Hivatalos Leírás

Ki ez a program?

Ez a program iránt érdeklődők pályára az üzleti és menedzsment. Fejleszti szisztematikus, széles, elemző és integrált megértése és képesség fő szempontjai az üzletből.

Moduláris felépítése

Év 1 tartalmazza Business Projects 1 (Háttér és keretek), Bevezetés a Business Management, Information Technology Systems Thinking, Project Management. 2. év tartalmazza Business Projects 2 (értékláncok), Emberek és szervezetek, folyamatok szimulációja, tervezése, kiaknázása Capital és Kockázatkezelés, beszerzési és értékesítési. Választható Sandwich Év (Work Placement) Final évben is stratégiai elemzés és stratégiai menedzsment, tanácsadási projekt / Tematikus disszertáció, Leadership, fejlesztése minőségű termékek és szolgáltatások, E-Business Innovation and Evolution.

Készségek és a megszerzett tapasztalatok

A University hozzáférést biztosít könyvek, folyóiratok és számítástechnikai berendezések általános szoftver segítségével a könyvtárak mindhárom egyetemen. A diákok érheti el ezeket nem számít, ha a tanulmányi program található. Keresztül portál és a virtuális tanulási környezet (VLE), hallgatók hozzáférnek menetrendek, tananyagok, elektronikus folyóiratok, e-mailek, valamint az általános támogatást és tanácsadást. Ezek a források, valamint a szakértelem a tantestület, a gerincét az anyag lesz szüksége, hogy vegyenek részt, hogy dolgozzon, mint egy diák a School of Engineering. A tanulmányi program, akkor kezdeményezni fogja lesz önre egy diák, hogy egy profi, egy sor készségek, tudás és szakértelem a megoldások kidolgozásában. Lesz fejleszteni, mint egy önálló tanuló, egy hatalmas tömb átváltható szaktudás, a megértés, hogyan kell használni a tudás és készségek alternatív helyzetet. A tanulmányi program célja annak biztosítása, hogy a diákok a bizalom és a kompetencia, hogy az üzleti ítéletek alapján megismerése és megértése az üzleti környezet. Lesz fejleszteni a képességét, hogy elemezzék és kutatásokat végeznek a szervezetek, az üzleti menedzsment és az adminisztráció. Különösen a diákok felfedezni a változó külső környezet, amelyben szervezetek működése, különös tekintettel a tudásalapú gazdaság és a természet kereskedelem a régióban. Lesz bővíteni úgy tudását és képességét, hogy elemezzék és a kutatás tárgya mind ismerős és ismeretlen, hogy kiegyensúlyozott, kritikus és konstruktív ítéletei nézeteit és véleményét fejezte ki, mások által. A tanfolyam biztosítja Önnek a hangkapacitásának informatikai és megérteni a benne rejlő lehetőségeket a kereskedelem számára az e-kereskedelem minden fajtája.

Program oktatási nyelve:
Angol

58 további kurzus University of Greenwich »

This course is Nappali bejárós
Start Date
szept. 2019
Duration
3 - 6 Év
Részidős oktatás
Nappali
Price
- UK / EU; £ 11,200 nemzetközi diákok
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő

szept. 2019

Location
Jelentkezési határidő
End Date
Location
Jelentkezési határidő
End Date