BTECH / BSc hons biokémia

University of Johannesburg

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

BTECH / BSc hons biokémia

University of Johannesburg

BTECH Kitüntetések a biokémia

Doornfontein CAMPUS

Pályakezdő program képes kialakítani és alkalmazni a speciális stratégiák és lényeges irányítási elvek minőségellenőrzési (QC) és a kutatás-fejlesztés (K + F).

Ezek működnek felügyelő technikusok és technológusok a termék- és folyamatfejlesztés, és minőség-ellenőrzés. Foglalkoztatás lehet egy laboratóriumban, illetve termelési vagy értékesítési környezetben.

Exit szintű eredmények

A hallgató legyen képes:

 • Határozza meg a probléma, kialakítja a megfelelő hipotézis generál kísérleti adatok, hogy a helyes értelmezés és megfelelő levonások.
 • Harmonikusan munkatársaival ugyanabban munkakörnyezet-csoportokban dolgoznak együtt másokkal a megoldást a problémákra, és a projektek megvalósítása.
 • Önállóan dolgozni a mesteri modul tartalmát, a teljesítmény a gyakorlati projektek és a jelentések elkészítésének.
 • Találni, értékelni és integrálja a szakirodalom, használjon megfelelő és korrekt műszaki nyelv és terminológia a jelentésekben.
 • Végezze el a gyakorlatot a tudomány és a technológia hatékonyan és felelősen veszélyeztetése nélkül a környezet vagy a jólétét munkatársak.
 • Különböző technikákat, hogy elsajátítsa és az adatok elemzését, ha elolvassa, vita, jelentési és projektek bemutatására és szemináriumok.
 • Részt felelősen tevékenységek sértik a társadalmi életminőséget.
 • Vizsgáljuk további lehetőségeit a képzés és a foglalkoztatás.
 • Mutatnia, hogy képes kapcsolódnak a tanulmányok, hogy a társadalom és így tudják, hogy ha ezek a képességek valószínűleg szükséges.

Az értékelési kritériumok

A tanuló igényel félévben jel 40% szerezni bejárata a végső értékelést lehetőséget. A félév és a végső értékelés védjegy súlya 50:50. A tanuló szüksége végső 50% át egy modult. A félév jel is hozzájárul az eredmény egy kiegészítő értékelést. A végeredmény egy kiegészítő értékelés maximalizálva 50%.

BSc Kitüntetések a biokémia

Az elsődleges cél a BSc Kitüntetések végzettség megszilárdítása és elmélyítése a tanulók tudását és szakértelmét Biokémiai és fejleszteni a kutatási kapacitás a módszertant és technikákat is. BSc Kitüntetések lényegében egy tanfolyam mértékű, amely legalább 25% (30) a hitelek szentelt egy kutatási projekt és jelentési felügyelet mellett.

A mértéke megköveteli a magas szintű elméleti elkötelezettség és a szellemi függetlenség, és ez szolgál a kezdeti tudományos szakirányú képesítést nyújtó hallgatók mélyreható tudományos ismeretek és készségek felkészíti őket a kutatás alapú posztgraduális tudományos tanulmány.

Felvételi a Kitüntetések program jóváhagyásától függően a minisztérium. A leendő jelölt rendelkezzen minimális átlagos jel legalább 65% Biokémiai a harmadik évben szinten.

A Kitüntetések program biokémia négy elmélet modulok: Fejlett elemzési módszerek (BIC0088), fehérje Biokémiai (BIC0116), Részletes Katalízis és Enzyme Technology (BIC0089) és Jelenlegi fejlődés a biotechnológia (BIC0090). Részletes elméletek Biokémiai foglalkozik. A gyakorlati munka áll a kijelölt speciális vizsgálatokat, valamint a rövid kutatási projekt (egy szemeszter modul) (BIC0097).

Kérjük, vegye figyelembe:

 • A nemzetközi diákok lesz szükség, hogy adja át a nyelvtudás teszt legalább 60%.
 • A pályázóknak kell írnia egy házon belüli vizsgálatot évente megállapítja a minisztérium.
Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
 • Angol
Időtartam és Ár
This course is Nappali bejárós
Start Date
Kezdet
feb. 2019
Duration
Időtartam
1 - 2 Év
Részidős
Nappali
Locations
Dél-afrikai Köztársaság - Johannesburg, Gauteng
Kezdet : feb. 2019
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Dates
feb. 2019
Dél-afrikai Köztársaság - Johannesburg, Gauteng
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt