Hivatalos Leírás

BA Business Management (spanyol) Kitüntetések

Tanfolyam indul: indukciós 2013 októberétől; EU és nemzetközi hallgatói tájolást szeptember 2013


Ez a kurzus érvényesítésre


A BA Business Management (spanyol) tanfolyam célja, hogy az Ön számára a tudást és készségeket, hogy egy sikeres gazdálkodás karrier széles körű vállalkozások, kormányzati és a harmadik szektor szervezetei. Amellett, hogy tanulmányozza az elmélet, amely alátámasztja a modern üzleti elvek, akkor is ki fog fejleszteni a gyakorlati, elemző és döntéshozatali készség.


Az első évben úgy tervezték, hogy az Ön számára széles körű egyetértés a legfontosabb üzleti funkciók, amely az alap, amelyre építeni a speciális nyelvi szakértelmet. A 329 millió anyanyelvi, spanyol soraiban, mint a világ második nyelv, ami azt jelenti, hogy ezen a nyelven útvonal kiváló alapozást egy nemzetközi üzleti karrierjét. Nem is kell, hogy legyenek előzetes tapasztalatai a nyelvet, ahogy azt a lehetőséget, tanul kezdő, középhaladó és haladó szinten. Ezen felül, akkor tovább növeli a vonzerejét a potenciális munkaadók a vállalkozás szakmai gyakorlatot, vagy egy év a kurzus, egy spanyol nyelvű országban.


"A vállalatok egyre inkább keresik diplomásokat, akik egy globális tudatosság, különösen azok, akik a kezdeményezést, hogy tanulmányozza a tengerentúlon részeként a tanulás" Tanács Ipari és Felsőoktatási (CIHE) 2008 Szakmai elismerés Ez a kurzus által elismert Chartered Management Institute ( CMI), és a sikeres befejezése során lesz társult tagja a CMI. Ha már szerzett releváns szakmai tapasztalat áttérhet a teljes jogú tagja.


Szakmai hálózatok Middlesex tudunk Önnek növekvő öregdiák-hálózat, amelyek összekötik az üzleti és menedzsment hallgatók egykori diákok, akik mentek, hogy létrehozza a sikeres karrier.Díjak


UK / EU diákok £ 9,000 évente nappali tagozatos tanulmányi
A nemzetközi diákok £ 10,400 évente nappali tagozatos tanulmányi Felhívjuk figyelmét, hogy nincsenek további díjakat fizetni, ha úgy dönt, hogy egy éven át tartó szakmai gyakorlat között évente két-három.


Belépési követelmények


Mi általában teszik ajánlatok minimum 260 UCAS tarifa pont, plusz érettségi matematika és angol nyelv fokozatba C. Btec Nemzeti Diploma / nemzetközi érettségi / Advanced Progression diplomák egyenértékű tarifa. Hozzáférés a HE - Átmenni. A pályázatokat a pályázók képesítés nélkül üdvözölte.


Nemzetközi felvételi követelményeket


Elfogadjuk az egyenértékű brit felvételi követelményeket egy elismert külföldi képesítést.Angol nyelvi követelmények


Meg kell hatáskörrel angol nyelven, és mi általában megkövetelik Grade C GCSE vagy azzal egyenértékű képesítést. A leggyakoribb angol nyelvi követelmények a nemzetközi diákok IELTS 6,0 (minimum 5,5 mind a négy komponens) vagy TOEFL Internet-alapú 72 (legalább 17 odafigyelés és írásban, 20 beszéd és 18 olvasás).


Middlesex is kínál Intenzív felsőfokú angol tanfolyam (előre ülések), hogy mozog 5-17 hétig függően szintű angol. A sikeres befejezése ezt az utat találkozik angol nyelvű felvételi követelményeket.

Program oktatási nyelve:
Angol

45 további kurzus Middlesex University London »

This course is Campus based
Start Date
aug. 2019
Duration
3 Év
Nappali
Price
9,000 GBP
- UK / EU
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
aug. 2019
Jelentkezési határidő
Start Date
aug. 2019
Jelentkezési határidő

aug. 2019

Location
Jelentkezési határidő
End Date
Location
Jelentkezési határidő
End Date