Ba üzleti és marketing (hons)

Általános információk

További információ erről a programról az intézmény honlapján olvasható

Program leírás

Előadás

Egy ideális program egyre megértéséhez üzleti általában, és a marketing szerepe a szolgáltató vállalkozások és a kisebb vállalkozások, különösen. A program gerincét a marketing, de az általános üzleti szempontjai is kap jelentős lefedettséget. Mivel a marketing egyike a számos funkcionális területek egy szervezeten belül, ez a program összeköti a marketing szerepét, feladatait és funkciókat más szervezeti tevékenység, mint a menedzsment, a számvitel és a közgazdaságtan.

Célok

Ön várható, hogy szert alapos megértése a tantárgyi anyag tanulmányok révén kiegyensúlyozott különféle tantárgyi modulokat, miközben a fejlődő kulcs foglalkoztathatóság készségek és kompetenciák a tanítás, tanulás és értékelés tapasztalatait akkor részt vesz. Akkor egy opcionális szakmai gyakorlat a harmadik évben, és visszatér a teljes végső évben évente négy, így előnyt a diplomás munkaerőpiacon.

Cél

A vizsgálatokat nem szánják mindazoknak, akik szeretnék megtanulni a tudás, készségek és egyedi, hogy fejlesszék a szakmai karrier terén a menedzsment vállalatok vagy részlegek, mélyül a marketing.

A diákok lehetnek lakosok Spanyolországban, hogy szeretnék alakíthatók, illetve, hogy folytassák a formáció angol területén a vállalkozások vagy a külföldiek, hogy akar jönni Barcelona tudni egy másik kultúra, ennek módját és tanul egy program olyan nyelven, amelyet tud.

Profesional lehetőségek

Ez a program segít fejleszteni a professzionális üzleti és marketing képességek elengedhetetlen munkahelyek piackutatás, a termék és a márka menedzsment, PR, értékesítés menedzsment és a reklám

Tanmenet

4. szint / év 1

 • Gazdasági és pénzügyi szempontok az üzleti
 • Szervezeti magatartás és elemzés
 • Principles of Marketing
 • Kvantitatív módszerek Üzleti alkalmazások

Level 5 / 2. év

 • Emberi erőforrások az üzleti
 • Üzleti környezet
 • Marketing Research
 • opció modul

Level 6 / 3. év

 • szolgáltatások kezelése
 • Vállalatok és a kisvállalkozások
 • Marketing stratégia és tervezés
 • opció modul

Assessment System

Az értékelési rendszer alapja a folyamatos értékelését minden blokk tanulmányi keresztül óralátogatást és / vagy vizsgálatra. A hallgató telt minden alany függetlenül.

Miután sikeresen az értékelést és a minimális részvétel szükséges, a hallgató képes lesz átadni a következő évre, és miután elkészült három tanévben lesz a INSA Business, Marketing & Communication Iskola mértékben.

Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

INSA Business, Marketing & Communication School is a private Business School with over 30 years experience in the training sector, which has professionals training professionals. We offer a wide r ... Tovább

INSA Business, Marketing & Communication School is a private Business School with over 30 years experience in the training sector, which has professionals training professionals. We offer a wide range of up-to-date training programs in different areas of the company, always responding to market needs, training professionals who are able to successfully enter the labor market thanks to the knowledge, skills and attitudes we convey, and the design of a practical and realistic training plan, taught by professionals. Kevesebb