BTECH logisztikai

University of Johannesburg

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

BTECH logisztikai

University of Johannesburg

A cél a képesítés, hogy fejlessze a diákok alkalmazni, és a kognitív kompetenciák megszerzése, értelmezése, megértése és alkalmazása logisztikai elveket. A hallgató legyen képes elemezni és megmagyarázni a stratégiai döntések keretében a logisztikai műveletek egység vagy vállalat, és hogy értékelje és értelmezze a külső döntések hatása. A diák is lehetőséget kell biztosítani, hogy az tükrözze az ő / ő vezetői döntéseket és alkalmazások értékelni annak hatása a holisztikus összefüggésben a logisztikai műveletek és a menedzsment. A diákok tapasztalattal kell rendelkeznie a logisztikai ipar, annak érdekében, hogy kontextusba a tanulás az üzleti környezet, valamint a nyilvánvaló fejlesztések és beavatkozások tudják hatása a saját munkakörnyezetben.

Felvételi követelmények

A National Diploma (logisztika), vagy a National Diploma (Purchasing Management), vagy azzal egyenértékű képesítést NKK Level 6 beszerzési és logisztikai, mint nagy modulok által meghatározott Status bizottság átlagosan 60% minden harmadik évben modulok, és a minimális átlagosan 65% az egyes szakok beszerzési és logisztikai.

Találkozó a Kar minimális követelmények egy adott program nem feltétlenül garantálja felvételi a program konkrét kiválasztási kritériumokat lehet alkalmazni, és a terjedelmi korlátok miatt.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol
Időtartam és Ár
This course is Nappali bejárós
Start Date
Kezdet
feb. 2019
Duration
Időtartam
3 Év
Nappali
Locations
Dél-afrikai Köztársaság - Johannesburg, Gauteng
Kezdet : feb. 2019
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Dates
feb. 2019
Dél-afrikai Köztársaság - Johannesburg, Gauteng
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt