Ba kitüntetéssel üzleti menedzsment - gazdaság

University of Westminster, Westminster Business School

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

Ba kitüntetéssel üzleti menedzsment - gazdaság

University of Westminster, Westminster Business School

Üzleti siker érdekében egy széles tudás és képességek. Ez a kurzus, amely egyesíti az üzleti menedzsment elmélet és gyakorlat, amely lehetővé teszi, hogy dolgozzon ki a látás, az innováció és a meghajtás szükséges egy sikeres vezető a mai üzleti világban.

Ezen persze, akkor kapnak egy széles körű üzleti ismeretek és készségek. A tanfolyam bemutatja, hogy a különböző üzleti funkciók és szolgáltatások széles perspektíva a globális üzleti környezetben.

A specializálódás irányába gazdaság akkor is megtanulják mind elméletben, mind gyakorlatban mögött a nemzetközi és fejlesztési közgazdaságtan, előrejelzés és a globális gazdasági kérdésekben. Meg fogja tanulni, hogyan kell alkalmazni a módszereket a gazdasági és az üzleti elemzés, hogy tájékoztassa az üzleti és szervezeti döntéshozatal - alapvető készségek a jövő karrier menedzsment.

A tantárgy tartalma

Minden tanév akkor lesz egy kombinációja alapvető és kiegészítő modul, azzal növeli a rugalmasságot, amit mozoghat a mértéke. Azt is tanulni egy idegen nyelvet részeként a kurzus.

 1. év akkor bevezetik a funkciók az üzleti szervezetek, a tágabb értelemben vett üzleti környezet, valamint a kulcs kezelésére készségek és kompetenciák, beleértve az információgyűjtés és -elemzés, pénzügy, marketing, és az emberek és szervezetek. Üzleti és menedzsment BA és utak vannak kialakítva, hogy lehetővé teszi nagyobb rugalmasságot biztosít az Ön számára a lehetőséget, hogy át a különböző üzleti menedzsment utak, meg úgy kívánja, a végén az első évben.

A modulok a 2. év összpontosít a vállalkozások működését (különösen a digitális környezetben), irányító és vezető emberek, és a döntéshozatalban. Akkor kezdődik, hogy tanulmányozza a választott út a szakember díjat, vagy válassza modulok között minden üzleti területen az általános díjat. A személyes és szakmai fejlődés Tutor segít dönteni a tanulmányi program a legalkalmasabb az Ön képességeit és a személyes szakmai érdeklődés. Érdemes lehet külföldön tanulni egy szemesztert a második felében a 2. év.

 1. év a modulok lehetővé teszi, hogy alkalmazza a kritikus és reflektív megközelítést, hogy megvizsgálják a kihívások aktuális üzleti stratégiai szinten, és fejleszteni a specializálódás tovább. Akkor is lehetősége van arra, hogy töltsenek ki egy projekt vagy darab független kutatás vizsgálja a kérdés, amelyet választott.

Tanítási módszerek inkább az aktív tanulói szemináriumok, workshopok, a probléma-alapú és blended learning (beleértve a csoportos munka), amelynek célja, hogy vegyenek részt az érdeklődést. Értékelési módszerek lehetnek esszék, jelentések, prezentációk, esettanulmányok, videók, podcastok, wiki, blog, poszterek, valamint az idő korlátos zárthelyi és a vizsgák.

Tárgyai tanulmány

Az alábbi témák jelzik, hogy mit fog tanulni ezen a pályán.

1. év (Credit 4. szint)

Tárgyai tanulmány az alábbiak lehetnek:

 • Pénzügyi és számviteli alapismeretek
 • Elemezve és kezelése információ
 • Globális üzleti környezetben
 • Marketing alapelvek
 • Emberek és szervezetek

Üzleti és menedzsment BA és utak vannak kialakítva, hogy lehetővé teszi nagyobb rugalmasságot biztosít az Ön számára a lehetőséget, hogy át a különböző üzleti menedzsment utak, meg úgy kívánja, a végén az első évben.

2. év (Credit Level 5)

Tárgyai tanulmány az alábbiak lehetnek:

 • Üzleti döntéshozatal
 • Essentials of Economics
 • Global Economics problémák
 • Információs és digitális Economics
 • Irányító és vezető emberek
 • Pénz, banki és pénzügyi piacok
 • Műveletek és Digital Business

Szakmai gyakorlat év

Között 2. év és év 3 akkor vállalja egy egyéves, teljes munkaidőben üzleti elhelyezést. Korábbi tanulók befejezték helyeket a különböző k és a tekintélyes szervezet, köztük a Barclays Bank, a British Airways, a Disney az Egyesült Királyság, az IBM és az NHS. Másik lehetőség, hogy külföldön tanulni az egyik partner intézmények.

3. év (Credit Level 6)

Tárgyai tanulmány az alábbiak lehetnek:

 • Alkalmazások Közgazdasági
 • Aktuális témák Közgazdasági
 • Development Economics
 • Előrejelzés vezetők
 • Globális Stratégiai menedzsment
 • Nemzetközi gazdaságtan
 • Fenntartható üzleti

Westminster választani

Ennek része a kurzus, amit megtehetsz választható modulok. Választani egy izgalmas lehetőséget, hogy szélesíteni a tapasztalat az egyetemen, és a kompetenciák és ismeretek, amelyek segítenek neked foglalkoztathatók.

International Foundation tanfolyam

Mi együttműködve dolgozik a Kaplan International College London, hogy Alapítvány tanfolyamok nemzetközi diákok, akik nem felelnek meg a Bsc felvételi követelményeket.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
 • Angol
University of Westminster, Westminster Business School
Időtartam és Ár
This course is Nappali bejárós
Start Date
Kezdet
szept. 2019
Duration
Időtartam
3 - 4 Év
Nappali
Price
ár
9,250 GBP
Főoldal / EU: £ 9250 - Tengerentúli: £ 12,500
Locations
Egyesült Királyság - London, England
Kezdet : szept. 2019
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Dates
szept. 2019
Egyesült Királyság - London, England
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt