Hivatalos Leírás

BA Business Management (Supply Chain Management) (Final Year Entry) Kitüntetések

Természetesen indul: indukciós 2013 októberétől; Nemzetközi hallgatói tájolást szeptember 2013

Úgy tervezték, hogy építsen a meglévő felügyeleti alapú alapítvány diploma vagy HND végzettség, ez egy év a tanfolyam az Ön számára a tudást és készségeket, hogy egy sikeres gazdálkodás karrier széles körű üzleti, kormányzati vagy harmadik szektor szervezetei. Amellett, hogy tanulmányozza az elmélet, amely alátámasztja a modern üzleti elvek, akkor meg fogja vizsgálni az alapjait az ellátási lánc menedzsment.


Nem csak akkor terjed ki a stratégiai és alkalmazott irányítási, akkor lehetősége van arra, hogy válasszon a számos innovatív választható modulok, hogy kapsz egy szilárd alapokat ellátási lánc menedzsment elmélet és annak megértése, hogyan kell alkalmazni ezt az elméletet, hogy a menedzsment az ellátási láncok a legkülönbözőbb ágazatok és a környezet.


Szakmai elismerés Ez a kurzus által elismert Chartered Management Institute (CMI), és a sikeres befejezése során lesz társult tagja a CMI. Ha már szerzett releváns szakmai tapasztalat lehet frissíteni, és teljes jogú tagjává váljon.


Szakmai hálózatok Middlesex tudunk Önnek növekvő öregdiák-hálózat, amelyek összekötik az üzleti és menedzsment hallgatók egykori diákok, akik mentek, hogy létrehozza a sikeres karrier.


Díjak


UK / EU diákok £ 9,000 évente nappali tagozatos tanulmányi


A nemzetközi diákok £ 10,400 évente nappali tagozatos tanulmányi Felhívjuk figyelmét, hogy nincsenek további díjakat fizetni, ha úgy dönt, hogy egy éven át tartó szakmai gyakorlat között évente két-három.


Belépési követelmények


Mi általában teszik ajánlatok minimum 260 UCAS tarifa pont, plusz érettségi matematika és angol nyelv fokozatba C. Btec Nemzeti Diploma / nemzetközi érettségi / Advanced Progression diplomák egyenértékű tarifa. Hozzáférés a HE - Átmenni. A pályázatokat a pályázók képesítés nélkül üdvözölte.


Nemzetközi felvételi követelményeket


Elfogadjuk az egyenértékű brit felvételi követelményeket egy elismert külföldi képesítést.


Angol nyelvi követelmények


Meg kell hatáskörrel angol nyelven, és mi általában megkövetelik Grade C GCSE vagy azzal egyenértékű képesítést. A leggyakoribb angol nyelvi követelmények a nemzetközi diákok IELTS 6,0 (minimum 5,5 mind a négy komponens) vagy TOEFL Internet-alapú 72 (legalább 17 odafigyelés és írásban, 20 beszéd és 18 olvasás).


Middlesex is kínál Intenzív felsőfokú angol tanfolyam (előre ülések), hogy mozog 5-17 hétig függően szintű angol. A sikeres befejezése ezt az utat találkozik angol nyelvű felvételi követelményeket.

Program oktatási nyelve:
Angol

45 további kurzus Middlesex University London »

This course is Campus based
Start Date
aug. 2019
Duration
1 Év
Price
9,000 GBP
- UK / EU
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
aug. 2019
Jelentkezési határidő
Start Date
aug. 2019
Jelentkezési határidő

aug. 2019

Location
Jelentkezési határidő
End Date
Location
Jelentkezési határidő
End Date