Ba a sportban közgazdasági

Link Campus University

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

Ba a sportban közgazdasági

Link Campus University

HÁTTÉR

Link Campus EgyetemA maga kutatóközpont IDEMS, már mindig érdekel a dinamika a sport területén, a GDP 2% -át az EU teljes foglalkoztatottság és a teljes jövedelem továbbra sportok 7,3 millió darabot, ezután kulcsfontosságú eleme az ország gazdasága .

Működő globális környezetben, ahol a sport nem csak a jogot a személy, hanem társadalmi és gazdasági jelenség elsődleges fontosságú, a megközelítés, hogy a dinamika a sport megköveteli a szakmaiság egyre hajlandó kezelni az összetett ágazat, és hogy megfeleljen a a piaci igények változása nélkül egészséges sport értékeivel. Szóval, most a menedzser a sport nem csak rendelkeznek a szükséges készségekkel, hanem megismerhetik a sajátosságát olyan ágazat, amely fenntartja a sajátosságai: a menedzser genetikailag tervezett sport üzleti és nem csak "kölcsön" a sport.

A kurzus jellemzői

A Az alap- és mesterképzési szak Közgazdász irányultság '' Sport '' képes alkotnak szakemberek képesek működni keretében a nemzeti és nemzetközi sport. Oktatás integrálja a tanulmány a gazdaság fundamentumai megszerzésével Az egyes szakmákban a sportban Ipari menedzsment, hogy a hallgatók különböző értelmezések (politikai, gazdasági és stratégiai, jogi, filozófiai és szociológiai) megértéséhez szükséges a sport üzlet.

A tanterv gazdagodik találkozók szakemberek, részvétel a projektek szervezése és irányítása sportesemények és üzleti játékok témát. A nyári, a diákok a lehetőséget, hogy részt vegyen Nyári Egyetem, a University of Cambridge.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol
Időtartam és Ár
This course is Nappali bejárós
Start Date
Kezdet
okt. 2019
Duration
Időtartam
Nappali
Locations
Olaszország - Rome, Lazio
Kezdet : okt. 2019
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Dates
okt. 2019
Olaszország - Rome, Lazio
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt