Bachellors az üzleti életben

Általános információk

További információ erről a programról az intézmény honlapján olvasható

Program leírás

A McCoy Üzleti Főiskolán az oktatás túlmutat a hagyományos osztálytermen. Az osztálytermi tapasztalatok, a közös tantervi tevékenységek és a szakmai fejlődés befogadásával a McCoy Főiskolai hallgatók átadható készségekkel, valódi munkahelyi tapasztalatokkal és a versenyképes munkaerőpiacra való belépéshez szükséges minden eszközzel elhagyják a Texas State University t.

Tudományos nagyok

  • Számvitel
  • Számítógépes információs rendszerek
  • Közgazdaságtan
  • Pénzügy
  • vezetés
  • értékesítés

Szakmai

A McCoy tapasztalat részeként arra ösztönzik a McCoy Főiskola hallgatóit, hogy keressék szakmai lehetőségeiket szakmai fejlődésük növekedéséhez. A gyakornoki gyakorlatot azoknak a hallgatóknak ajánljuk, akik valós tapasztalatokat szeretnének szerezni az osztálytermi ismereteik felhasználása céljából. Ezen túlmenően, egy gyakorlat elvégezhető tanfolyamok jóváhagyására az összes nagy szakban, kivéve az egyetemi számvitelt.

Bár a McCoy College kari gyakorlati koordinátorai aktívan építik a kapcsolatokat a körzetbeli vállalkozásokkal a gyakorlat céljából, a hallgató kötelessége gyakorlatot találni. Segítségnyújtás érhető el a Karrier Szolgáltatások által a hallgatók számára, akik gyakorlatot szeretnének találni. Mivel a Texas állam két nagyobb nagyvárosi terület között található, számos gyakorlati lehetőség létezik számos területen.

Külföldön tanulni

A külföldi oktatás lehetővé teszi a hallgatók számára, hogy diverzifikálják oktatási tapasztalataikat, és piacképesebbé váljanak a globális gazdaságban. Az üzleti hallgatók számára a legjobb lehetőségek vannak a másodéves és ifjúsági években, miközben befejezik az általános iskolai oktatást, az üzleti magot vagy bármely szabad választani lehetőséget.

Ha további információt szeretne kapni a külföldi tanulmányok lehetőségeiről és jóváhagyásának megszerzéséről, kérjük, forduljon a Külföldi Oktatási Irodához, vagy vegyen részt egy információs ülésen.

Fontos, hogy az üzleti hallgatók konzultáljanak tanácsadóival a texasi állambeli képzési programjuk elején, ha érdekli őket a külföldi oktatás.

Utoljára frissítve May 2020

Az iskoláról

One is an important number at Texas State. There are thousands of us, but we’re united by one shared purpose: to make a positive impact in our world. More than 38,000 undergraduate and graduate studen ... Tovább

One is an important number at Texas State. There are thousands of us, but we’re united by one shared purpose: to make a positive impact in our world. More than 38,000 undergraduate and graduate students choose from more than 200 bachelor’s, master’s and doctoral degree programs — from biology to music to business to geography and more. And each student finds the personalized support and opportunities they need to succeed beyond the classroom. One is never a lonely number at Texas State because each one of us has thousands of Bobcats guiding and inspiring us on the way. Kevesebb
San Marcos , Round Rock + 1 Több Kevesebb