Ba nemzetközi üzleti (hons)

Általános információk

Olvass többet erről a programról az intézmény honlapján

Program leírás

Előadás

Egy ideális program egyre megértéséhez üzleti általában, és annak fontosságát, hogy a nemzetközi látás szolgáltató vállalkozások és a kisebb vállalkozások, különösen.
A diákok érkeznek a világ minden tájáról, hogy érdemes ezt az utat Londonban, mert a nemzetközi vonatkozású - most, melyek azonos globális fókuszú Barcelonában.
Akkor egy opcionális szakmai gyakorlat a harmadik évben, és visszatér a teljes végső évben évente négy - így előnyt a diplomás munkaerőpiacon.

Célok

Akkor kapnak egy alapos megértése a nemzetközi cégek működnek és megbecsülésére, hogy milyen eltérő kultúrák befolyásolják az üzleti életben. Nemzetközi kérdések pénzügyi és marketing feltárása és akkor is megtanulják az alapokat a marketing, emberi erőforrás menedzsment, üzemeltetést és a pénzügyi és információs rendszerek.

Cél

A vizsgálatokat nem szánják mindazoknak, akik szeretnék megtanulni a tudás, készségek és egyedi, hogy fejlesszék a szakmai karrier terén a menedzsment vállalatok vagy részlegek, mélyülő nemzetközi vonatkozásai.

A diákok lehetnek lakosok Spanyolországban, hogy szeretnék alakíthatók, illetve, hogy folytassák a formáció angol területén a vállalkozások vagy a külföldiek, hogy akar jönni Barcelona tudni egy másik kultúra, ennek módját és tanul egy program olyan nyelven, amelyet tud.

Profesional lehetőségek

Pályakezdő ez persze nagyon vonzó a munkaadók miatt megértése a globális üzleti tevékenység, elemző és problémamegoldó képességét.

Tanmenet

Year One / 4-es szint

 • Közgazdasági Üzleti és menedzsment
 • Principles of Marketing
 • Kvantitatív módszerek és alkalmazások az üzleti
 • Megértése emberek Szervezetek

Két év / Level 5

 • Emberi erőforrás menedzsment egy globális kontextus
 • Irányított Pénzügyi és Számviteli
 • Stratégiai üzleti környezet
 • Plusz egy opcionális modult

Év Három / 6-os szint

 • Nemzetközi Üzleti stratégia
 • Kultúraközi menedzsment
 • Nemzetközi Marketing
 • Plusz két választható modulok

Assessment System

Az értékelési rendszer alapja a folyamatos értékelését minden blokk tanulmányi keresztül óralátogatást és / vagy vizsgálatra. A hallgató telt minden alany függetlenül.

Miután sikeresen az értékelést és a minimális részvétel szükséges, a hallgató képes lesz átadni a következő évre, és miután elkészült három tanévben lesz a INSA Business, Marketing & Communication Iskola mértékben.

Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

INSA Business, Marketing & Communication School is a private Business School with over 30 years experience in the training sector, which has professionals training professionals. We offer a wide r ... Tovább

INSA Business, Marketing & Communication School is a private Business School with over 30 years experience in the training sector, which has professionals training professionals. We offer a wide range of up-to-date training programs in different areas of the company, always responding to market needs, training professionals who are able to successfully enter the labor market thanks to the knowledge, skills and attitudes we convey, and the design of a practical and realistic training plan, taught by professionals. Kevesebb