Read the Official Description

BA Business Management (Project Management) (Final Year Entry) Kitüntetések

Természetesen indul: indukciós 2013 októberétől; Nemzetközi hallgatói tájolást szeptember 2013

Úgy tervezték, hogy építsen a meglévő felügyeleti alapú alapítvány diploma vagy HND végzettség, ez egy év a tanfolyam az Ön számára a tudást és készségeket, hogy egy sikeres gazdálkodás karrier széles körű vállalkozások, kormányzati és a harmadik szektor szervezetei. Amellett, hogy tanulmányozza az elmélet, amely alátámasztja a modern üzleti elvek, akkor fejleszteni az analitikus és döntéshozatali készség, amely lehetővé teszi, hogy a kulcsfontosságú folyamatok és rendszerek, miközben kihívást jelenlegi projekt menedzsment ideológiák és gyakorlatok.


Nem csak akkor terjed Stratégiai menedzsment, Applied Management és ügyvezető üzleti projektek, akkor is lehetősége van arra, hogy tanulmányozza az egyik irányítási és fejlesztési projektek Software, fejlesztése sikeres projekt tervek vagy Operations Management modellezése.


Szakmai elismerés Ez a kurzus által elismert Chartered Management Institute (CMI), és sikeres befejezése lesz társult tagja a CMI. Ha már szerzett releváns szakmai tapasztalat lehet frissíteni, és teljes jogú tagjává váljon.
Szakmai hálózatok Middlesex tudunk Önnek növekvő öregdiák-hálózat, amely összekapcsolja az üzleti és menedzsment hallgatók egykori diákok, akik mentek, hogy sikeres karriert széles spektrumát iparágak.Díjak


UK / EU diákok £ 9,000 évente nappali tagozatos tanulmányi
A nemzetközi diákok £ 10,400 évente nappali tagozatos tanulmányi Felhívjuk figyelmét, hogy nincsenek további díjakat fizetni, ha úgy dönt, hogy egy éven át tartó szakmai gyakorlat között évente két-három.


Belépési követelmények


Mi általában teszik ajánlatok minimum 260 UCAS tarifa pont, plusz érettségi matematika és angol nyelv fokozatba C. Btec Nemzeti Diploma / nemzetközi érettségi / Advanced Progression diplomák egyenértékű tarifa. Hozzáférés a HE - Átmenni. A pályázatokat a pályázók képesítés nélkül üdvözölte.


Nemzetközi felvételi követelményeket


Elfogadjuk az egyenértékű brit felvételi követelményeket egy elismert külföldi képesítést.


Angol nyelvi követelmények


Meg kell hatáskörrel angol nyelven, és mi általában megkövetelik Grade C GCSE vagy azzal egyenértékű képesítést. A leggyakoribb angol nyelvi követelmények a nemzetközi diákok IELTS 6,0 (minimum 5,5 mind a négy komponens) vagy TOEFL Internet-alapú 72 (legalább 17 odafigyelés és írásban, 20 beszéd és 18 olvasás).


Middlesex is kínál Intenzív felsőfokú angol tanfolyam (előre ülések), hogy mozog 5-17 hétig függően szintű angol. A sikeres befejezése ezt az utat találkozik angol nyelvű felvételi követelményeket.

Program taught in:
Angol

See 45 more programs offered by Middlesex University London »

This course is Campus based
Start Date
aug. 2019
Duration
1 Év
Price
9,000 GBP
- UK / EU
By locations
By date
Start Date
aug. 2019
Application deadline
Start Date
aug. 2019
Application deadline

aug. 2019