Bachelor's in Neuroscience

Általános információk

Program leírás

Kiskorunk egyedülálló lehetőséget biztosít a különböző tudományágak hallgatóinak, hogy felfedezzék az emberi agy és az idegrendszer bonyolultságát.

A Hope College idegtudományi programja egyedülálló. Interdiszciplináris a mag, nyitott diákok minden nagyobb és magában foglalja tanfolyamok biológia, kémia, mérnöki, matematika, ápolás, filozófia és pszichológia.

Idegtudományi kollégánk célja, hogy elősegítse a felfedezést és a kutatás alapú tanulást, ezért a kutatás a program legfontosabb eleme, beleértve egy évtizedes karkötő projektet. Ezáltal a kiskorú tökéletes a biológia, a kémia vagy a pszichológia szakok számára, akik érdeklődnek az idegtudományi posztgraduális munkára, és kiegészítik számos más tanulmányi programot, a számítástechnikától és az egészségtudományoktól a művészetekig.

Képzési programok

Az Idegtudományi Program interdiszciplináris kiskorút kínál, amely a biológiában, a kémiai, a mérnöki, a matematikai, az ápolói, a filozófiai és a pszichológiai szakokon folytat.

kisebb

A Hope College idegtudományi kisebbségi programja az egyik legnagyobb erőssége: a kutatási program. Programunk elősegíti a felfedezés és a kutatás alapú tanulás folyamatát. A kiskorú összesen 23 óra hitelórát tartalmaz, amely három magos neurogénképző kurzust és több különböző tudományterületen megjelölt kurzust tartalmaz. Erősen arra bíztatjuk, hogy ezt a kiskorút a sajátjától teszi.

Jelentősebb

Ha érdeklődik az idegtudományok jelentőségének eléréséért, kérjük, forduljon Dr. Leah Chase-hoz, a programigazgatóhoz. Általában arra ösztönözzük a hallgatókat, hogy a pszichológia, a biológia, a kémia vagy más főbb szakemberek, és adjunk hozzá az idegtudományok kiskorúaként. Azonban, ha tudományos és szakmai érdeklődése kiterjed a szociális, a természettudományra és az alkalmazott tudományokra - mint például a pszichológia és a biológia - akkor egy összetett fő is lehet.

Tanfolyamok

Az idegtudományi program interdiszciplináris jellegű, három fő kurzussal és sok más osztályon megjelölt osztályokkal.

Érettségi után

Egyes diákok úgy döntenek, hogy közvetlenül a diploma megszerzése után belépnek a munkaerőpiacra, és munkába állnak:

 • ápolók
 • Szociális munkások
 • A mentális egészségügyi intézmények betegellátó szervei
 • A kórházak programelemzői
 • Idegtudományi laboratóriumok kutatótechnikusai
 • Viselkedési segédeszközök
 • Gyógyszertár technikusok
 • Tudományos értékesítők
 • Klinikai kutatási koordinátorok
 • Wellness központok program koordinátora
 • Jogász-asszisztensek
Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

Hope College is a private, Christian liberal arts college in Holland, Michigan. It opened in 1851 as the Pioneer School by Dutch immigrants four years after the community was first settled.

Hope College is a private, Christian liberal arts college in Holland, Michigan. It opened in 1851 as the Pioneer School by Dutch immigrants four years after the community was first settled. Kevesebb