Read the Official Description

BA in Business - Small Business Management

&nbsp

Kendall új összefonódás Small Business Management segít diplomások felkészülni elindításához és / vagy bővíteni egy kis üzlet. Révén a tanulmányok és szakmai gyakorlat, amely magában foglalhatja a külföldi tanulmányi, a hallgatók diplomás kész hozzájárulni a sikeres vállalatok világszerte.

Small Business Management Course Mintavétel:

Alapelvei Small Business Management - Biztosítja a hallgatók áttekintést ad a jogi, pénzügyi, működési, erőforrás-gazdálkodás, és a marketing kapcsolatos kérdéseket kezdő, kezelése, és egyre egy kis üzlet.

&nbsp

Franchise Management - magában foglalja a terv a fogadó cég, valamint, hogy az egyes franchise-üzemeltető.

&nbsp

Homepreneurship - biztosít a hallgatók mélyreható tanulmányt a művelet jelentős és sikeres otthoni vállalkozások, valamint a konceptuális alkalmazás fejlesztése és tesztelése a tényleges üzleti tervet.

&nbsp

Családi tulajdonú vállalatok - hangsúlyozza a gondoskodás, bevonása, és kezelése átadása családi vállalkozások szemszögéből a tulajdonos, valamint az egymásra családtagok és más érdekelt felekkel.

&nbsp

Virtual Business Ventures - jár egyedülálló logisztikai, jogi, marketing és technológiai megfontolások a virtuális üzleti, akár teljes egészében, vagy a terjesztési csatorna egy üzleti szervezet.

&nbsp

A Global Enterprise - szolgál, mint egy alapozó globális üzleti trendeket, valamint az importáló, exportáló, off-shore, a globális terjeszkedés, és egyéb nemzetközi témákat érintő mai kis üzlet tulajdonosa.

&nbsp

Vállalkozás - A esettanulmányok és a beszámolók, a haladó kurzus elemzi az induló vállalkozások, mind a sikereket és a kudarcokat, hogy meghatározza a kulcsfontosságú sikertényezők a sikeres üzleti elindul.

&nbsp

Öröklés Tervezés - Ez a tanfolyam hallgatói értékét és a tervezés a munkavállalói progresszió és a csere. A hallgatók megtanulják a következő lépéseket karriertervezés, a meghatározó követelmények olyan helyzetben, hogy értékeli a munkavállalók a jövőben várható figyelmet strategizing csere forgatókönyveket.

&nbsp

Fogyasztói magatartás - Ez alkalmazott pszichológia kurzus tartja a racionális és irracionális hatások a vásárlás által hozott a fogyasztók számára. Az egyén befolyásolja a megismerés, kondicionáló és befolyásolják, valamint az általános hatások a termelés, a demográfia és a környezet feltárása tekintetében való felhasználásuk reklám, merchandising, promóciók, és értékesítés.

Program taught in:
Angol

See 14 more programs offered by Kendall College »

This course is Campus based
Start Date
szept. 2019
jan. 2020
Duration
By locations
By date
Start Date
jan. 2020
Application deadline
Start Date
jan. 2020
Application deadline
Start Date
szept. 2019
Application deadline

szept. 2019

jan. 2020

Location
Application deadline
End Date
Location
Application deadline
End Date