj Információt
for Non-EU students; 01.08.2019 for EU students
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő
Location
Jelentkezési határidő
Kérj Információt
for Non-EU students; 01.08.2019 for EU students
End Date

szept. 2019

Location
Jelentkezési határidő
End Date

Welcome to Budapest Metropolitan University