Jelenléti mód: Teljes munkaidőben, egy évvel külföldön

Az SOAS tanított afrikai, ázsiai és közel-keleti nyelvek (arab, hausa, hindi, indonéz, perzsa, szuahéli, thai és török) kombinálhatók a franciával, amelyet a University College Londonban (UCL) tanítanak.

Mindezek a kombinációk négyéves diplomák, beépítve a külföldi tanulmányi évbe. A pályázóknak csak az UCL-hez kell jelentkezniük (intézményi kódnév: UCL; intézményi rövid kód: U80).

Kombinálható a következőkkel:

  • arab
  • héber
  • Perzsa (kötelező év külföldön, amely két ország között oszlik meg)
  • Dél-ázsiai tanulmányok
  • török

Szerkezet

Fontos figyelmeztetés

A programoldalon szereplő információk a tervezett programstruktúrát tükrözik az adott tudományos munkamenet ellen.

Felvételi és jelentkezési lehetőségek

A SOAS egyetemi diploma megszerzéséhez (ideértve egy másik egyetemből átmenni kívánó hallgatókat is) az Egyesült Királyság központi egyetemi pályázati szervezetén, az UCAS-n keresztül kell jelentkeznie. A jelentkezési lap és a tanfolyamok részletei a weboldalon találhatók. Az UCAS a kérelmező díját számítja fel a kérelem kezeléséért.

Legfeljebb öt felsőoktatási intézményre vagy kurzusra lehet pályázni az UCAS nyomtatványon. Az, hogy miként használja fel a választást, rajtad múlik. Más szavakkal, jelentkezhet ugyanazon tantárgy elvégzésére, például közgazdaságtan, öt különböző egyetemen vagy öt különböző kurzuson ugyanazon egyetemen, vagy a tantárgy és az intézmény bármely kombinációjára. Nem kell mind az öt választási lehetőséget felhasználnia. Bármit is választ, fel kell sorolnia a választásait az UCAS kézikönyvben megadott sorrendben.

Belépési követelmények

Kérjük, ellenőrizze az UCL belépési követelményeit.

Angol nyelvi belépési követelmények

Önnek képesnek kell lennie arra, hogy megmutassa, hogy angolul elég magas színvonalú-e ahhoz, hogy sikeresen részt vehessen a kurzuson, és teljesítse azt a SOAS . Felhívjuk figyelmét, hogy az angol nyelvi követelményeinket komolyan vesszük, és ha azok pontosan nem teljesülnek, akkor a SOAS iránti kérelmét elutasíthatjuk. Nem lehet tárgyalni, ha pontszáma nem éri el a kívánt szintet, azzal a elvárással, hogy mivel „elég közel vannak”, akkor elfogadják. Fontos, hogy megfelelő módon, jó előre előre megtervezze, hogy az angol nyelvvizsga megfelelő időben megérkezzen, és hogy legyen ideje újból megismételni a tesztet, ha szükséges. Nem fogadunk el olyan kényelmetlenségeket vagy pénzügyi nehézségeket, amelyek miatt nem teszünk angol nyelvet vagy teszteltünk.

Nemzetközi diákok

Az EU és a nemzetközi hallgatók számára, akik vízumot igényelnek, feltétel nélküli belépési pontok elérése esetén több ország képesítéseit, valamint számos nemzetközi képesítést és tesztet elfogadunk.

Ha 4. szintű beutazási vízum szükséges, akkor szükség lehet SELT-re, például UKVI IELTS-re. Ezért azt javasoljuk, hogy a 4. szintű vízum hallgatóinak mindenképpen válasszák az UKVI IELTS akadémiai tesztjét első lehetőségként.

Program oktatási nyelve:
  • Angol

83 további kurzus SOAS University of London »

Utoljára frissítve Október 15, 2019
Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
szept. 28, 2020
Duration
4 Év
Nappali
Deadline
Június 30, 2020
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 28, 2020
End Date
Június 14, 2024
Jelentkezési határidő
Június 30, 2020

szept. 28, 2020

Location
Jelentkezési határidő
Június 30, 2020
End Date
Június 14, 2024