Ba gazdaság és pénzügyek

John Cabot University

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

Ba gazdaság és pénzügyek

John Cabot University

Idézet Bachelorstudies.com és mi lemond a jelentkezési díj!

A főbb közgazdasági és pénzügyi úgy tervezték, hogy a diákok egy szilárd alapot az elméleti, mennyiségi és elemző készség szükséges, hogy a továbbiakban tanulmányi és karrier területén a gazdaság és pénzügyek. Az előfeltételek és alapvető tanfolyamok által előírt főbb hogy egy erős alapozó tantárgyak azok alkotják a sarokköve a fejlettebb tanulni és dolgozni. A megfelelő választás a nagy választani, a diákok tovább fejlesszék szakértelem pénzügy és a közgazdaságtan. Ezen kívül, az egyetem bölcsészettudományi hagyomány, a fő tartalmaz természetesen a történelem közgazdasági gondolkodás. Ez a kurzus lehetővé teszi a diákok megértsék és értékeljék a folyamatos fejlesztési elképzelések, amelyek alakja a gazdasági vélemények és politika dinamikus, változó világban.

"A tanulmány a történelem vélemény szükséges előzetes, hogy az emancipáció az elme." John Maynard Keynes, angol közgazdász és bankár, 1883-1946.

osztály

Követelmények a diploma

A. A jártassági követelmények az egyetem angol, matematika és idegen nyelv.

B. A General Distribution követelmények az egyetem angol, matematika, természet- és társadalomtudományi, bölcsészettudományi és Fine Arts.

C. További követelmények (előfeltételek) a Gazdasági és Pénzügyi Major:

1.. CS 110 Mikroszámítógépes Alkalmazások
2. MA 197 Pre-kalkulus
3. MA 198 Kalkulus 1
4. MA 208 Statisztika 1
5. FIN 201 Pénzügyi Számviteli
6. FIN 202 Vezetői számvitel
7. EK 201 elvei Mikroökonómia
8. EK 202 alapelvei Makroökonómia

Core tanfolyamok


1.. EK 301 Intermediate mikroökonómia
2. EK 302 Intermediate Makroökonómia
3. MA 209 Statisztika 2
4. EC 360 Econometrics
5. FIN 301 Pénzügy
6. EK 307 Ipari Szervezet
7. EK 316 International Economics
8. EK 350 története közgazdasági gondolkodás
9. EK 371 Pénz, Bank és Tőkepiaci
10. EK 480 Senior szeminárium

Major Választani


Öt tanfolyamokat a 200 vagy annál magasabb szinten az EK, FIN, BUS, MKT, MGT, jog, MA, PL, PS, amelyek közül három kell lennie a 300 vagy annál magasabb szinten. A diákok konzultálnia kell a tanácsadó kapcsolatos legfontosabb választani legmegfelelőbb érdekeiket és a pályaválasztás, illetve tanulmányi tervek.

Major Választani diákok számára készül az I. szintű vizsga a Chartered Financial Analyst (CFA ®) kijelölése által odaítélt CFA Institute


FIN 312 befektetési elemzés, FIN 320 International Finance, FIN 331 Portfolio Management és egy független vizsgálat FIN 381, a Fixed Income elemzéssel ajánlott minden diák számára, hogy folytassa ezt a szakmai charter. Kérjük, olvassa el a CFA Institute honlapján további információk a CFA program: www.cfainstitute.org.

A korlátozott számú ösztöndíjak állnak rendelkezésre az I. szintű vizsga a minősített oklevelet keres és a diákokat; érdeklődő hallgatók vegyék fel a kapcsolatot a minisztérium elnöke.Major Választani a Graduate School pálya


MA 299 Kalkulus II és független tanulmányok az egyes lineáris algebra és a Real elemzés, MA 381, ajánlott minden hallgató számára, hogy folytassa posztgraduális tanulmányokat közgazdasági vagy pénzügyi.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol
Időtartam és Ár
This course is Nappali bejárós
Start Date
Kezdet
okt. 2019
Duration
Időtartam
4 Év
Nappali
Price
ár
2,170 EUR
- Egy tanfolyam; 3170 € - két tanfolyam
Locations
Olaszország - Rome, Lazio
Kezdet : okt. 2019
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Dates
okt. 2019
Olaszország - Rome, Lazio
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt