Hivatalos Leírás

Mind a Pénzügyi és Számviteli olyan alapvető elemei, hogy kössön a siker minden üzleti vállalkozás. A szak biztosít minden diák mélyreható ismeretekkel rendelkeznek a területen pénzügyi és számviteli, valamint a gyakorlati készségek, amelyek egyaránt elengedhetetlen a gyorsan változó és rendkívül versenyképes üzleti világban. Ez viszont létrehoz egy számos lehetőséget kínál a haladáshoz egy egész sor szervezetek.

A program épít a hosszú múltra visszatekintő és elismert alapvető kompetenciák belül Független College a szállítási és a legmagasabb színvonalú számviteli és pénzügyi tandíjat. Ez lehetővé tette az erős kapcsolatok a fő számviteli szakmai testületek; Ennek eredményeként ez tette lehetővé mentességek Association of Chartered Certified Accountants (ACCA).

A BA azt is lehetővé teszi, hogy diákjaink rá rangos posztgraduális programok, mint az MSc. A könyvelés Finance programot kínált Független College Dublin.

Ezen kívül a fontosságát az új és feltörekvő technológiák elismert és építeni a program tartalma egész három szakaszban.

Egy másik fontos dimenziója a program a nemzetközi egyet. Az egyre inkább nemzetközivé belül üzleti elengedhetetlen, hogy a legjobb gyakorlat nemzetközileg elismert és bejegyzett megfelelő módon figyelembe szakok, mint ez.

Végül a fontos gyakorlati teljes mértékben elismeri a mértéke a kapcsolatokat a szakmai intézmények és a vállalati szektorban. Ezt a támogatott a felvétel egy két hónapos szakmai vagy elhelyezés alkatrész rendelkezésre résztvevők harmadik szakaszában a program.

Ki a kurzus?

A BA (Hons) a Pénzügyi és Számviteli felkészíti a tanulókat a karrier a pénzügyi és számviteli. A program egy átfogó oktatási mennyiségi és analitikus készség szükséges, az üzleti és a különféle könyvelési gyakorlat. A szerepe a könyvelő kerül a tágabb üzleti környezetének a szállított sorozatán keresztül a vállalat számára releváns választani

Amit ajánlunk

Összefüggésben a pénzügyi és számviteli fontos eleme a programnak. Alapítvány anyagi egész üzleti funkcionális területeken, mint a menedzsment, marketing, emberi erőforrás menedzsment és Gazdaságtudományi fontos részét képezi a szakaszok egy-kettő a program. Amellett biztosítja a résztvevők jól láthassák az üzleti környezet. Ezt aztán kiegészíteni az átfogó kezelése a fő elemei a pénzügyi és számviteli, hogy magas szakmai színvonalon.

A program során élvonalbeli tudást, az egész üzleti szférában tükrözi a legújabb fejlesztéseket mind elméletben, mind gyakorlatban integrált és biztosítja a megfelelést a legmagasabb szakmai normákat.

Követelményei

A pályázóknak rendelkezniük kell legalább két magasabb C3 és a négy középszintű D3 (beleértve a matematika) vagy azzal egyenértékű. A diákok szerint a 23 éves január 1-jén az lépésének évében kell alkalmazni az MgSzH. A pályázóknak, akik több mint 23 január 1-jével az év beutazási jogosultak bejegyzést a programot, mint egy érett diák.

Program oktatási nyelve:
Angol

2 további kurzus Independent College Dublin »

This course is Campus based
Start Date
szept. 2019
Duration
3 Év
Nappali
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő

szept. 2019

Location
Jelentkezési határidő
End Date