Ba kitüntetéssel az üzleti menedzsment

University of Westminster, Westminster Business School

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

Ba kitüntetéssel az üzleti menedzsment

University of Westminster, Westminster Business School

Üzleti siker érdekében egy széles tudás és képességek, és összehozza az elmélet és a gyakorlat, a tanfolyam lehetővé teszi, hogy dolgozzon ki a látás, az innováció és a dinamizmus szükséges a mai üzleti világban.

Ez az izgalmas és rugalmas üzleti menedzsment képzés lehetővé teszi, hogy építsen a mértéke tetszés szerint, a tanuló az általános üzleti díjat, illetve szakosodott egy hét üzleti területeken: számviteli, gazdasági, vállalkozói, pénzügyi, humán erőforrás menedzsment, a jogi szabályozás vagy marketing.

Akkor kapnak széles körű üzleti ismeretek és készségek, amelyek lehetővé teszik, hogy folytassa a pályafutását a magán- vagy az állami szektor, a harmadik szektor szervezetei, illetve a fő üzleti vonatkozású szakmák. Akkor is a készségek megfelelő önfoglalkoztatás, és az a bizalom, hogy fejlessze saját üzlet.

Minden üzleti és menedzsment BA Kitüntetések képzések megosztott elsõ évben, amely bemutatja, hogy a különböző üzleti funkciók, és egy széles perspektívát a globális üzleti környezetben. Tanfolyamaink rugalmas, és lehetővé teszi, hogy változtassa meg irányát végén az elsõ évben.

A tantárgy tartalma

Minden tanév akkor lesz egy kombinációja alapvető és kiegészítő modul, azzal növeli a rugalmasságot, amit mozoghat a mértéke. Azt is tanulni egy idegen nyelvet részeként a kurzus.

 1. év akkor bevezetik a funkciók az üzleti szervezetek, a tágabb értelemben vett üzleti környezet, valamint a kulcs kezelésére készségek és kompetenciák, beleértve az információgyűjtés és -elemzés, pénzügy, marketing, és az emberek és szervezetek.

A modulok a 2. év összpontosít a vállalkozások működését (különösen a digitális környezetben), irányító és vezető emberek, és a döntéshozatalban. Akkor kezdődik, hogy tanulmányozza a választott út a szakember díjat, vagy válassza modulok között minden üzleti területen az általános díjat. A magántanárt segít dönteni a tanulmányi program a legalkalmasabb az Ön képességeit és a személyes szakmai érdeklődés. Érdemes lehet külföldön tanulni egy szemesztert a második felében a 2. év.

 1. év a modulok lehetővé teszi, hogy alkalmazza a kritikus és reflektív megközelítést, hogy megvizsgálják a kihívások aktuális üzleti stratégiai szinten, és fejleszteni a specializálódás tovább. Akkor is lehetősége van arra, hogy töltsenek ki egy projekt vagy darab független kutatás vizsgálja a kérdés, amelyet választott.

Tanítási módszerek inkább az aktív tanulói szemináriumok, workshopok, a probléma-alapú és blended learning (beleértve a csoportos munkát év 1 és 2), amelynek célja, hogy vegyenek részt az érdeklődést. Értékelési módszerek lehetnek esszék, jelentések, prezentációk, esettanulmányok, videók, podcastok, wiki, blog, poszterek, valamint az idő korlátos zárthelyi és a vizsgák.

Tárgyai tanulmány

Az alábbi témák jelzik, hogy mit fog tanulni ezen a pályán. További részletek a kurzus felépítése és modulok, és hogyan kell tanítani és értékelni kell, hogy a tanfolyam teljes dokumentumot.

1. év (Credit 4. szint)

Tantárgyak tanulmányi tartalmazza:

 • Pénzügyi és számviteli alapismeretek
 • Elemezve és kezelése információ
 • Globális üzleti környezetben
 • Marketing alapelvek
 • Emberek és szervezetek

Akkor is lehetősége van arra, hogy egy opciós modul, amely bővíti a készségek vagy segít, hogy minél alaposabb ismerete a szakterülete. Az opcionális modult lehet egy idegen nyelvet.

2. év (Credit Level 5)

Tantárgyak tanulmányi tartalmazza:

 • Üzleti döntéshozatal
 • London Business
 • Irányító és vezető emberek
 • Műveletek és Digital Business

Plusz két opciókat: Üzleti etika és a társadalmi felelősségvállalás, a vállalatirányítás, jogi aspektusai Foglalkoztatás, szakmai gyakorlat, projekt menedzsment, Sports Marketing, Web-alapú üzleti vagy más területeken az üzleti, beleértve a nyelv.

Szakmai gyakorlat év

Között 2. év és év 3 akkor vállalja egy egyéves, teljes munkaidőben üzleti elhelyezést. Korábbi tanulók befejezték helyeket a különböző k és a tekintélyes szervezet, köztük a Barclays Bank, a British Airways, a Disney az Egyesült Királyság, az IBM és az NHS. Másik lehetőség, hogy külföldön tanulni az egyik partner intézmények.

3. év (Credit Level 6)

Tantárgyak tanulmányi tartalmazza:

 • Aktuális témák az üzleti és menedzsment
 • Globális Stratégiai menedzsment
 • Innováció és kreativitás
 • Fenntartható üzleti

Plusz két opciókat: Összehasonlító International Management, fogyasztóvédelem, digitális elemzés, globális számviteli és multinacionális vállalatok számára, interaktív és digitális marketing, projekt és program menedzsment, Social Media az üzleti vagy más területeken az üzleti, beleértve a nyelven.

Westminster választani

Ennek része a kurzus, amit megtehetsz választható modulok. Választani egy izgalmas lehetőséget, hogy szélesíteni a tapasztalat az egyetemen, és a kompetenciák és ismeretek, amelyek segítenek neked foglalkoztathatók.

speciális utak

Business Management kínálják egy sor speciális utak. Megadhatja és módosíthatja a pálya előre meghatározott időpontokban tanulmányai során, hogy előre a tudás, hogy a szakterületen, és hogy a specializálódás hozzá a mértéke cím (pl Business Management - Számvitel BA kitüntetéses), azonban meg kell felelnie a követelményeknek az ösvényt.

A speciális utak vannak:

 • Könyvelés
 • közgazdaságtan
 • vállalkozói tevékenység
 • pénzügy
 • Emberi Erőforrás Menedzsment
 • jogi rendelet
 • értékesítés

International Foundation tanfolyam

Mi együttműködve dolgozik a Kaplan International College London, hogy Alapítvány tanfolyamok nemzetközi diákok, akik nem felelnek meg a Bsc felvételi követelményeket.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
 • Angol
University of Westminster, Westminster Business School
Időtartam és Ár
This course is Nappali bejárós
Start Date
Kezdet
szept. 2019
Duration
Időtartam
3 - 4 Év
Nappali
Price
ár
9,250 GBP
Főoldal / EU: £ 9250 - Tengerentúli: £ 12,500
Locations
Egyesült Királyság - London, England
Kezdet : szept. 2019
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Dates
szept. 2019
Egyesült Királyság - London, England
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt