Keystone logo

BSc Programok ban ben Élelmiszer tudományok ban ben Indonézia számára 2024

Szűrők

Szűrők

  • BSc
  • Egészségügy
Szakirányok
    Művészettudományok (0)Élettudomány (0)Humán tanulmányok (0)Design tanulmányok (0)Divat (0)Egészségügy (0)Előadóművészet (0)Energiatanulmányok (0)Fenntarthatóság tanulmányok (0)Jogi tanulmányok (0)
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

Egyetlen program sem felel meg a keresési feltételeknek. Kérjük, finomítsa a szűrőket.

Clear filters

Popular degree type

Popular education type

BSc Programok ban ben Élelmiszer tudományok

Mi az Élelmiszertudomány?
Az élelmiszertudomány tanulmányozza az élelmiszereket, és azt, hogy hogyan viszonyulnak a környezethez, a társadalomhoz és a gazdasághoz. Ez magában foglalja az élelmiszer-termelés, feldolgozás, biztonság és táplálkozás tanulmányozását. Az élelmiszertudomány magában foglalja az élelmiszer eredetű betegségek és szennyeződések tanulmányozását is.

Mit kezdhetek élelmiszertudományi diplomával?
Az élelmiszer-tudományi végzettség karriert jelenthet az élelmiszeriparban, olyan területeken dolgozva, mint az élelmiszer-termelés, -feldolgozás, biztonság és táplálkozás. Élelmiszertudományi végzettségűek az élelmiszer-eredetű betegségek és a szennyeződések kutatása területén is dolgozhatnak. Élelmiszertudományi háttérrel rendelkezők számára van lehetőség az élelmiszeripar szabályozásával foglalkozó állami szerveknél vagy magáncégeknél dolgozni. Az élelmiszertudományi végzettségűek egyetemeken és főiskolákon oktathatnak és kutatást folytathatnak.

Miért tanulj Élelmiszertudományt?
Az élelmiszertudomány több okból is fontos. Segít megérteni, hogy az élelmiszerek milyen hatással vannak egészségünkre és környezetünkre, ami segíthet javítani az élelmiszer-előállítási és -feldolgozási módszereket, biztosítva, hogy az általunk fogyasztott élelmiszerek biztonságosak és táplálóak legyenek. Az élelmiszertudomány tanulmányozásával többet megtudhatunk az élelmiszer eredetű betegségek megelőzésének és leküzdésének mikéntjéről is. Végül az élelmiszertudomány segít megérteni azokat a komplex gazdasági és társadalmi tényezőket, amelyek befolyásolják az élelmiszertermelést és -fogyasztást.

Élelmiszertudományi végzettség
Élelmiszertudományi fokozatokat kínálnak egyetemi és posztgraduális szinten. Az alapképzési programok általában négy évig tartanak, és olyan témákat fednek le, mint az élelmiszerkémia, mikrobiológia és táplálkozás. A posztgraduális programok általában két évig tartanak, és magukban foglalják az élelmiszerfizikát és a mérnöki tudományokat is magában foglaló haladó élelmiszertudományi témákat.

Indonézia elfogadta a magas színvonalú oktatási rendszer, amely az oktatás három alapvető szintje a legmagasabb szintű, hogy az egyetemi szintű. Az utóbbi időben az ország frissített öt főiskolák teljes egyetemi szinten azzal a céllal, elhelyezésére is, a nemzetközi diákok, akik szeretnének tanulni Indonéziában. A felsőoktatási programok Indonéziában által akkreditált a Nemzeti Akkreditáló Testület a felsőoktatásban. A nemzet 's főváros Jakarta.

A felsőoktatási intézmények világszerte kínálnak BSc, avagy Természettudományi Alapképzéseket. Ez a népszerű graduális diploma segít felkészülni a hallgatóknak a munkavállalásra vagy a továbbtanulásra. Egy átlagos BSc képzés három-öt éves.