BAÜzlet - Gasztronómia Management
Kendall College
Kulcs információ
Válasszon helyet
Campus helye
Chicago, Amerikai Egyesült Államok
Nyelvek
Kérjen információt
Tanulmányi formátum
Az egyetemen
Időtartam
Kérjen információt
Pace
Teljes idő
Tandíjak
Kérjen információt
Jelentkezési határidő
Kérjen információt
Legkorábbi kezdési dátum
Sep 2023
Ösztöndíjak
Fedezze fel az ösztöndíj lehetőségeket tanulmányai finanszírozásának elősegítésére
Bevezetés
BA in Business - Gasztronómia Management
 
A Gasztronómia Management Betöményítés üzleti hallgatók egy szilárd alapot minden területén foodservice irányítási és élelmiszerekhez kapcsolódó iparágakban, beleértve műveletek, beszerzés, termelés, elosztás és szolgáltatás, valamint a fogyasztói magatartás.
 
A koncentráció összpontosít készül diplomások dolgozni a hálózat-alapú, nagy léptékű műveleteket, mint a lánc és a franchise éttermek és vendéglátó-ipari cégek, valamint a nagy élelmiszer-kiskereskedelmi és szállítási szervezetek, csomag, előkészíti és / vagy az élelmiszer-ellátási intézmények, mint az iskolák , egészségügyi létesítmények és más kereskedelmi vállalkozásokat.
 
Mint más Kendall programok, a diákok megtanulják, egy magával ragadó tanítási folyamat, amely magában foglalja a gazdasági ágazat szakmai, valamint egy integratív vezető projekt.
Gasztronómia Management Course Mintavétel:
Bevezetés a Gasztronómia Management - tárja fel a hatalmas világot a foodservice ágazat, köztük a szerződéses táplálás, szállodai működtetéshez, független éttermek, senior nappali, oktatási foodservice, személyes séf, vendéglátás, kutatás és fejlesztés.
 
Mennyiség Gasztronómia / Termelés - összpontosít stratégiák kiszolgáló nagyszámú ember, köztük az élelmiszer-mennyiség beszerzési, termelési és szolgáltatási, valamint az élelmiszer-biztonság, a beszerzés, a napi műveletek, az élelmiszer-szállítási rendszerek és népbiztos rendszerek.
 
Logisztikája Gasztronómia Management - áttekintést ad a rendszerek és folyamatok a beszerzési és elosztási az élelmiszerek nagy földrajzi területeken.A diákok megtanulják a fogalmak az ellátási lánc menedzsment, forgalmazása, gyártása és mozgó ételek nagy mennyiségben, készletgazdálkodás és a szállítás a távoli nehezen hozzáférhető helyeken.
 
Consumer Behavior - vizsgálja, hogy hogyan fogyasztóknak vásárlási döntéseik alapján racionális és irracionális kritériumait. A diákok felfedezni az alapjait a modern reklámok, promóciók és értékesítési stratégiák.
 
Közegészségügyi - tanítja a diákok, hogyan kell biztosítani az egészséges és biztonságos foodservice műveletet, beleértve HAACP (Hazard Analysis and Critical Control Points), a személyes higiénia, az élelmiszer vásárlás / fogadó / tárolás, ételkészítés és felszolgálás, élelmiszer-szennyezés, az élelmiszer útján terjedő betegségek és kártevő.
 
Hozzávalók - bevezeti a diákokat, hogy közös terminológiát az élelmiszeripar, amely lehetővé teszi számukra, hogy megértsék az alapokat az élelmiszer-és italgyártó azonosítás a hangsúlyt a közös használatú, valamint megismerjék serviceware és általános konyhai berendezések.
 
Étel és Ital menedzsment - arra ösztönzi a diákokat, hogy a hatékony üzleti döntéseket tanul különböző működési forgatókönyveket. A diákok megtanulják menü tervezése és a költségek ellenőrzését fogalmak, kidolgozása költségvetések, pénzügyi kimutatások elemzése, ajánlom működési kiigazítások, kezelni az emberi erőforrás problémák és politikai döntések, amelyek befolyásolják menedzsment, a személyzet és a tulajdon.
 
Human Nutrition - vizsgálja a táplálkozás szerepe az élelmiszer-, az egészség és a táplálkozás hatással van a foodservice ipar. A diákok megtanulják az alapvető táplálkozási fogalmakat és megvitassák a jelenlegi eredmények és ellentmondások.Ezek feltárása élelmiszerek, címkék, receptek és menük táplálkozási előnyeit, és a terv táplálkozás és marketing stratégiák speciális populációk.
Az Iskoláról
Kérdések
Hasonló tanfolyamok
Nemzetközi Gazdálkodástudományi Bachelor
- Ferrières-en-Brie, Franciaország
Élelmiszer-gazdálkodási és marketing BSc kitüntetések
- Newcastle upon Tyne, Egyesült Királyság
Kitüntetések Bachelor of Commerce (kulináris menedzsment) / Kitüntetések Bachelor of Commerce (kulináris menedzsment) (áthidaló)
- Toronto, Kanada