Bacc hons / BCom hons számviteli

University of Johannesburg

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

Bacc hons / BCom hons számviteli

University of Johannesburg

BAccHons

E minősítés kifejlesztése intellektuális kompetenciák és gyakorlati ismeretek megszerzése, elemzése, értelmezése és alkalmazása számviteli, ellenőrzési, pénzügyi gazdálkodás és az adózás elveit a számviteli és az üzleti környezetben a posztgraduális szinten, valamint készül a karrier a számviteli szakma, vagy a további tanulás ezen a területen. A hallgató legyen képes kifejezni saját vezetői döntési folyamatokat és alkalmazásokat alapuló szakmai értékeket és alapvető ismerete és megértése a számviteli, ellenőrzési, pénzügyi irányítás és adózási alapelvek, hogy értékelje annak hatása a holisztikus összefüggésben a számviteli szakma .

Felvételi követelmények: A potenciális tanuló rendelkeznie kell a Bachelor of Accounting fok vagy BCom (Accounting) fokozat által akkreditált a dél-afrikai Institute of Chartered Accountants (SAICA) (Új OKKR szint 7 / Old NKK 6 szint), ami összességében átlagosan 55% a harmadik évben modulok és egy al-minimum 55% a számviteli 300.

Az osztály megkövetelheti a befejezése egy áthidaló program a diákok nem felel meg a szabályoknak való hozzáférés tekintetében az adott modul. Final felvételi követelmények időről időre be kell állítani a részleg. A hallgatók számára megengedett, hogy ismételje meg a Kitüntetések program egyszerre, feltéve, hogy kapott egy minimum átlag az első kísérlet, amely be van állítva a minisztérium.

BComHons a számviteli

E minősítés fejleszteni a szellemi és gyakorlati ismeretek elemzése, értelmezése és alkalmazása a fejlett számviteli, irányítási és ellenőrzési, valamint az adózás. Ez a program felkészíti a diákokat, hogy azonosítani és megoldani speciális ellenőrzési, irányítási és ellenőrzési, valamint az adózás a gyakorlatban. Végül ez a program felkészíti a tanulókat a további tanulmányok a számviteli, irányítási és ellenőrzési, valamint az adózás, mint tudomány.

Felvételi követelmények: A potenciális tanuló legyen birtokában BCom vagy Advanced Diploma és megfelelő ismeretekkel kell rendelkeznie a számviteli, adóügyi és Irányítás és vezérlés New NKK szinten 7 / Old OKKR szint 6. Az osztály megkövetelheti a befejezése egy áthidaló program a diákok nem felel meg a szabályoknak való hozzáférés tekintetében az adott modul ismeretek a számviteli, adóügyi és Irányítás és vezérlés. Final felvételi követelmények időről időre be kell állítani a részleg.

Elérhetőségek

Ms Nicolene du Plooy
011 559 3059
nicolenedp@uj.ac.za

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol
Időtartam és Ár
This course is Nappali bejárós
Start Date
Kezdet
feb. 2019
Duration
Időtartam
1 hét
Nappali
Locations
Dél-afrikai Köztársaság - Johannesburg, Gauteng
Kezdet : feb. 2019
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Dates
feb. 2019
Dél-afrikai Köztársaság - Johannesburg, Gauteng
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt