Hivatalos Leírás

BA Pénzügyi és Számviteli (Hons)

Meg kell fontolnunk ezt a programot, ha azt szeretné, hogy legyen egy szakképzett könyvelő vagy dolgozzon ki egy általános karriert pénzügyi és számviteli. Számviteli az a folyamat fenntartásához, könyvvizsgálói és feldolgozása pénzügyi információk, amelyek segítenek a vezetők, a befektetők, az adóhatóságok és más döntéshozók forrásokat. Ez a gyorsan mozgó ipar a legújabb technológiát és vonzza néhány igen motivált és intelligens diplomások.

Miután 1 év, akkor tovább ezt a fokozatot, vagy válts a második évben a BA Hons számviteli és pénzügyi információs rendszerek. Miután év 2, akkor egy év Meghosszabbított gyakorlat, amely támogatást a végzős tanulmányok és a foglalkoztatási kilátásokat. Közvetlen bekerülés év 2 vagy 3 is rendelkezésre áll, ha megfelelően képzett.

A sikeres befejezése (a vonatkozó opciók) biztosít mentességet: mind a kilenc alapítvány szintű dokumentumot ACCA; Az összes tanúsítvány szintű dokumentumot és 4. 6 vezetői szintű CIMA papírok; ből 8 tizenöt szakképesítés papírokat az Institute of Chartered Accountants Anglia és Wales.


A célja a program:

  • Felkészülni a karrier a számviteli és pénzügyi szektor.
  • Fejleszteni a elméleti és gyakorlati ismereteket a pénzügyi és számviteli keretében a globális gazdaság.
  • Hogy felvértezzük Önt a szükséges készségek komplex és változó üzleti környezetben. Belépési követelmények A pályázóknak kell: 300 UCAS pontokat legalább két A-level vagy azzal egyenértékű képesítést PLUS legalább érettségivel matematika grade B és érettségi angol évfolyam C. * Key Skills: Alkalmazása száma és Kommunikációs nem fogadják helyett érettségi matematika és az angol. * A pályázóknak szakmai végzettséget és / vagy négy vagy több év teljes munkaidős szakmai tapasztalattal kell tekinteni egyedi elbírálás alapján. * A pályázóknak, akik nem az angol az anyanyelve szükség IELTS 6 (minimum 5,5 minden készség), vagy azzal egyenértékű egy biztonságos angol nyelvi teszt.
Program oktatási nyelve:
Angol

58 további kurzus University of Greenwich »

This course is On-line, Nappali bejárós
Start Date
aug. 2019
Duration
3 - 6 hetek
Részidős oktatás
Nappali
Price
- UK / EU; £ 11,200 nemzetközi diákok
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
aug. 2019
Jelentkezési határidő

aug. 2019

Location
Jelentkezési határidő
End Date