Read the Official Description

Ki ez a program?

Ez a program iránt érdeklődők pályára az üzleti és menedzsment. Fejleszti szisztematikus, széles, elemző és integrált megértése és képesség fő szempontjai az üzletből.

Moduláris felépítése

Év 1 tartalmazza Business Projects 1 (Háttér és keretek), Bevezetés a Business Management, Information Technology Systems Thinking, Project Management. 2. év tartalmazza Business Projects 2 (értékláncok), Emberek és szervezetek, folyamatok szimulációja, tervezése, kiaknázása Capital és Kockázatkezelés, beszerzési és értékesítési. Választható Sandwich Év (Work Placement) Final évben is stratégiai elemzés és stratégiai menedzsment, tanácsadási projekt / Tematikus disszertáció, Leadership, fejlesztése minőségű termékek és szolgáltatások, E-Business Innovation and Evolution.

Készségek és a megszerzett tapasztalatok

A University hozzáférést biztosít könyvek, folyóiratok és számítástechnikai berendezések általános szoftver segítségével a könyvtárak mindhárom egyetemen. A diákok érheti el ezeket nem számít, ha a tanulmányi program található. Keresztül portál és a virtuális tanulási környezet (VLE), hallgatók hozzáférnek menetrendek, tananyagok, elektronikus folyóiratok, e-mailek, valamint az általános támogatást és tanácsadást. Ezek a források, valamint a szakértelem a tantestület, a gerincét az anyag lesz szüksége, hogy vegyenek részt, hogy dolgozzon, mint egy diák a School of Engineering. A tanulmányi program, akkor kezdeményezni fogja lesz önre egy diák, hogy egy profi, egy sor készségek, tudás és szakértelem a megoldások kidolgozásában. Lesz fejleszteni, mint egy önálló tanuló, egy hatalmas tömb átváltható szaktudás, a megértés, hogyan kell használni a tudás és készségek alternatív helyzetet. A tanulmányi program célja annak biztosítása, hogy a diákok a bizalom és a kompetencia, hogy az üzleti ítéletek alapján megismerése és megértése az üzleti környezet. Lesz fejleszteni a képességét, hogy elemezzék és kutatásokat végeznek a szervezetek, az üzleti menedzsment és az adminisztráció. Különösen a diákok felfedezni a változó külső környezet, amelyben szervezetek működése, különös tekintettel a tudásalapú gazdaság és a természet kereskedelem a régióban. Lesz bővíteni úgy tudását és képességét, hogy elemezzék és a kutatás tárgya mind ismerős és ismeretlen, hogy kiegyensúlyozott, kritikus és konstruktív ítéletei nézeteit és véleményét fejezte ki, mások által. A tanfolyam biztosítja Önnek a hangkapacitásának informatikai és megérteni a benne rejlő lehetőségeket a kereskedelem számára az e-kereskedelem minden fajtája.

Program taught in:
Angol

See 58 more programs offered by University of Greenwich »

This course is Campus based
Start Date
szept. 2019
Duration
3 - 6 Év
Részidős oktatás
Nappali
Price
- UK / EU; £ 11,200 nemzetközi diákok
By locations
By date
Start Date
szept. 2019
Application deadline
Start Date
szept. 2019
Application deadline

szept. 2019