BTech / BCom / BCom humán erőforrás menedzsment

Általános információk

Program leírás

BTech az emberi erőforrás menedzsment területén

A BTech fok célja, hogy a hallgatókat a szervezeten belüli stratégiai kérdéseknek tegye ki, összpontosítva a fejlett stratégiai menedzsmentre, a fejlett ipari kapcsolatokra, a képzés fejlett menedzsmentjére, a fejlett személyzeti menedzsmentre, a szervezeti magatartásra és a kutatási módszertanra.

Felvételi követelmények

Nemzeti diploma az emberi erőforrás menedzsment területén vagy azzal egyenértékű képesítés az NQF 6. szintjén, amelynek fő témája az emberi erőforrás menedzsment, amelyet az Állapotbizottság határozott meg, átlagosan 65% -kal.

BCom az emberi erőforrás menedzsmentben

Karrier

Emberi erőforrás szakemberek, akik foglalkoztatási kérdésekkel foglalkoznak a szervezetekben

Felvételi követelmények

  • Minimális APS: 26
  • Angolul: 4 (50%)
  • Matematika: 4 (50%)
  • Matematikai írástudás: Nem elfogadott

A Kar egy adott programra vonatkozó minimumkövetelményeinek teljesítése nem feltétlenül garantálja a programba való felvételt, mivel a kiválasztási kritériumok alkalmazhatók és a hely korlátozottsága miatt.

A BCom humán erőforrás menedzsmentje

A program kialakítása és tartalma biztosítja az elméleti mélység és a fejlett gyakorlati alkalmazás kombinációját, valamint a teljesítmény fokozására szolgáló speciális készségek csiszolását.

Az első tanév általános, míg a második tanévben a hallgatók a következő tanulmányi területek egyikére szakosodhatnak: Humánerőforrás-menedzsment, Munkaügyi Kapcsolatok vagy Humánerőforrás-fejlesztés.

Felvételi követelmények

A potenciális hallgatónak rendelkeznie kell BQ képesítéssel az NQF 6. szintjén vagy az NQF 7. szintjén, ipari pszichológiával vagy emberi erőforrás menedzsmenttel, mint fő modulok az NQF 6. vagy az NQF 7. szintjén. Az analitikai technikák vagy statisztikai módszerek modulja az NQF 6. szintjén. vagy az NQF 7. szintje erősen ajánlott. Az internethez való hozzáférés és a számítógépes műveltség kötelező. Átlagosan 65% -kal teszik lehetővé a potenciális hallgatók számára a kitüntetési kurzusra jelentkezésüket.

A program időtartama

Részmunkaidő: 2 év

Elérhetőségeit

Név: N Moodley asszony / Tel: 27 (0) 11 559 2159 / E-mail: nmoodley@uj.ac.za

tartam

  • BTech / BCom az emberi erőforrás menedzsmentben: 3 év teljes munkaidőben
  • BCom humán erőforrás menedzsment: 2 év részmunkaidőben

Regisztráció és kezdési dátumok

A regisztráció januárban kezdődik, februárban pedig előadások folynak mind az egyetemi, mind a posztgraduális képzés munkaprogramjaira.

A Masters and PhD összes kutatási programja egész évben regisztrálható.

Záró dátum: Az akadémiai januárban kezdődik és decemberben ér véget. A program határidejét a program időtartama határozza meg.

Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

Vibrant, multicultural and dynamic, the University of Johannesburg (UJ) shares the pace and energy of cosmopolitan Johannesburg, the city whose name it carries. Proudly South African, the university i ... Tovább

Vibrant, multicultural and dynamic, the University of Johannesburg (UJ) shares the pace and energy of cosmopolitan Johannesburg, the city whose name it carries. Proudly South African, the university is alive down to its African roots, and well-prepared for its role in actualising the potential that higher education holds for the continent’s development. Kevesebb